- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Suzi - właśnie muszę do lutówek zajrzeć, co tam u nich słychać. W końcu niedoszła lutówka ze mnie.Mój Aniołek nad nami czuwa

Agat - Mati i Maja z resztą też to skarpetowce. Buty, paputy sa be. Ale dla Majosa miałam takie paputki i w tych była w stanie po domu chodzić. Tylko przy nich trzeba zwrócić uwagę na te gumki i krój, bo mi się raz zdarzyły takie wąskie i na jakąś mega drobną stopkę, strasznie ją uwierały, ta guma wrzynała się w kostkę. Teraz mam sprawdzone z te (nawet za wysyłkę nie płacę bo mi do Hotelu przywożą

Gratuluję nocek

Zmykam coś z obiadem działać, bo Mati śpi a Maja pojechała z tatą jakieś sprawy pozałatwiać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Suzi, tak przez chwilę pomyślałam, że usg taką gafę strzelało i Mikusia chciało na świat wypuścić w lutym

Agat, Dave, bardzo fajne te paputki. Myślałam o nich, ale Leoś na razie zrzuca wszelakie obuwie, które nie trzyma się jak skarpeta, stąd mój pomysł z Attipaskami. One niby się nadają na zewnątrz do chodzenia, do wózka na pewno, ale mi zależy, żeby miał coś stabilnego po domu. Fajowskie buciki robi ta dziewczyna: martamadeit.blogspot.com/search?q=mokasyny
I cena zbliżona do Attipasów, ale na bank Leoncjo by je zrzucił, bo on po prostu klaszcze stopami

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

creMoniu, no wiadomo, ze na roczek

Pytalas czy on tylko butlę-no nieeee, oczywiscie ze nie tylko, z butli 2razy na dobę, na spanie i pierwsze po spaniu nocnym, potem kaszka z owocami na gesto lyżeczką, potem zupka, potem znowu kaszka z owocami na gęsto no i butelczyna na noc. W sumie jada 5razy na dobę czasami 6 jesli mu zapodam dzialkę mleczka przed popoludniowym spaniem jesli wczesnie zjadł zupkę, lub jej nie dojadł. W miedzyczasie pija rooibosa

Miqś też skarpetkowy, chociaż i te lubi ściągać i wyrzucać za siebie

Dave, fajne te paputy

Dave, no zajrzyj tam zajrzyj, chociaz uprzedze Cie, ze życie tam troche sklęsło bo się towarzystwo na fb przeniosło

Jakoś taka tendencja jest, ze matka zalożycielka wątku go porzuca.... Nas porzucila paletka, Ula rzadko się udziela na majowkach i w ogole, Dave ciut po macoszemu traktuje lutowki

Agat a do ktorej śpi Adamson bez paliwka?

Taki jeździk dziś do nas przyszedł
allegro.pl/chodzik-jezdzik-deluxe-mega-c...=cpc&utm_campaign=FB
Ciekawe co Miqś na to

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Dawidku dużo buziaków do Ciebie leci

Creaturka superowskie te Attipaski co o nich pisałaś, normalnie zachorowałam na nie

A u nas chyba katarek atakuje Emi, wieczorem coś jej nosek zatykało a w nocy niespokojnie spała

Zaraz zmykam z pracy do domku już

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chcialam Ci przekazać, ze one pamietają i Cie czasem wspominają

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

A co do jedzonko-spania, Adaś zasypia ok 20.30 i potrafi do 7-7.30 bez mleczka przespać. No ale jak już się o 7 obudzi i zje to nie zasypia (a jak zje ok 6 to jeszcze się na godzinkę kimnie). Tak czy siak, pora mojej pobudki to ok 7-7.30

Byłam z młodym na mieście, trochę sobie pochodziliśmy, zaliczyliśmy rossmana, kupiłam glutowi 2 czapeczki na wiosnę z coccodrillo, o takie:
Były ładnejsze kolory, ale nie w naszym rozmiarze niestety (bo te czapki na promocji są).
W lumpku wygrzebałam 2 pary ogrodniczek, 2 pary jeansów i letnie ogrodniczki

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super te czapy Adamsonkowi wyhaczylaś

Ja dziś pobuszowalam w tesco i z przeceny wyłowilam dwa fajne bodziaki i spodenki dresowe OCZYWIŚCIE z .........Myszką Miki

Co do tych godzin spania to , no wlasnie, nie wiem czy zależałoby mi na przespaniu do 7 bo wątpię czy wtedy by skowron usnął

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Kurde kurde jest opcja, by do Bułgarii pojechać w lipcu. Paczka nasza się wybiera, w tym rodziny z dziećmi, nawet mniejszymi od Adamsona. No ale jakby nie było, 2 tys km samochodem (z noclegiem po drodze). I chciałabym i boję się

A to Mikunio w ferrari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I na ostatnim zdjęciu -Kanapożerca

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
buziaczki dla Dawidka

nocka u nas nawet nie była taka zla, ale w ruch poszedł nurofen, tak te zebiska dokuczały Jaskowi, po nurofenie spał spokojnie do 4.30 wypił mleczko i dospalismy praiwe do 7

nie wiem ktora to cholera mu wychodzi, bo oczywiscie zajrzec nie daje ale widac ze go boli, teraz tez juz spi ale kokosi sie i postekuje wiec chyba znów cos przeciwbolowego bedzie trzeba mu dac, bidulinek moj

Suzi super Mikus ma bryke i widac ze mu sie podoba

Agat gratulacje z przespanych nocek, u nas tez nie ma opcji spania do 9, ale i tak nie narzekam, bo jak idzie spac kolo 18 to budzi sie najczesciej 3-4 na mleczko, a nieraz zdarza mu sie o 5 wiec super, moze jak bedzie cieplej i bedzie chodził pozniej spac to tez przespi cała noc, ze dwa razy mu sie to juz wczesniej udało

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi, ostatnie zdjęcie wymiata Miqś the Sofa Eater

Agat, kusząca propozycja, ale trochę strach. Może sama podróż nie jest niewykonalna,ale jak taki szkrab zachoruje podczas zagranicznej podróży, to masakra. A może przewrażliwiona jestem

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0