BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #853654 przez Suzi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W drodze powrotnej wstąpilam jeszcze do Lidla w nadziei że zostalo cos jeszcze z pamperow, wczoraj wzielam ale tylko jedno pudlo :dry: , aaaaale gdzie tam -ni śladu ni popiołu :P
A propos -wzielam 5 tki :ohmy: i wcale nie są za duze, pierwszy odruch 4ki, ale przypomnialam sobie ostatnie wylewające sie na plecy i boki qpsztale i zmienilam na 5 tki!
A Wy -jakie rozmiary "używacie"? :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #853662 przez Suzi
Mam jeszcze momencik to wam pokaze moje zakupy ;)

www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/cool-club-czapka-chlopieca-...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-...ubranka-dla-dzieci-p

Nie znalazlam tej drugiej czapki i tej apaszki z MM, ale jest do kompletu z tą czapeczką z MM w czewone paseczki :side:

11 lata 3 tygodni temu #853665 przez Dave
Jestem i ja ale tylko podpisuję listę obecności i lecę ogarnąć chatkę puchatkę.

Będę później :blink:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 tygodni temu #853725 przez agat
Ja tylko na chwilę, później może jeszcze wpadnę. U mnie w Lidlu też tylko 5 i 3, wzięłam pudło, jutro przymierzymy. Ostatnio przesikiwal jakoś bokiem 4ki, więc może 5 będą w sam raz?

11 lata 3 tygodni temu #853759 przez Magdalena9t
Hej no i jestem późną porą, dziś znów intensywny dzień :side: znów do biura jechałam i wieczorem na moje pole dance :blink: :blink: zawsze czekam na ten wtorek , coby wyjść z domu i pogibać się w miłym towarzystwie :blink: :silly:
Wróciłam ,szybko po Tomeczka , wykąpać nakarmić. coś był dziś marudny,chyba za mną tęsknił :blink:
i szybko zasnął( jak na niego :P )

Azja świetną czapę ma Dżon :) Tomek też ma zrobiony przez babcię komplecik, komin i czapa, a ja nawet się nie pochwaliłam :blush:

Mikuś fajnego ma irokeza, Suzi jakiego żelu używasz do jego fryzurki? :) :silly:
Widzę ,że udane zakupy na korzyść Mikiego :blink: :)

Adama(Adasia) pewnie jakaś Ewa skusiła na ten owoc :silly: :laugh:
Agat jak będziecie w mojej okolicy (z okazji ślubu) to zapraszamy do nas :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #853764 przez Magdalena9t
Agat,my używaliśmy Pampersów 5 ,(tak dla sprawdzenia) i jak na razie dla nas trochę za duże, od biedy można ubrać,ale na razie lepiej kupować mniejsze,więcej ich będzie ;) :)

Trochę Tomeczka :) :)

Uśmiech :lol:

Cytrusowy kradziej :silly: :silly:

Mój pięknooki :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #853846 przez agat
Wczoraj wieczorem wzięłam się za odpisywanie Madzi i Adaś nagle się przebudził z mega płaczem, z 15 min go uspokajałam, nie wiem, co mu było :( Resztę nocy spał spokojnie. Później już do kompa nie siadałam.

Tomcio jaki pocieszny, na ostatnim zdjęciu jaki zalotniś :*

Adaś wczoraj na wieczór pół butli mleka zostawił, dziś rano tylko pół wypił. Obstawiam nową butlę, bo zmieniłam mu z Tommee Tippee na NUKa, bo z TT nie ma chyba większych butelek niż na 260ml, a ja młodemu na noc już tyle rozrabiam i prawie mi się nie mieści :/ A tak nuk ma jakiś inny smoczek i wolniej mu leci.

