- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
creMoniu o biedni Wy.....zdrówka życzymy z Mikusiem
monia, w sumie fajne propozycje ,Mikuś dostał juz bez okazji taki samochodzik-pchacz z zabezpieczeniami bocznymi ( wstawialm zdjecia) i go bardzo lubi wiec możemy polecić. Osobom ktroe maja ogrodek czyli Madzia moglabym jeszcze zaproponować do listy prezentow piaskownicę,, huśtawkę i zjezdzalnię ( są takie fajne kolorowe plastikowe lub drewniane komplety ogrodowe ) . Moje dzieci mialy ( za młodu ) u moich rodzicow na dzialce, bo my wtedy byliśmy blokersami i pamietam, ze szał był.
O, jeszcze z takich zabawek ogrodowych polecam basenik rozporowy, ale taki większy, zeby sie zmieścil ktoś oprocz malucha, albo jacyś kumple albo rodzice na przyklad no i hit hitów - trampolina , to oczywiście dla nieco starszych malcow, ale czy rodzina będzie gotowa do rownie hojnych darow na kolejne rocznice? a tak, juz będzie i najwyzej poczeka
U nas dzis nocka chyba najdluzsza z dotychczasowych, Miki dospał do 7.20 , zjadł iniestety był gotow rozpocząc dzień, ale nie dalam sie na to namowić skatowana wczorajszą rehabilitacją i poprawiona wieczornym TBC,,wiec go zniewolilam w lożku i o 8 sie poddał i dospalismy do 9.30
A tak w ogole to zjadll wczoraj wieczorem swoją kaszkę kolacyjna łyzeczką koło 20 i na noc juz nie chcial ani deczka mleczka zasnął bez (22.10) z tatą w lożku, jak go przenosilam o 23 to mu zapodalam na spoocha i wypił ale o dziwo do zaśnięcia nie chciał, juz od jakoegos czasu nie chce.... czyżby koniec z nocnym jedzeniem?????
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- linda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Tośka zasnęła to mam chwilkę.Dziękujemy za wszystkie komplementy
Suzi smoka mamy z Mam,fakt nie jest najmnieszy,ale nie znowu takie monstrum tak chyba na foto wyszlo Tosia bardzo go lubi,zwłaszcza do zasypiania smokens musi być!
Ilonko no z włoskami lichutko u nas,ale spokojnie jeszcze dziewczynki będą miały piękne czuprynki
Zdrówka dla Leonka!
Czy któreś z dzieciaczków pije/piło może mleko Ha? Bo my mamy takie zalecone ze względu na chrostki na buźce,ale nie widzę poprawy i nie wiem czy to w ogóle ma sens.(Tosia jest na piersi jeszcze,ale na noc pije butle).
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
ja dzis mialam tak fatalna nocke jak juz dawno. Mateo sie wybudzil I nie chcial zasnac a od polnocy tak sie darl -bo inaczej sie tego opidsac nie da- ni jak nie moglam go uspokoic. przysypial na mnie ale co sie ruszylam I chcialam polozyc ryk od nowa.
mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie lepsza duuuuuzo lepsza.
wlasnie zasypia
a dzis kolejne kroczki zaliczone;-)
fajne te wszystkie pomysly prezentowe. my wlasnie chcemy w tym roku podwojna hustawke I zjezdzalnie do ogrodu postawic. no I nie mam pomyslu na prezenty. ale jak na razie spokoj nikt nie pyta.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś coś takiego
Bardzo fajne
Coś miałam pisać i skleroza oczywiście mnie dopadła.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Później szybkie zakupy, odebrać Adasia, obiad i znowu wyprawa, tym razem do drugich dziadków, gdzie Adaś z Anielą już harcują w miarę przyjaźnie Wkleję później filmik
No a wieczorem 2 godz fitnessu, zumba a później TBC.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My dziś z mężem lataliśmy po mieście i różne sprawy załatwialiśmy korzystając z tego, że niania z Emi była, ale jutro już Emilka zostaje z nami i przynajmniej pośpimy (mam nadzieje) ciut dłużej Od wczoraj Emilka ma lekką temperaturę a poza tym innych objawów ewentualnej choroby brak więc czyżby to zęby? Jutro wybieram się z nią do lekarza, niech ją obejrzy i powie czy możemy jechać w dalszą podróż czy wyjazd do teściów trzeba będzie przełożyć.
Pomysły na prezenty ciekawe a o piaskownicy dla Emilki rozmawiałam akurat niedawno z bratem
Linda Emilka też preferuje smoczki Mam
Zmykam spać. Dobranoc.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A więc dobranoc moje kochane kwietnioweczki i kwietniowczaki kolorowych snów, ale z rana zajrzyjcie i tu i na FB........................
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brrrrr.
Za nami nocka w porządku, poza tym atakiem płaczu było już ok, butla o 6 wypita z zamkniętymi oczami i spanko do prawie 8
Co do prezentów na roczek to sama nie wiem. Rowerek trójkołowy mamy, Adaś dostał od naszych znajomych z pracy. Nie wiem sama co można by mu kupić. Nie będę sugerowała nic rodzinie, niech kupią co chcą. U rodziców na podwórku piaskownica, zjeżdżalnia i huśtawka już są, basen by się przydał, może to im zasugeruję.
A to Adaś z Anielką podczas swoich harcy wczoraj. To już końcóweczka, zmęczeni oboje, żałuję, że nie nagrałam ich wcześniej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
dzięki za pomysły prezentowe, podoba mi się trampolina
a o bujaczkę i piaskownicę dziadka poprosimy, ma tartak także ma możliwosci
później napisze wiecej bo teraz marude i przylepe mam na kolanach
sorry za błędy
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaczytalam sie jak Misio spał, a teraz sie "obudzilam" ze nic tu jeszcze nie napisalam a Mikus juz ma pospane
O czerwcowce juz wiele slow zostało powiedziane......dla mnie to niewyonrażalne, okrutne, nieludzkie. Po prostu wcielenie ZŁA
madziu, ciesze sie ze jakiś pomoglam z pomyslem, tez dumam nad trampoliną ale w sumie i basenik to niegłupia rzecz, zwlaszcza ze w naszym kraju ostatnio miesiące niewakacyjne są gorętsze od wakacyjnych więc maj/ czerwiec basenik moze sie przydać.
agat, wiem ze juz nudna jestem, ale nie widzę filmiku a ciekawa sprawa,,ze w podglądzie, tam gdzie sobie odpisujemy WIDZĘ , zas na stronie NIE
No i niestety, tyle narazie, marudek wzywa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
ja jak zwylke zalogowac sie nie moglam i od rana sie dobijalam a teraz to niunio wyspany i nie popisze
Bylismy dzis u lekarza bo Dawid kaszelek ma w nocy i jak spi od 2 tyg juz no i pokrzywki mu sie pokazuja. Na buzi ma krosty. Myslimy ze to alergia na psa chyba, jeszcze szukam dermatologa w wawie na u ktorego wizyte nie czeka sie pol roku.
Na razie ma do picia syropek antyhistaminowy czy jak to sie nazywa.
Dziewczyna z czerwca...brak slow, matka to popiera bo bedzie miala problem z glowy, pomagac nie trzeba bedzie, a dziewczyna krzywde sobie robi nie wspominajac o bezbronnym DZIECKU
ja ostatnio mam taki pomysl, kupic basen maly brodzik dmuchany i do tego pileczki. Na pewno teraz dla Dawida bedzie radocha on tak lubi pileczki, a do Kolorado czy innych klubikow z pileczkami boje sie z nim isc bo on wszystko oblizuje, a tak to w domu bedzie mial zabawe