- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Młodziak śpi odkąd zasnął, miał tylko jedną drzemkę. No i moje cytryny jak balony. Mam nadzieję, że się delikatnie przebudzi i opije co nieco.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Jasiek dzis ma goraczke, chyba na zabki bo innych objawów brak, nawet smoczkiem sie dzis urazał w dziasełka, nie da bardzo zajrzec do buzki, ale nie wiem czy mu nie ida górne jedynki i dwojka na dole, ale to tyle co nic widziałam, bidulek moj sie meczy, dobra uciekam bo pewnie nie jedna pobudka mnie dzis w nocy czeka

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Melduję się po pełnym wrażeń dniu

Mikuś dziś pospał rowno do 10

Bylam tez na Wigilii pracowej, powiem Wam,ze milo tak na luzaku do pracy pójsć, czysto towarzysko i bez obciążeń w postaci dnia otwartego, ktory kolezanki musialy po Wigilii odbębnić

Komplementa się sypaly ze wszystkich stron, wrocilam dopieszczona

Miki coraz śmielej poczyna sobie na macie, zostawiony w juednym jej rogu za moment jest juz zupełnie gdzie indziej

Dave, no pewnie ze lepsze rozwiązanie wybrałaś, oj zdrowka życzę, duuuużo zdrowka. No i te Święta....w pracy

Ilonka, daj spokój, Ty i tak dzielna jesteś, pracujesz, wychowujesz, a i posprzątane pewnie tez masz, tylko wrodzony perfekcjonizm spokoju nie daje

Dziś moj starszy synek mial wyrywana ósemkę

Kurcze, korowody z tymi zębami, jednemu wychodzą, drugiemu trzeba wyrywać, nie dogodzisz....

O widzę, ze i Azja ma zebowe atrakcje...

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
suzi-z Miska to spioch:-) i dzielny chlopal.
Azja-no mam nadzieje ze sie poprawi i w piatek naswnie wysle. jestem dobrej mysli.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Leoś udał się dziś na spoczynek nocny o 16:30

O Suzi, idziemy łeb w łeb, dziś wyszłam z pokoju na chwilę, zostawiając Leonka w pozycji siedzącej, a po powrocie zastałam go na drugim końcu maty na brzuchu, pastwiącego się nad pluszowym ptaszkiem

I jeszcze walnę jedną samochwałkę: Leoś mówi

My co prawda na Święta wyjeżdżamy, ale nie na gotowe, oooo nie, gdyż moja mama to nie z tych co wszystko sama odwali i całą imprezę spędzi przy garach. Zawsze mówi - chcecie dużo i wszystko, to stawać w szranki

Dobranoc

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Co do gadania, to Mikolaj nie nadąża za bliźniakiem ....hitem niezmiennym a zarazem słowem -wytrychem jest- "E!" ( to do mnie lub na mnie) , moze byc też "eeee?"z zawinięciem do gory w formie pytającej

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nocka nie taka straszna biorąc pod uwage goraczke Misia, pospalismy do 6, wypil mleczko pobawilismy sie i po 7 znowu usnał, zapisze go chyba do lekarza zeby go osłuchał bo ma troche tak jakby nos zapchany moze to przez zeby bo wczesniej jak mu wychodzily dolne to tez tak mial, ale wole dmuchac na zimne
Suzi, Creo no jak Wasi Panowie zaczynaja opuszczac swoje legowiska to mozecie sie szykowac ze w ciagu 2 tygodni zaczniecie ganiac za "towarzystwem" po całym domu

Creo Jasiek tez woła na mnie "meme" (tyle trudów i wyrzeczeń a tu meme hihih

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Dawid juz stoi przed tv i Pienkowska za nogi lapie, no to sie naogladalam.
Moj mowi ba ba, a ba, pa pa, ma ma jak placze no i oczywiscie e, eee. Pluje tez jak szalony i slini sie.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Nocka za nami ok, tylko pobudka o 7 :/ No ale nic to. Nie wyspałam się, bo grasowałam w kuchni do północy, no ale w miarę ogarnięta jest. Jeszcze z wierzchu muszę pomyć i będzie git.
Adaś mówi tata, dada, baba (szczególnie jak się bawi), jakieś ememe na mnie czasami mu się zdarza, ale nie zauwazyłam jeszcze regularności. Uczymy go 'papa' ale na razie tylko śmieje się jak ktoś mu macha

Raczkować zaczyna

Choinka na balkonie stoi, boję się wnieść ją do domu

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
My też idziemy znowu dziś do lekarza i tym razem gdzie indziej :/
Boję się żeby nie było jak u Ciebie bo kaszel wrócił z potrójną mocą i już ten inhalator nie pomaga

Kaikai u nas też plucie jest na potęgę

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

słuchajcie przebój roku dzwonie do przychodni zapisac Jaska na wizyte, chchiałam do naszej lekarki która go zna najlepiej a rejestratorka mi mowi ze na 31.12

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Emiśka też woła baba, dada czasem tata a Mama woła tylko jak płacze i żali się, papa ją uczymy robić czasem machnie rączka ale bardziej przypadkowo niż celowo. Umie też w odpowiednie miejsce skierować wzrok gdy zapytam: gdzie jest światełko, tik tak, Bozia, aniołek i konik. Teraz uczymy gdzie jest choinka.

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Buziaczki dla Wojtusia

Pospaliśmy do 8:30

To widzę, że u każdego brzdąca to mama tylko awaryjnie jest wołana, a tak rządzi tata i dada

My też uczymy papapa, na razie tylko Leonek się z nas śmieje, ale za to uwielbia kosić łapkami, w sensie "Kosi, kosi łapci", w zasadzie codziennie po przebudzeniu woła tata, a zaraz potem łapki w ruch i mama musi ściemniać te zwrotki - wydaje mi się, że ile dzieci, tyle wersji tego wierszyka

Azja, przegięcie z lekarzem....

Dave, Monia - meldujcie, co u Was.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Ciężko coś jednoznacznie powiedzieć, dalej mu śwista, Z nosa się leje. Nocka spoko, bez kaszlu.
Inhalujemy i leczymy się dalej.
Wojtusiu łapaj buziole