11 lata 3 tygodni temu #853850 przez tysiiiak
Agat ja mam butelkę 340 z TT :) ale dostałam od koleżanki więc nie powiem gdzie była kupiona ;)

11 lata 3 tygodni temu #853869 przez Azja
witam

Magda Tomuś ślicznotek :)

u nas nocka ok, teraz mamy pierwsza drzemke, pozniej chłopaki leca na spacer, a ja biore sie za generalne porządki w kuchni :P bo tak to po łebkach sprzatam, jak mam Misia przy nodze, a dzis mam wene na sprzatanie, no i trzeba wykorzystac fakt ze M na tacierzyńskim :)

zamówiismy fotelik, mam nadzieje ze Mlodemu przypasuje ;)

Creo zdrówka dla Mamy :)

Suzi super ze zakupy sie udały, :)

i ja musze wyskoczyc na zakupy jakies spodnie sobie kupic, bo wszystko jakos zaczyna wisiec mi na tyłku, schudłam 3,5 kg przez miesiac nie jedzac chleba i maki przennej :) jeszcze nie zawsze udaje mi sie ja wyeliminowac, ale jest coraz lepiej :)

dobra spadam narazie Miłego dnia :))

11 lata 3 tygodni temu #853910 przez Dave
Dzień dobry!

Ale pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 tygodni temu #853931 przez creatura
Azja, podwójne gratulacje :woohoo: Z okazji przegonienia 3,5 kg, i zakończenia gehenny z wyborem fotelika? :)

Agat, wasz już przyszedł?

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia dla mojej mamy :kiss: Jeszcze u niej nie byłam, bo wczoraj i dziś jest na pooperacyjnej i wizyty raczej ograniczone, a mama twierdzi, żeby nie robić jaj i poczekać aż ją na normalną salę przeniosą :dry:

Suzi, fajnie Miqsia obkupiłaś :silly:

I dzięki za słowa wsparcia ws mojej decyzji "zawodowej" :blink:

Madzia, ależ Tomuś się zmienił. Śliczny :kiss:

My na razie wciąż na Pampersach 4+ jedziemy, 5 pewnie byłyby dobre, bo Leoś duży jest :blink: ale póki mieści się w 4+ to zostaniemy przy nich. A propos, co ile godzin zmieniacie pieluchę w sytuacji, kiedy nie ma kupy lub przesikania? U nas średnio wychodzi co 3 góra 4 h - jak kupa, albo przesik to częściej. W nocy 1-2 zmiany. Jeszcze nigdy nie udało mi się tych gwarantowanych przez producenta 12h ponosić.

Idę się położyć koło Leosia, gardło mnie boli tak niżej niemiłosiernie od wczoraj (bez kataru, gorączki i bóli kości), atakuje je Prenalenem, Tantum Verde, sok malinowo-porzeczkowy i jak do jutra poprawy nie będzie to chyba pójdę po antybiotyk :dry: :dry: :dry:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #853948 przez agat
Tysiiiak dzięki za info, będę w takim razie szukać większej TT, bo ten Nuk mu chyba nie podchodzi.

Azja, gratuluję zakupu :) Nasz fotelik idzie do nas, powinien dziś dojść :) Mam nadzieję, że będzie w takim stanie jak na zdjęciach :)

Pogoda cudowna, ale słyszałyście pewnie, że w weekend śnieg z deszczem i śnieg? :angry: :angry: :angry:

Dziś w Pytaniu na śniadanie był reportaż o wioskach dziecięcych i reporter był w Siedlcach, "zajmował" się takimi dziećmi przez dzień, robił zakupy, odbierał je ze szkoły, więc mogłam zobaczyć mój osiedlowy sklep, moją szkołę nawet (bo wioska dziecięca w moich rogatkach jest). Kurde, chyba muszę się na spacerki zacząć stroić i malować, bo jak tak dalej pójdzie to może i ja się załapię :P :P :P

Pamiętacie, jak kilka dni temu pisałam wam o dziewczynie od ciuszków z fb, która była dziwnie nieobecna przez dłuższy czas od info o szpitalu? Dodała zdjęcia synka, uśmiechnięte i radosne - uffff :)

11 lata 3 tygodni temu #853950 przez creatura

11 lata 3 tygodni temu #853952 przez agat
A ja głupia myślałam, że jak nie ma w moim dziecięcym sklepie to nie ma w ogóle :P

11 lata 3 tygodni temu #853980 przez creatura
hop, hop Linda, podglądaczu, ujawnij się - Zapraszamy :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka