BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu #850898 przez Dave
Dawidku dziś buziole ślemy do Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Suzi - właśnie muszę do lutówek zajrzeć, co tam u nich słychać. W końcu niedoszła lutówka ze mnie.Mój Aniołek nad nami czuwa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agat - Mati i Maja z resztą też to skarpetowce. Buty, paputy sa be. Ale dla Majosa miałam takie paputki i w tych była w stanie po domu chodzić. Tylko przy nich trzeba zwrócić uwagę na te gumki i krój, bo mi się raz zdarzyły takie wąskie i na jakąś mega drobną stopkę, strasznie ją uwierały, ta guma wrzynała się w kostkę. Teraz mam sprawdzone z te (nawet za wysyłkę nie płacę bo mi do Hotelu przywożą;)) www.paputki.com.pl/

Gratuluję nocek :lol: :lol: :lol:

Zmykam coś z obiadem działać, bo Mati śpi a Maja pojechała z tatą jakieś sprawy pozałatwiać :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #850922 przez creatura
DAwidku, 11 stuknęła, więc buziole płynął do Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Suzi, tak przez chwilę pomyślałam, że usg taką gafę strzelało i Mikusia chciało na świat wypuścić w lutym :blink: Czytałam twórczość - megusta :side: Ale wy tak co miesiąc, czy na roczek?, bo jak co miesiąc to czapki z głów, trzeba mieć niezłą 'kiepałę, żeby tak tworzyć regularnie :blink:

Agat, Dave, bardzo fajne te paputki. Myślałam o nich, ale Leoś na razie zrzuca wszelakie obuwie, które nie trzyma się jak skarpeta, stąd mój pomysł z Attipaskami. One niby się nadają na zewnątrz do chodzenia, do wózka na pewno, ale mi zależy, żeby miał coś stabilnego po domu. Fajowskie buciki robi ta dziewczyna: martamadeit.blogspot.com/search?q=mokasyny
I cena zbliżona do Attipasów, ale na bank Leoncjo by je zrzucił, bo on po prostu klaszcze stopami :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851029 przez Suzi
Dawid staruszku :silly: , lapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

creMoniu, no wiadomo, ze na roczek :lol: , co miesiąc ufffff, to by trzeba bylo byc Mickiewiczem :silly: lub chociaż szymborską ( no megusta :P ) :silly:
Pytalas czy on tylko butlę-no nieeee, oczywiscie ze nie tylko, z butli 2razy na dobę, na spanie i pierwsze po spaniu nocnym, potem kaszka z owocami na gesto lyżeczką, potem zupka, potem znowu kaszka z owocami na gęsto no i butelczyna na noc. W sumie jada 5razy na dobę czasami 6 jesli mu zapodam dzialkę mleczka przed popoludniowym spaniem jesli wczesnie zjadł zupkę, lub jej nie dojadł. W miedzyczasie pija rooibosa :)

Miqś też skarpetkowy, chociaż i te lubi ściągać i wyrzucać za siebie :silly: ,
Dave, fajne te paputy :lol: , Agat te same namierzyła :)

Dave, no zajrzyj tam zajrzyj, chociaz uprzedze Cie, ze życie tam troche sklęsło bo się towarzystwo na fb przeniosło :P , no niestety,,jakos to fb zawlaszcza wątek za wątkiem, obysmy się ostaly :silly:
Jakoś taka tendencja jest, ze matka zalożycielka wątku go porzuca.... Nas porzucila paletka, Ula rzadko się udziela na majowkach i w ogole, Dave ciut po macoszemu traktuje lutowki :silly:

Agat a do ktorej śpi Adamson bez paliwka? :side: po mleczku jeszcze dosypia?

Taki jeździk dziś do nas przyszedł
allegro.pl/chodzik-jezdzik-deluxe-mega-c...=cpc&utm_campaign=FB

Ciekawe co Miqś na to :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851080 przez ilonah
Dzień dobry

Dawidku dużo buziaków do Ciebie leci :kiss:

Creaturka superowskie te Attipaski co o nich pisałaś, normalnie zachorowałam na nie :silly: chyba będę musiała Emiśce sprawić :P

A u nas chyba katarek atakuje Emi, wieczorem coś jej nosek zatykało a w nocy niespokojnie spała :(
Zaraz zmykam z pracy do domku już :)

11 lata 1 miesiąc temu #851088 przez Dave
suzi-niby racja,tylko ze ja stracilam lutowe dzieciatko,a inne dziewczyny po prostu sobie poszly. ja jestem temu forum wierna:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851137 przez Suzi
Dave ja wiem, taki " żarcik " kiepski wyszedł, sorry jesli uraziłam :blush: :dry:
Chcialam Ci przekazać, ze one pamietają i Cie czasem wspominają :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #851176 przez creatura
Ilonka, Attipaski dla dziewczynki są jeszcze śliczniejsze, można poszaleć :side:

11 lata 1 miesiąc temu #851200 przez agat
Suzii jakie ferrari Mikuś dostał :)

A co do jedzonko-spania, Adaś zasypia ok 20.30 i potrafi do 7-7.30 bez mleczka przespać. No ale jak już się o 7 obudzi i zje to nie zasypia (a jak zje ok 6 to jeszcze się na godzinkę kimnie). Tak czy siak, pora mojej pobudki to ok 7-7.30 ;)

Byłam z młodym na mieście, trochę sobie pochodziliśmy, zaliczyliśmy rossmana, kupiłam glutowi 2 czapeczki na wiosnę z coccodrillo, o takie:

Były ładnejsze kolory, ale nie w naszym rozmiarze niestety (bo te czapki na promocji są).

W lumpku wygrzebałam 2 pary ogrodniczek, 2 pary jeansów i letnie ogrodniczki :) Czyli 5 par spodni za 20 zł :)

11 lata 1 miesiąc temu #851233 przez monia89
Dawidku łap buziaki od nas :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851284 przez Suzi
Agat, posłałam Ci Miqsia w ferrari :blink: .....

Super te czapy Adamsonkowi wyhaczylaś :lol: , ja mam dwa sklepy cocodrillo w sumie blisko, ale jakoś nie po drodze :silly: , ale będę się musiała pofatygować, tym bardziej ze jeden z nich jest w factory, więc tam zawsze mozna jakies obniżki wyhaczyć :blink:
Ja dziś pobuszowalam w tesco i z przeceny wyłowilam dwa fajne bodziaki i spodenki dresowe OCZYWIŚCIE z .........Myszką Miki :silly: :woohoo:
Co do tych godzin spania to , no wlasnie, nie wiem czy zależałoby mi na przespaniu do 7 bo wątpię czy wtedy by skowron usnął :silly: , a tak jak sie obudzi lub ja go capnę na śpiocha przed 6 to nie ma bata -zasypia dalej :woohoo: i zazwyczaj do tej 8.30-9 śpimy :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #851301 przez agat
No mój nigdy do 9 nie pośpi, nie ma takiej opcji :P 8 to już w ogóle święto lasu ;)

Kurde kurde jest opcja, by do Bułgarii pojechać w lipcu. Paczka nasza się wybiera, w tym rodziny z dziećmi, nawet mniejszymi od Adamsona. No ale jakby nie było, 2 tys km samochodem (z noclegiem po drodze). I chciałabym i boję się :P

A to Mikunio w ferrari :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #851318 przez Suzi
Dzięki AGAT :woohoo:

I na ostatnim zdjęciu -Kanapożerca :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851325 przez Azja
witam

buziaczki dla Dawidka :)

nocka u nas nawet nie była taka zla, ale w ruch poszedł nurofen, tak te zebiska dokuczały Jaskowi, po nurofenie spał spokojnie do 4.30 wypił mleczko i dospalismy praiwe do 7 :) ale niestety kataru ciag dalszy, do tego zaczał pokasływac, tam gdzies mu to scieka, ide z nim jutro do lekarza, zeby pozniej w weekend po dyzurach nie latac :S

nie wiem ktora to cholera mu wychodzi, bo oczywiscie zajrzec nie daje ale widac ze go boli, teraz tez juz spi ale kokosi sie i postekuje wiec chyba znów cos przeciwbolowego bedzie trzeba mu dac, bidulinek moj :S

Suzi super Mikus ma bryke i widac ze mu sie podoba :) a jakie ładne uzebienie ma, nic dziwnego ze kanapy pożera :P

Agat gratulacje z przespanych nocek, u nas tez nie ma opcji spania do 9, ale i tak nie narzekam, bo jak idzie spac kolo 18 to budzi sie najczesciej 3-4 na mleczko, a nieraz zdarza mu sie o 5 wiec super, moze jak bedzie cieplej i bedzie chodził pozniej spac to tez przespi cała noc, ze dwa razy mu sie to juz wczesniej udało :P

11 lata 1 miesiąc temu #851372 przez creatura
U nas nocki do kitu przez zęby - Leoś zasypia ok 9, wstaje ok 7, i część nocy na mnie śpi :dry: :dry: :dry: Eh, eh, poczekamy na lepsze czasy.

Suzi, ostatnie zdjęcie wymiata Miqś the Sofa Eater :woohoo: Pojazd pierwsza klasa, fajne to, że dorosły może go pchać z normalnej wysokości, a nie na kolanach.

Agat, kusząca propozycja, ale trochę strach. Może sama podróż nie jest niewykonalna,ale jak taki szkrab zachoruje podczas zagranicznej podróży, to masakra. A może przewrażliwiona jestem :S

11 lata 1 miesiąc temu #851378 przez pauluska
Azja że o 3-4 witasz dzień ? :cheer: Czy dalej synuś zasypia ? Pytam z ciekawości bo u nas też Iga chodzi spać 18.30 ale śpi do 7 zazwyczaj a do 7.30 jeszcze ja dosypiam sobie a Mycha łobuzuje w łóżeczku ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka