BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851931 przez agat
Mąż poszedł na imprezę z pracy z okazji Dnia Kobiet. Mogłam i ja, ale jakoś nie miałam natchnienia. Jestem przed okresem i czuję się jak Buka. Tylko filmu mi trochę szkoda, bo na "Kamienie na szaniec" idą, a później do knajpy.

Pomóżcie mi rozszyfrować o co chodzi Adasiowi. Od kilku dni "trzącha" się, jakby kręcił głową na "nie" ale robi to w najróżniejszych sytuacjach :P Nie wiem o co mu biega ;)
Na filmiku zaczyna tak robić od ok 1 minuty :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #851966 przez Alex_87
Agat moja Zuzka też tak kręci głową i też w różnych momentach, nie wiem czemu, ale nie zauważyłam w jej zachowaniu nic niepokojącego :)

11 lata 1 miesiąc temu #851967 przez agat
Mnie to też nie niepokoi, tylko śmieszy :P Nie wiem o co mu chodzi :P

11 lata 1 miesiąc temu #851982 przez pauluska
Agat to może ale oczywiście nie musi być woskowina w uszku u nas się zrobił korek i właśnie Iga tak machała teraz używamy Vaxol do oczyszczania uszek i jest ok :)

11 lata 1 miesiąc temu #851984 przez Azja
Agat ja jakis czas temu sie Was o to samo pytałam, bo Mody tak robił i byłam zaniepokojona,
dziecko tak robi jak ma za dużo bodźców, np. jak mu sie chce spac, albo jak mu cos sie podoba, a nasze rehabilitantka powiedziała mi ze to sie dzieje tak jak dziecko zdobywa szybko jakies umiejetności i ukad nerwowu za nimi nie wyrabia, ale zeby sie nie martwic to jest normalne :)

Agat obcinałas Adaśkowi grzywke??

11 lata 1 miesiąc temu #852005 przez Alex_87
pauluska napisał:

Agat to może ale oczywiście nie musi być woskowina w uszku u nas się zrobił korek i właśnie Iga tak machała teraz używamy Vaxol do oczyszczania uszek i jest ok :)

hmmm to mnie teraz zagięłaś, bo Zuza ciągnie się za ucho, nie boli ją ale jakby coś przeszkadzało, ale o woskowinie nie pomyślałam.

Heh Pauluska piszemy do siebie na dwóch wątkach :lol: nie ma co wracam na majówki, żeby Wam nie zaśmiecać wątku :P

11 lata 1 miesiąc temu #852009 przez agat
Kurde nawet mi przez myśl nie przeszło, by to machanie główką wziąć za coś niepokojącego :P A może powinnam...

11 lata 1 miesiąc temu #852022 przez Dave
Agat - ja myślę, że nie ma się czy martwić. Mateo też mi tak parę razy zrobił. Myślę, że z naszymi dzieciakami wsio ok.

Kurka dopiero Młodziak padł. Miałam mega popołudnie. Zapowiedziała się niespodziewanie żona kuzyna z 3 dzieciaków. No to ekspresowe sprzątanie itp.
Ona ma 3 dzieci z czego najstarsza córka to diabeł wcielony. Nie macie pojęcia jakie dziecko może być nieobliczalne, niegrzeczna, paskudliwe i co tylko. O zgrozo, jak tylko mają przyjechać to już mam dość. Ogólnie bardzo ich lubię, ale ta córka to normalnie ja nie wiem. A pozostałe dzieciaki to aniołki;)

A moje to już świętości przy nich :lol:

hmmm...miałam coś pisać i zapomniałam :dry: :dry:

Dobra zmykam coś poklikać.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #852077 przez agat
Azja napisał:

Agat obcinałas Adaśkowi grzywke??

Nie :) On ma taką śmieszną tę grzywkę, jak od linijki ;)

Spokojnej nocki :)

11 lata 1 miesiąc temu #852114 przez Dave
dzien dobry kobietki.

Najlepszego

11 lata 1 miesiąc temu #852137 przez Azja
dzien dobry

Najlepszego Kobietki w naszym dniu :)
ja mam dzis babski wieczór, ale nie wiem czy pojde zależy wszystko od Gagatka, niby ma jeszcze ten katar, ale spi ładnie i w dzien tez sie ładnie bawi, wiec chyba tatuś da sobie rade :silly:

Agat myslałam ze obciachałas Adaśkowi grzywke :P fajnie mu rośnie taka prościutka, Jasiek to ma grzywke najdłuzsza i kazdy włos w inna strone, musze mu na boczek zaczesywac, M to juz chce mu włosy obcinac, ale narazie nie przeszkadzaja wiec niech rosna :)

wczoraj znajomym urodził sie syn i ma tez byc Jasiek hihi, smiesznie, jak sie spotkamy i bedziemy wołac dzieci nie wiadomo który przyjdzie :silly: maja juz jednego synka Frania, teraz Jasiek bedzie, smiejemy sie ze jak bedzie jeszcze jeden syn to Benedykt, imiona od papieży :P

pogoda mało dzis zachecajaca do robienia czegokolwiek ale trzeba sie zabrac za chałupke rpzy weekendzie B)

11 lata 1 miesiąc temu #852324 przez agat
Pustki dziś, wszystkie babeczki swój dzień obchodzą :) Ja byłam na mieście na zakupach, skorzystałam z promocji z okazji dla kobiet i kupiłam sobie spodnie, t-shirt i biustonosz porządny biustonosz. Pani w sklepie nawet mi powiedziała, że jak na parę miesięcy po karmieniu to mam biust w dobrym stanie :) Ja mam jednak wrażenie, że do pasa sięga :/ :P
Mąż mi sprezentował bon na manicure hybrydowy :) :) :)

11 lata 1 miesiąc temu #852331 przez Suzi
hej :)

A ja mialam TEN dzień mieć dla siebie.........mialam.....tymczasem malż wybył na dzien caly-pogrzeb w daleeeeeeeeeekiej rodzinie w sensie pokrewienstwa i odleglości do przebycia :P ale nie było sposobu, zeby nie pojechał.... :dry:

Wiem, ze jestem obrzydliwą egoistką, ale nie mogę sie wyzbyć żalu....że stracilam TEN dzien dla siebie :angry:
Tyyyyle sie wyczekalam jak byl na narrach, tydzień temu wieczorem wrocił, ta sobota miala być moja........ :S
Wiem wiem, egoizm do kwadratu, ehhhh, zacisnąć zęby, wdowa ma było nie było gorzej ode mnie.......

No i jestem w niedoczasie, Mikuś pożąda ciąglej zabawy, dobrze ze moj ojciec wpadł i go wyspacerował
Ale ogolnie jestem .....bez humoru
Nie będe Wam tu smęcić

Fajnie Agat ze sobie wyskoczylas i jeszcze zakupki fajne wyhaczylaś...filmu tradycyjnie nie widzę :P

Azja- dobrze że Dżonu lepiej :)

Dave -najlepszego...

11 lata 1 miesiąc temu #852332 przez kaikai
Teraz dopiero fotki Mikusia zobaczylam, super bryka i jaki Miki juz duzy :)

Dawidkowi ozko ropieje :(

11 lata 1 miesiąc temu #852340 przez Dave
Suzi - to koniecznie sobie wyznacz datę w zamian za dziś!!!

U mnie się takich "dni" nie obchodzi. Z resztą męża i tak nie ma więc nie mam o czym marzyć. Choćby o życzeniach przez telefon. Cóż...

Młodziaki śpią, a ja się zastanawiam czy się gibnąć :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka