- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Bosze nie piszcie i tu takich rzeczy o spaniu. Przespane nocki?? co to takiego???
Suzi - spoko, ale wspomnienia wróciły i łezka poleciała...
Miko ma świetny ten pojazd!! Super, że nie trzeba tak się schylać tylko sobie pchasz i luz. Widać że się kanapożercy podoba

Azja - biedny Jasiek. zapodaj mu od razu coś przeciwbólowego niech się nie męczy.
Agat - super propozycja. No najgorsza trasa, ale skoro robicie przerwę z noclegiem. Ja bym jechała.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

jak bym wstawała o 3 to bym była zombie

Agat kuszaca propozycja, ale mnie by jednak ta odległość przerazała, nawet chyba z noclegiem, no ale wszystko zalezy od tego czy Adaśko lubi jezdzic

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

czasem jak cos napisze, a pozniej to czytam, to sama sie nie wiem o co mi chodziło

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Przelecę przez kanały w TV i chyba pójdę spać, a przynajmniej się położę

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Co do tej Bułgarii, to również boję się jakiejkolwiek choroby tam na miejscu, no ale w sumie ludzie jeżdżą z dzieciakami na wakacje i jakoś sobie dają radę. Na pewno bym się zorientowała jak wygląda opieka medyczna i zainteresowała ewentualnie jakimś ubezpieczeniem. Ci znajomi, którzy organizują wyjazd mają trójkę dzieci, najmłodsze w wieku 5 mies i byli już tam kilka razy, zawsze z dziećmi i samochodem. Także może jakoś damy radę

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

agat my w sierpniu lecimy na korfu, mąż chciał samochodem do chorwacji jechać ale to wykluczone, bo Natasza nie cierpi jeździć autem

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
kurde dziewczyny jakas masakra u mnie w telefonach dwoch dzis, wszedze error na laptopika czasu nie mam, nie mam jak odpisac. Teraz mi cudem sie udalo to pisze.
Dziekujemy za buziaczki

Mojego laptop juz nie wygrzebie z pokoju bo maly spi, a P na swoim pracuje jeszcze 10 min moze to zabiore i poczytam.
No taka wkur..... Jestem ze hej. !
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wiecie co, wygraliśmy ten fotelik na allegro, ponad 500zł taniej niż nowy. Czyli mamy fotelik, mam nadzieję, że nie będziemy żałować.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
agat-super!!! to pozostaje czekac na kuriera i koniecznie fota malego pasazera:-)
no i sie zasiedzialam. chociaz godzina standardowa u mnie.
dobranoc:-)
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Właśnie w Pytaniu na śniadanie mówili o nauce chodzenia. Oczywiście chodziki są be, to już wiemy. Na pchacze trzeba uważać, bo jak dziecko jest jeszcze nie gotowe to moze być więcej szkody niż pożytku, bo pchacz może "odjechać" i kuku gotowe.
Jeśli chcemy prowadzać dziecko to nie za rączki, a na pewno nie za jedną, tylko trzymając dziecko w pasie, ewentualnie pod pachami (masakrując sobie przy okazji swój kręgosłup, więc morał był taki - niech chodzi przy sofach, meblach, jak będzie gotowe to samo pójdzie).
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja z rana tylko na chwilke powiedziec dzien dobry, lece zaraz z Dżonem do lekarza, odezwe sie pozniej zobaczymy co powie, mam nadzieje ze to tylko przeziebienie, ale gila ma ostrego

macie jakies sposoby na "wyciagniecie gila"

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiecie co, jakiś czas temu przez sprzedażową grupę fejsbukową odezwała się do mnie dziewczyna i zarezerwowała dużo Adasiowych ciuszków. Miała kilka dni później ostatecznie podjąć decyzję i zrobic przelew. W międzyczasie napisała mi, że jest z dzieckiem w szpitalu (2 miesięczny, zapalenie płuc) i żebym poczekała parę dni, ona na pewno ciuszki weźmie. Mija już 3 tyg, z jej strony cisza. Patrzę na jej profil, a tam cisza od czasu info, że do szpitala idą (a wczesniej co dzien, dwa coś lajkowała lub wstawiała), jej mąż dwa dni temu zdjęcie profilowe na czarny kwadrat zmienił... Boję się do niej odezwac

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Agat, najgorsze to pierwszy raz się wybrać, potem już szlak przetarty i wiadomo co i jak. Miałabyś też doświadczonych znajomych koło siebie

Agat,

Azja, najlepszym glutociągiem jest końcówka do odkurzacza, Fridę już dawno wywaliliśmy. Leo nie ma kataru, a my mu nosek tym codziennie czyścimy - dużo wody morskiej i odkurzacz, bo na sucho nie można wyciągać. I jest spokój z zapchanym noskiem czy katarem.