BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 tygodni temu #854245 przez agat
Ale tłumyyyyy :P :P :P

Przyszedł fotelik :) Obejrzeliśmy go baaaaaardzo dokładnie, wszystkie elementy, styropiany, plastiki, wygląda bdb, nie ma żadnych luzów, nic nie lata, tapicerka w stanie bardzo dobrym, jeśli nie idealnym :) Także ufff :) Mąż właśnie poszedł montować wehikuł w samochodzie, zdjęcia Adasia w tronie nie będzie, gdyż nie był w humorze na jakiekolwiek dłuższe przymiarki :/

Kurde kurde kurde Adasiowe krostki pod pieluszką wróciły. Wprawdzie w okrojonej wersji, ale maść mi się kończy a tu reaktywacja. Chyba trzeba będzie się jeszcze do pediatry przejść. Cholerne drożdżaki :/

A ja czekam na okres i czekam i nic. Gdzież on polazł? Nawet sobie przeanalizowałam przebieg nocy po naszej zakrapianej imprezie ostatkowej, ale żadnego "niebezpieczeństwa" nie zakodowałam :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #854261 przez creatura
Ooooo, Agat, how late are you?

11 lata 3 tygodni temu #854273 przez Dave
Doberek

Ja znów do tyłu u Was :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 tygodni temu #854275 przez agat
Creo na razie nie ma opóźnienia, ewentualnie 1 dzień, ale ja zawsze jak w zegarku, więc jakaś lampka się zapaliła :P W dodatku "spieszy" mi się do okresu, bo z atydzień mam wizytę u gina i wolałabym być już po okresie :P

11 lata 3 tygodni temu #854300 przez Azja
Agat to moze Adaśko bedzie miał rodzeństwo :silly:

powiem Wam ze ja chyba bym chciała byc w ciąży, spotkałam ostatnio kolezanke w ciazy, tak ładnie wygladała, az jej pozazdrościłam tego brzuszka :) choć z drugiej strony jak sobie pomysle ze drugie było by takie szybkie, to nie wiem czy dałabym rade :P

zobaczymy co bedzie z praca, bo ja miałam umowe na zastepstwo, wiec teraz w sumie nie mam gdzie wracac, a jak nie bede mogła nic sensownego znalezc to trzeba bedzie pomyslec o rodzeństwie da Dżona :) az sie dziwie ze to pisze :P musze sobie to przypomniec jak bede miała "nerwa" na Mlodego :)

posprzatałam dzis kuchnie, tak na "błysk" az miło sie sprzata jak nikt u nogi nie wisi, w sumie mogłabym wieczorkiem to robic jak Misio spi, ale wtedy najczesciej nie mam juz weny ;)

poleciałam jeszcze do lumpka kupilam Jaskowi 2 pary spodni i sweterek, poluje na jakas dzinsowa kurtka dla Mlodego ale nic nie było "dzicz" ciucholandowa z rana co lepsze przebrała :P

wczoraj wsadziłam Jaska do wózka siostrzenca, do takiej typowej parasolki, ale był szczesliwy, bardziej mu sie podobało niz w naszym wózku i dzis z M stwierdzilismy ze sprzedamy (jak sie uda) oczywiscie ten wozek i kupimy jakas moze lepsza spacerówke,

ide naszykowac pranie na jutro :side:

11 lata 3 tygodni temu #854306 przez agat
Jak pomyślę o ciąży to nie ogarnia mnie panika, ale jeszcze chciałabym poczekać :) Za rok bym najchętniej zaszła :) No ale co będzie to będzie :)

Muszę się wziąć za prasowanie, nie chce mi się jak cholera :/

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #854340 przez ilonah
Hello

A my zaszaleliśmy i kupiliśmy dziś Emi parasolkę :) Pojechaliśmy do galerii po buty dla Emilki i nie wzięliśmy wózka bo mieliśmy to załatwić szybciorem i tak się udało, że wózek nad którym się zastanawialiśmy był na promocji więc szybka decyzja i jest :laugh: a Emisia reszte galeriowych zakupów dokończyła w nowym wózku bo nam go pani od razu złożyła i jak się można domyśleć pobyt w galerii nieco się przedłużył :silly: Ale butków żadnych sensownych nie było. Po kąpieli Emilka z tych wrażeń zaraz zasnęła mi przy piersi, nawet mleka z butelki nie wypiła więc przeczuwam, że niedługo się obudzi aby dokończyć kolacje.
Padam już ale muszę poczekać aż się Emilkowa zupka ugotuje. Niania nasza chora i cały tydzień jej nie będzie więc do końca tygodnia z Emilką zostanie tatuś.

Creaturka ja Emilce już w nocy pampersa nie zmieniam, no chyba, że kupka się przydarzy to tak.
Madzia Tomuś przesłodziak i uśmiech ma cudny. Czy ty także z podkarpacia jesteś?

A to Emilkowy wózek
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #854357 przez Suzi
ilonka, no wehikuł Emisi jak się patrzy :) Mikuś jeszcze nigdy nie był w galerii, ani w żadnym innym sklepie oprocz osiedlowego spożywczaka ;)

Agat, trzymam kciuki :blink:
W końcu na naszym wątku jakas posucha...chyba na większości wątkow juz są kolejne fasolki a u nas nic :silly: , więc w Tobie nadzieja, a że i Azja by chciala to trzymam za Was obie :lol:

Byłam dziś z Mikim w szkole :) robił furorę, ale sam poczatek wizyty był hardcorowy, bo jedna kolezanka "zaszarżowala" bo tez ma male dziecko w rodzinie ( wnuka) i porwala go na ręce, więc wytrzymal 3 minuty po czym uderzył w placz :ohmy: , no ale jak juz sie wyplakal, to sie rozejrzał, ogarnął i do konca bytności w pokoju nauczycielskim był już Mr Gorgeous :lol: :blink:
Ja tez sie rozejrzalam, zamienilam parę slow z kolezankami, ktore między wierszami lub calkiem otwarcie zniechęcały do powrotu ze wszystkich sił :silly: -jednym słowem, bylabym skonczoną wariatką, gdybym nie wykorzystala do cna tego wolnego ktore mi i. Misiowi sie należy :blink:

11 lata 3 tygodni temu #854359 przez Magdalena9t
Hej :)

Ilonka, ja z kujawsko-pomorskiego jestem :blink: :) my nadal nie mamy nowego wózka a by się przydała spacerówka , w jakiej cenie nabyłaś swoją? :blink:

My dziś byliśmy na ostatniej kontroli bioderek,wszystko okej,już nie musimy jeździć ;)
A czekaliśmy w przychodni na naszą kolej, inne dzieci cisza a Tomek nagle głośno "EJ"! :laugh: śmiechowe to było :lol:

Agat to zabalowałaś :silly: :silly: ,
w sumie to mam pytanie, bo jeszcze od porodu nie miałam okresu, a gin mi powiedziała,że na kontrole mam przyjść miesiąc po pierwszej miesiączce (po porodzie) a tu nadal nic,a jednak bym chciała się przebadać jak się tam sprawy mają w razie jakbym chciała rodzeństwo dla Tomeczka :blink:

Prasowanie to ja przerzucam z jednego fotela na drugi już jakiś czas :blush:

11 lata 3 tygodni temu #854389 przez ilonah
Dzień dobry

Za nami całkiem udana nocka, a dla mnie wręcz super, bo Emisia raz tylko obudziła się na mleczko i mężuś obsłużył córeczke a ja spałam spokojnie dalej :)

Madzia - kupiliśmy wózek za 549 zł w Smyku bo akurat jest niewielka promocja na niego.

11 lata 3 tygodni temu #854392 przez agat
Wow Madzia, jeszcze bez okresu? Zazdraszczam :P Ja dostałam, gdy Adaś miał 4 miesiące :/ Na jednej kontroli już byłam, za tydzień mam kolejną wizytę (już nie u mojego lekarza tylko normalnie w przychodni), chciałam zrobić cytologię, ewentualnie usg piersi (bo mój lekarz mówił mi, że po zakończeniu karmienia powinnam te badania zrobić).

U nas kolejna nocka z kupą w blasku księżyca :/ Zęby zęby chodźcie!

11 lata 3 tygodni temu #854421 przez Olga60
Dzień dobry :)

agat ja wczoraj byłam na usg piersi w poradni chorób piersi. Nie wiem czy w Twojej miejscowości jest taka poradnia, ale dobrze jest się wybrać do kogoś, kto się w tym specjalizuje ;)

11 lata 3 tygodni temu #854431 przez agat
Nie kojarzę, by coś takiego było, więc pewnie skończę w takim ogólnym gabinecie usg.

Cieszmy sié slonkiem, bo na weekend ma sié pogoda spsuc ;(

11 lata 3 tygodni temu #854468 przez Azja
Hejka

Nocką ok teraz próbuje Gagatka zagonic na drzemkę ale się nie daje

Kto się nie załapał w lidlu Na pompki to dziś była dostawa przynajmniej u nas i w kauflandzie od dziś tez w dobrej cenie sa

Ja juz na cytologia byłam. Póki co wszystko ok:)

Napisze coś później z kompa bo pisanie z tel mnie wykancza

11 lata 3 tygodni temu #854501 przez agat
U nas też wczoraj dokładają pampersy, przedwoczoraj były tylko 5 i 3, a wczoraj cała paleta 4 była.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka