BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 tydzień temu #807821 przez ilonah
Też bym sobie do Ikei pojechała ale u mnie jej nie ma :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #807845 przez Suzi
hej, jeszcze nie polnoc wpeawdzie a ja JUZ jestem :silly:

agat, ja nie mam pojęcia co to za copy-paste mojego posta, musi-czary jakie, bo cały dzień sprzęta w rękach nie mialam i sama ze zdziwieniem okrąglymi oczami oglądalam to cudo :cheer:
U nas też ucieczki przed pamperem, moze to ze strachu przed zzastygłym żelem, ktory podstępnie zabija męskość juz od zarania :silly: :blink: :lol:
Nie no , żarty żartami, ale ja tez cos słyszalam o tym przegrzewaniu okolic drobiarskich u little men, ze niedobrze. Myslę, ze sposobem na to moze być częstsze przewijanie, co oczywiście jest nieekologiczne i nieekonomiczne, no ale .... męskości syna na szalę nie będę rzucać... :P :silly: :side:

Dave, a "na mieście" wieśc popłynie , ze zupa u państwa R. była za słona....... :cheer: :blink: a nie że tam jakieś agresywne drzwi...
Zdrówka dla Mata

Agat, Azja, u nas nie ma stawania w łozeczku, wiec poki co spokój, obym tego w złą godzinę nie powiedziala

Przebojem ostatnich dni natomiast jest robienie "pierdzioszków" buzią pełną kaszki / zupki....... :cheer: o efektach chyba nie musze opowiadać... :silly: okulary mam do mycia po kazdym posilku :P

No i ne wiem co mialam jeszcE napisac, wiec uciekam spać...
DobraSPOKOJNAnoc 4 everyone

11 lata 1 tydzień temu #807853 przez agat
Ufffff 3 godziny zajęło nam ogarnięcie papierzysk wszelakich z komody. Po kilku miesiacach namawiania wreszcie zmusiłam męża do porządków. Wiecie, że ten pacan jakieś paragony z 2003roku trzymał? :P Wiedziałam, że mój mąż to chomik nad chomiki, ale nie wiedziałam, że aż tak :P On robił selekcję papierów, a moim zadaniem było wkładanie ich do segregatorów, lecz po kryjomu robiłam kolejną selekcję :P

Adaśko od momentu zaśnięcia nie przebudził się ani na pół sekundy, aż chodziłam sprawdzać czy oddycha :P Mam nadzieję, że nie wybudzi się niebawem, bo jam padnięta i dopiero się kładę.

Gudnajt.

11 lata 1 tydzień temu #807855 przez Dave
ja dopiero sie klade. a ze diabelska juz pora (1.33) to tylko dobranoc i od razu dzien dobry machne:-P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu #807861 przez Anabelle
Dzień dobry - nie pospaliśmy za bardzo, a teraz już mały nudzi. Nawet spokojnie herbaty nie wypiję ;)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #807873 przez agat
Dzień dobry, u nas nocka w porządku, beż żadnych nadprogramowych pobudek :) Po przebudzeniu rano młody przez pół godz kotłował się w łóżeczku, wstawał, siadał i tak w kółko, a potem zmęczony położył się i gadał sobie :)

Antosiu słitaśny buziaczki z okazji 8 miesięcy :* :* :* :* :* :*

11 lata 1 tydzień temu #807911 przez Dave
Antosiu nasz słodziaku buziaki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #807916 przez ilonah
Dzień dobry
Za nami cudowna noc z jedną pobudką :) druga pobudka była o 6 i później jeszcze Emilka dosypiała z tatusiem a ja pobiegłam do kościoła. Teraz mężuś w kościele, Emisia śpi a ja gotuje obiadek. Emilce zupkę już zrobiłam :) Po południu mamy w planach podrzucić małą do moich rodziców a my chcemy na ekspresowe zakupy wyskoczyć. Chcemy kupić choinkę, jakąś małą sztuczną, co prawda gustujemy w żywych choinkach ale przy raczkującej Emilce spadające igły nie są za bardzo wskazane, tymbardziej, że ona wypatrzy każdy, nawet najmniejszy paproszek i zaraz biegnie do niego i pcha go do buzi :silly: Aha no i chciałabym dziś też ubrać choinkę :)

Miłej niedzieli

Antosiu buziaki do Ciebie lecą :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #807920 przez Azja
witam

u nas nocka nie najgorsza, 2 tankowania i spanko do 6, najbardziej sie denerwuje jak Mlody budzi sie na jedzenie z mega płaczem jakby tydzien nie jadł, w ogole mam wrazenie ze on sie nienajada, moze powinnam mu wiecej robic, sama nie wiem, ile Wasze dzieci wypijaja mleczka na noc??

Antosiu Buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

miłej niedzieli:)

11 lata 1 tydzień temu #807961 przez kaikai
Hej :)

Buziaczki dla Antosia :)

Azja moj pije 180ml z kaszka o godz.20 potem 24 tez 180ml z kaszka i o 4 rano 150ml mleka

Musze sie pochwalic, wygralismy z Dawidkiem dwa smoczki Nuka :) w konkursie na fb II miejsce mamy :) :)

11 lata 1 tydzień temu #807970 przez agat
A ja dostałam smsa, że wygrałam coś w loterii w sklepie, w którym biustonosz ostatnio kupiłam :) Ciekawe co to :)

11 lata 1 tydzień temu #807983 przez kaikai
Agat gratuluje :)

11 lata 1 tydzień temu #807992 przez Anabelle
To jak się tak chwalimy, to ja wygrałam pare dni temu nagrodę niespodziankę na stronie fb lokalu hiszpanskiego :P czekam i zobaczymy ;)

11 lata 1 tydzień temu #808062 przez Azja
Kaikai dzieki za opis nocnego zywienia Dawidka :) wychodzi na to ze Jasiek je podobnie, a juz myslałam ze jest głodomorem :silly:

a dzis znalazłam takie cos, chyba zaczne jednak gotowac dla Misia, nawet ostatnio ładnie zjad moj obiadek, a słoiczki na czarna godzine zostawie :S
dziecisawazne.pl/odwiedzamy-fabryke-gerbera/

moj Pimpus dobiero usypia, miał dzis pozno 3 drzemke, zobaczymy czy dłuzej pospi ??

11 lata 1 tydzień temu #808100 przez kaikai
Azja przeczytalam ten artykul, cala prawda . Ja zawsze dokladnie czytam sklady to tak jak w kaszce mleczno ryzowej od 4 miesiaca jest mleko nastepne !
My sloiczki kupujemy tylko jak nie mam czasu ugotowac bo gdzies wychodzimy, poza tym Dawid nie lubi sloiczkow a ja lubie gotowac mu obiadki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka