- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi też dzień ucieka nawet nie wiem kiedy. Nawet czasem zapominam o jedzeniu Teraz już w pracy siedzę, czekam jak mi wyszły kontrole.
Emiśka dziś o 4 rano stwierdziła, że pora wstać i bawiła się w łóżeczeku a ja próbowałam mimo wszystko ją jakoś uśpić i padła o 5 a ja do pracy wstawałam o 5:30. Jestem więc super wyspana a co gorsza mężuś mi na 2 dni wyjeżdża więc nie mam co liczyć na odpoczynek po pracy Byle do wieczora.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas tradycyjnie pospane do 6, teraz mamy pierwsza drzemke troche sie Jasiek kokosił w nocy bo przed spaniem miał stan podgoraczkowy, dostał nurofen, ale zeby mu strasznie dokuczaja, nawet smoczkiem sie uraził w dziasła i był płacz, wiec niech te cholery wychodza, rano tez sie obudzil z lekka goraczka, ale dałam nurofen i jest ok, choc powiem Wam ze gdyby nie to ze jest goracy to bym o goraczce nie wiedziała, bo zabawy i wygłupy mu w głowie
Agat no powiem Ci ze Jasiek tak bardzo sie nie slini, ma zwiekszone ilosci, ale io tak mojego siostrzenca nie jest w stanie przebic, tamten to slini sie za 5 dzieci
Dave pewnie lepiej idzcie do lekarza, bo szkoda zeby sie Mati meczył a przy okazji i Ciebie wymeczy
Magda współczuje prasowania i to w dodatku meskich koszul, moj M sam sobie koszule całe szczescie prasuje, bo kiedys stwierdził ze mu zle kołnierzyk zaprasowuje i tym sposobem mam spokoj od jego koszul
Suzi a Mikusiowi to dzien z noca sie nie pomylił ?? 1.15 wow
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Wczoraj dostałam całą miske cielęciny, moja mama teraz załatwia a to królika a to indyczka, a to właśnie cielęcinę na zupki dla Adasia i Anielki, starszej o rok wnuczki Dziś będzie obiad z cielęcinki, ciekawe co księciu na to.
@ mam od wczoraj, ale jakiś taki kurde bolący, aż pigułę dwa razy musiałam łyknąć. Do tej pory te pociążowe były mało uciążliwe.
Mąż wziął dziś opiekę i jedziemy po choinkę Co roku jeździmy do takiego gospodarstwa, gdzie dają piłę do ręki i można sobie samemu choinkę wybrać
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Antosiowi poprzestawiało się troszkę i stał się takim cycem mamy że szok
Jak tam dziewczyny przygotowania do świąt??? My z mamą póki co mamy okna pomyte i firany zmienione z resztą jesteśmy w czarnej d... Z jedzenia najchętniej to byśmy nic nie robiły po praktycznie tylko rodzice w 1 dzień świąt są w domu a w resztę dni gościmy się
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Suzi, Mikuś nie odpuszcza i sprawdza cierpliwość domowników, zwłaszcza mamy
Azja, Dżonowi te piękne oczyska z orbit wyjdą do reklam
Dave, daj znać jak po wizycie, biedny Mati
Tyle zdążyłam, czas na spacer
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Leonek super wyglada z Mikolajem
Jasio tez fajny, moj tez oglada tv reklamy, wawa i bajki na mini mini.
Tylko Dawid staje przed telewizonem teraz wiec wylaczam.
Juz malemu bardzo dobrze idzie wstawanie i nawet zaczyna chodzic przy meblach, tylko ja nic zrobic nie moge, caly czas chodze za nim i pilnuje. Takze ze sprzataniem u mnie ciezko nie ma kto mi pomoc. Ewelina calymi dniami w szkole a Ola chora i siedzi zamknieta w pokoju sprzatam sobie powoli ale tylko widze wiekszy balagan
Z cwiczeniami tez ciezko bo nie mam czasu, nawet jak spi to musze czuwac bo budzi sie z placzem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Także dziewczyny cieszcie się dopóki wasze dzieci pozostają w parterze...
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
a o porzadkach to nawet nie mysle, cos z grubsza sprzatam, wieczorem wole sobie polezec i odsapnac a jak jest drzemka to załatwiam jakies biezace sprawy, a zreszta po co sprzatac jak zaraz sie robi bałagan
Monia gratulacje nocnikowych postepów
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emilka już śpi ale spodziewam się niedługo pobudki na przytulańce
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
No więc u nas, wirusowe ostre zapalenie oskrzeli. Miałam wybór, albo kupno nebulizatora albo skierowanie do szpitala. Więc wywaliłam 120 zł i kupiłam, do tego 46 zł za katarka, takiego hardkora na gluty do odkurzacza. I w sumie 200 zeta zostawiłam w aptece. No ale lepsze to niż wczasy w szpitalu.
W piątek obowiązkowa kontrola.
Myślę, że dobrze będzie bo Mati ładnie się inhaluje, tylko wyciągania kataru i psikania do noska nie cierpi.
Jeden z tych specyfików do inhalacji jest ze sterydami
Co do przygotowań to u nas daleko w tyle. Sprzątać nie mam kiedy i jakoś mam to w d*%$#@. Święta i tak będą na waryjata bo idę do pracy na przemian z mężem.
Ok. lecę coś podziałać jeszcze i wpadam tu za chwilkę
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas już pobudka na przytulańce była, tak jak przeczuwałam. Zmykam spać bo już późno. Dobranoc