BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 dni temu #809122 przez creatura
Madzia, ja też ćwiczę Chodakowską, wlaśnie jak widzę efekty innych to mnie zazdrość chwyta i wzięłam się za siebie. Skalpela jadę, bo Killer, podczas którego traci się 600 kcal jednorazowo :cheer: i inne są chyba zbyt intensywne przy karmieniu. Nie ukrywam, że wolałabym go ćwiczyć, bo kiedyś już po 2 tygodniach (3x tyg) było widać efekty. Teraz z resztą też już się skora napięła, a na poważnie ćwiczę drugi tydzień, ale 6x w tyg (3xskalpel 3xTiffany Rothe). No i właśnie treningi Tiffany Rothe chciałam ci i innym zainteresowanym polecić. Zupełnie inne niż Ewy, bardziej "na luzie", szybciej się ćwiczy, i mega trening na brzuch - skalpelowy brzuch jadę już bez większych problemów, a Tiffany wciąż wymiękam na izometrii :dry:

Boczki i biodra:

Brzuch:

Nogi baleriny:

Doopsko:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 dni temu #809135 przez agat
Bleeeeee nienawidzę ćwiczyć. Tzn mogę, ale nie sama w domu, szlag mnie trafia i po paru min mi się nudzi i wymiękam. Za to na fitness to bym pochodziła :) Moze postanowienie noworoczne sobie zrobię :)

Byłam u fryzjera, na zakupach, Adaś grzecznie u babci a później z tatą na spacerze.

Azja luźniejsze kupki, często zielone mogą być po żelazie jak najbardziej.

11 lata 5 dni temu #809143 przez creatura
Agat, Ty masz trenera personalnego w domu, poproś ładnie to Ci fitness poprowadzi :blink: Pewnie, że fajnie wyjść na grupowe ćwiczenia, ale u mnie to nierealne, więc pozostają cztery ściany i pani w telewizorze :laugh:

11 lata 5 dni temu #809147 przez agat
Tia, mój mąż prowadzi mój trening tak samo jak ja uczę go angielskiego... :P

11 lata 5 dni temu #809153 przez Dave
Hej,

wskakuje na pół sekundy. Nie wiem o czym gadacie, ale chyba ostro planujecie noworoczne postanowienia, bo jakieś filmiki ćwiczeniowe widziałam :side:

Ja dziś wymiękam z tymi moimi dzieciakami. Mati non stop na rękach...

popisame../.../////....

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 dni temu #809253 przez ilonah
Emisia śpi ale znowu po chwili od zaśnięcia obudziła się z płaczem i trzeba było ją przytulić i póki co śpi. Emilka zaczęła mi klękać przy wszystkim czym się da i próbuje się wspinać dalej ale jeszcze siły tyle nie ma żeby wstawać :silly: Za to dobiera się do szuflad i szafek i grzebie w nich.
Dave co tam z Matim?

11 lata 5 dni temu #809287 przez kaikai
Czesc

melduje sie tylko a jutro cos wiecej odpisze :)

11 lata 5 dni temu - 11 lata 5 dni temu #809308 przez Azja
ale tu dzis cisza B)

ja dzis jakas umeczona jestem, ide chyba spac bo pewnie moj Gagatek znowu zapragnie przywitac dzien przed 6 :cheer:

wczucam fotke maniaka reklam :P musze wyłaczac tv bo cały dzien by sie gapil, a jak jest reklama to juz w ogole

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 dni temu #809310 przez ilonah
Wow nieźle Jasiek zapatrzony :laugh: Emiśka też od czasu do czasu podglądnie telewizor ale nie robi on na niej takiego wrażenia jak na Jasiu.
Ja też lecę spać bo jutro do pracy nie wstanę :dry: Spokojnej nocy

11 lata 5 dni temu #809311 przez Dave
Azja - BOSKI MANIAK :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol:

11 lata 5 dni temu #809329 przez agat
Azja, Adaś ma tak samo!!! Film, program, bajka go nie interesują zbytnio, ale jak pojawia się reklama to od razu głowa w stronę telewizora :P
Jedyne co mnie dziwi na zdjęciu to to, że Jasio ma takiego suchego bodziaka :) Adaś wiecznie zaśliniony po pas :/

11 lata 5 dni temu #809336 przez Magdalena9t
Hej , zrobiłam sobie przerwę od prasowania, dziś nie dam rady poćwiczyć(za dużo roboty do ogarnięcia:dry: ), ale po wczorajszym czuję wszystkie mięśnie :cheer: ,Creo też bym chciała tak regularnie jak Ty ćwiczyć ;) :)

dzięki za filmiki, na pewno skorzystam :) :)

Dżon jaki wpatrzony :) :)

Dobra kończe bo znów się zasiedzę przed lapkiem i nic nie ogarnę, dobranoc :) :)

11 lata 5 dni temu #809339 przez Suzi
hej, melduje sie i ja... :)

No czas sie jakoś sqrczyl ostatnio, a wczoraj Miki przeszedł samego siebie w kwestii spaniia i usypiania.
Najpierw po nocy pospał do 9.30 a ok 12 był juz gotowy do spańia i pospał prawie 2 godziny :cheer: :cheer: :cheer: , potem na spacerze jeszcze 40 min po czym w domu zjadl zupkę i...........stwierdził ze jest śpiący :cheer: :cheer: :cheer: no i zasnąl na prawie 2 godziny :cheer: :cheer: :ohmy: , ale zahaczył niestety o wieczór, bo ja wyszlam na rekolekcje i zostala z nim corka, zadowolona, ze go nie musi niańczyć, więc spał snem niezakłoconym (bo ja bym mu z pewnoscia zaklocila o tej porze) aż do 20 :ohmy: :ohmy: :ohmy:
No i potem poszalal do 22, wykąpaliśmy panicza, zjadł i usnął......tym razem na 15 min i się zaczęlo.....najpierw zabawa, potem ryk w lożeczku, bo tatuś chciał zeby sobie usnąl, dostał histerii, wiec go wzięlam i posprzątał ze mną kuchnię, poskladaliśmy pranie, w tym cAsie juz wszyscy domownicy się wykapali i poszli spać a my buszowaliśmy....po północy zacząl,nie optymizm opuszczac, a Misio jak najbardziej w skowronkach( w sumie wolalam to od ryku :huh: ) o 00.30 calego rozchichranego wzięlam do lazienki i asystował przy mojej kąpieli na swoim wysokim tronie, dostal ataku śmiechu jak mylam zęby :blink: wiec juz totalnie upadlam na duchu i w myślach zegnalam sie z łozkiem tamtej nocy, no ale tuż po 1 w nocy zaczal trochę poziewywać i trzec oczka wiec nadzieja wstąpila w me serce, zrobilam mu troszkę mleka, ktore wypil bez szemrania i zasnąl jak aniol,
1.15 :cheer: to byla......dospał do 7 rano, zjadl i dalej w kimono do niemal 10 :lol:
Dziś juz nie dane mu bylo tak pospac wieczorem, czuwano nad tym :blink: , więc śpi juz od 22 :lol:
Dlatego wczoraj wieczorem sie zwyczajowo nie zameldowalam....

Azja, cudny Johnsik, i te jego zdziwione olbrzymie oczyska :lol:

creMoniu, Leoś jak cukiereczek, do schrupania :woohoo: , fajne te ćwiczenia (o dziwo moglam obejrzeć :cheer: ) ale mam tak samo jak Agat :silly: :silly: :silly:

Dave, co tam z Matim? Zęby? Infekcja? Skąd ta okupacja? I mialam juz tyle razy zapytać- jak z zazdrością Majosa? Jest w ogole zazdrosna? Czy jako 100% zlote dziecko i tym Cię nie stresuje? Ja pamietam, ze moja corka jakoś specjalnie nie okazywala zazdrości, nie mieliśmy jakichś szczegolnych przebojow na tym tle. Akurat poszla do przedszkola jak sie młody urodził i bardzo sobie przedszkole upodobala, lubila tam chodzić, nie bylo żadnych scen i chęci zostawania z nami w domu.

Jutro mam o 15 wigilę w pracy, a że zaproszono mnie uroczyście to chyba na chwilę wpadnę, na chwilę bo po poludniu mamy też szczepienie a wieczorkiem rekolekcje więc znowu wszystko w biegu, uff, byle do Świąt....taka ganianka ze hej, a i fryzjera też mam :blink:

Wy urządzacie święta? Pewnie nie.....wiec spokój, a u mnie jak zwykle Wigila i pierwszy dzien Świat, :huh:

11 lata 5 dni temu #809341 przez Dave
Ja tylko na chwilkę. Moja doba już chyba bardziej sie skurczyć nie może :dry:

Jutro lekarz i poproszę o antybiotyk, bo to już przesada. Młodziak kaszle, w piersiach mu charczy, z nosa leci. Niech to cholerstwo idzie w ch&*%*%$
Gorączki nie ma i jest pogodny, ale bidula się męczy a i ja też.

Mykam, dobranoc kobietki :kiss: :kiss:

11 lata 5 dni temu #809363 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) wyszykowałam męża do pracy i próbuję się nie kłaść do mojego Bąbelka,który śpi w naszym łożu zabezpieczonymi poduszkami :blink:

dokończę prasowanie ,już dużo mi nie zostało ;)
i chyba zaraz jakąś kawkę sobie strzelę z rana( podobno seks bardziej pobudza z rana niż kawa, ale mąż już w pracy :silly: :silly: :laugh: )

Miłego dnia :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka