- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Antosiem tez tak bylo zatestowałam 2 dni przed @ nie wyszło nic a jak już dzień po @to wyszły 2 kreseczki
ale mam przeczucie że nic z tego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mnie testowanie uspokaja. Jeśli jest negatywne to stwierdzam, że jeszcze za wcześnie i zatestuje jutro
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Z Adaśkiem moim lepiej, gorączki brak, kup i wymiotów brak Mocz do analizy zanioslam, nie zaszkodzi.
Coś go ugryzło wczoraj na rączce, a dziś wokół ma czerwoną plamę taką sporą nawet :/ Ki czort znowu. Komary tak go nie uczulają.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
ale swędzenie przeszlo...może to bylo tylko na tle alergicznym mam nadzieję
a co do spacerkow po urzędach no to niestety nie mam wyjścia...jak chcesz coś załatwić musisz się nabiegac jeszcze dziś U.P. i U.M.
dziś o 4 rano obudzil mnie taki potworny ból żołądka ...ja już myślałam,że zejdę z tej ziemi nie pamiętam kiedy tam mnie bolalo i wymioty i begunka masakra jakaś..mąż musiał mi przynieś grubego polara bo miałam takie potworne dreszcze wypiłam gorącą herbatę i w tym polarze zasnęłam wtulona w męża i opatulona kołdrą dopiero po 6 zrobilo mi się potwornie gorąco...ale żołądek boli mnie do tej pory Hmmmmmmmmmmmmm nażarłam się wczoraj czarnych porzeczek i wiśni a po godzinie wypiłam chyba z litr wody i pewnie za to ...a mąż wczoraj jak jadłam wiśnie wykrakal,że będę plakać bo jak tylko z przychodni wróciłam żarłam na pusty żołądek
Agat no to super,że Adaśkowi już przeszlo...oby tak zostało...a Tośka po zwyklym ukąszeniu komara ma dość duży ślad i mocno czerwony
Monia trzymam kciuki i szczerze nie dziwie się...ja zrobilam na tydzien przed terminem spodziewanej @ a dwa kolejny dwa dni przed bo na pierwszym teście był bladzioch jak u Belii ale był
Ale mi Tośka pospała ...ponad trzy godz przecioraliśmy ją po urzędach a potem wytarzala się w fontannach...w samym pampku do domu wracala
EDIT : wlaśnie spaliłam dziecku ziemniaki .. dobrze,że M w robocie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Jestem wyrodna. Mamy dziś imprezę u mojej druhny i Adaś miał spać u teściowej. No i mąż go zawiózł... Miałam wielki dylemat, miałam w ogóle nie iść, ewentualnie prosić teściową by przyszła do małego do nas do domu. Ale w końcu mąż mnie przekonał, żeby Adaś poszedł do nich, bo on ogólnie czuje się już bardzo dobrze, tylko z jedzeniem nieciekawie. Obiecała mi, że będzie dzwonić jakby coś się działo, a my na miejscu będziemy, w mieście, a w dodatku przecież ja niepijąca i kierująca
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Vika- wyniki dopero po weekendzie? Takie podstawowe co pisałaś? Chyba naprawdę babeczke tam musiałaś wkurzyć Zawsze wyniki są tego samego dnia, nawet w ciągu 2 godzin da się je zrobić tylko trzeba chcieć
Aha i Anabelle dobrze nspisała: u kobiet starających się i w I trymestrze TSH powinno być poniżej 2,5 a w II i III trymestrze poniżej 3 bo gdy jest za dużo TSH to jest za mało FT4 i dzieci mogą być mniej inteligentne- niestety żaden ginekolog nie zleca tego badania jeżeli kobieta nie leczyła się na tarczyce więc warto sobie to zrobić.
Agat biedny ten Twój Adaśko
U nas od kilku dni Emiśka robi 5-6 kupek dziennie, przeważnie zielonych i zastanawiam się dlaczego, czy to na zęby czy co? Na szczęście apetyt ma i dużo pije więc narazie nadal ją obserwuje.
Cały tydzień zostawałam w pracy po godzinach i mózg mi paruje dobrze, że już weekend
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ilonah robiłam morfologie mocz ASPAT ALAT toksoplazmoza IgM IgG nie wiem czy na te ostatnie nie trzeba czekać te trzy dni ??? coś tak mi mówiła
Dziewczyny ale mnie żołądek boli mam nadzieję,że to po tych wiśniach ale casły dzień rewolucje i co jakiś czas silne boleści ale Tośka też jakby rzadszą kupę robiła a nad ranem jak ja się męczyłam ona prukała mam nadzieję,ze to nie jakiś wirus a w przychodni siedziałam z takim jednym tatuśkiem który miał synka właśnie z jakimś wirusem żołądkowym
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
U nas stan podwyższonej gotowości bo przyjeżdżaja jutro na nasze odludzie dziadkowie bym nie zostala sama z Misiem jak m wyjedzie nie wiem czy sie cieszę.....w sumie niby jakas pomoc będzie ale ....nie mieszkalam z moimi rodzicielami przez ostatnie 22 lata więc jakoś trudno mi sie chocby do tej myśli przyzwyczaić oni maja dość specyficzne zwyczaje i styl bycia, hehhhh
Poza tym do Mikusia tak sie znowu nie pchali na co dzień, ot tak czasem, a najchętniej przez Skypa ( mieszkamy 3km od siebie.... )
więc same rozumiecie....
Zresztą,,NIKT mnie nie wyręczy lepiej niż małż....dziadkowie nawet nigdy Mikusia nie przewijali......nie karmili.....nie kąpali....
No ale co zrobić.....m musi na tydzien wyjechać a ja to muszę przeżyć....
Agat - dobrze ze dziadkowie chętnie goszcza u siebie Adasia i ze on tez to lubi, to naprawdę duza rzecz! Więc nie dziel wlosa na czworo tylko korzystaj!
Vika -no chyba faktycznie po zlości Cię przetrzymają...a swoja droga to nie rozumiem czegoś takiego, jak ciężarną mozna w ogole TAK traktować i sie z nią klocić??? I to kobieta....
No i musisz uważac na dietę, jednak w ciąży trochę inaczej się funkcjonuje i trawi, po co pożniej cierpieć....no chyba ze wirus...to świństwa zaraźliwe są. Zdrowka życzę!
O, Ilonka wrocila
CreMoniu -slyszalas o humusie z bobu? Jakiś taki przepis wpadł mi w oko na fb....zastanawiam sie czy spróbować...?
To dobranoc moje miłe...
Pstyryk