BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #902826 przez vika
Suzi dostałam Twoją wiadomość ale dopiero jaki na forum napisałaś to ją zauważyłam ....jakoś to dziwnie teraz bo mało widoczne te wiadomości :S Oj wystraszyłaś mnie i to nie na żarty ......a chodzę tak wk...... byłam dziś w przychodni po 8 i odmówili mi badań glukozy bo stwierdzili,że do 7.30 tylko mogę robić te badania :huh: nosz kurwa ...wyszłam ochłonełam i wróciłam zapytać czy weżmie mi wszystkie inne a glukozę jutro to znów trafiłam na ścianę z jej strony...tak mnie wkurwiła,że się z nią pokłuciłam ...w innym laboratorium nie robią żadnych problemów a tu jak zawsze coś.....mogłam zrobić prywatnie ale bałam się bo jej nawtykałam aż się trzęsłam jak z tamtąd wyszłam :S :S :S póżniej musiałam iść do U.M. W sprawach lokalowych :pinch: Jezu tam dopiero się wyładowałam :S :S :evil: :evil: :evil: co za konowały pracują w tych urzędach ........już dawno takie baby powinni zwolnić bo się nie nadają do kontaktu z ludzmi ...@ zaczeła do mnie procedurami to myślałam,zę ją rozniosę :evil: :evil: :evil: kurwa ja też pracowałam z ludzmi ale jak widzę,zę ktoś zadaje konkretne pytanie to na nie odpowiadam a ta @ mi na każde pytanie procedurą odpowiadała :S :S :S wiem już wszystko ale dzięki swojej dociekliwości ...wyszłam trzasłam drzwiami ...na zewnątrz stał sekretarz więc powiedziałam,ze powinni zrobić porządną redukcje i tych co nie umieją współpracować z interesantami powinni do archiwum dać by se z pudłami pracowali :evil: :evil: :evil: no ale co to da jak to jedna wilka szajka ...jeden drugiemu dupsko myje !!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903009 przez Alex_87
Hej dziewczyny :)

Ja tak na szybko, bo wróciłam z działki dopiero, jutro z rana mam wizytę :) Zuza pierwszy raz została sama z dziadka na całą noc, ale nie boję się, bo to taka przylepa babuni, że na pewno dadzą sobie radę :)

No i u nas też sukces - od soboty nie widziała smoka na oczy :) zasypianie trwa trochę dłużej, bo musi się nagadać, pokręcić, ale ja sobie leżę obok i jej słucham :) więc smoka już na 100% jej nie dam :)

Anabelle trzymam kciuki, będę miała neta dopiero w niedzielę, więc mam nadzieje, że wtedy już zobaczę dwie piękne krechy :D

Buziaki :)

10 lata 5 miesiąc temu #903039 przez Anabelle
Alex mam się testować do niedzieli? Wy mnie chcecie chyba z torbami puścić :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #903055 przez agat
No dwie krechy jak nic, kolejne testy niepotrzebne :)

Adasko mi znowu goraczkuje, apetyt mu siadl. Nie wiem już o co chodzi. W dodatku mnie tak głowa nawala, że zaraz się zarzygam :/ :/ :/ sorry za szczegóły :P

10 lata 5 miesiąc temu #903065 przez Alex_87
Anabelle miałam na myśli, że jak już wrócę w niedzielę to już będziesz miała pewność, ale nie musisz robić testów aż do niedzieli :D zresztą już teraz widzę że zdjęcie kolejnego testu jest :D

a mnie już zaczyna doskwierać zbyt długa jazda, gniecie mnie brzuch, a 2 godz w autobusie plus 45min w pociągu to już za długo ;)

10 lata 5 miesiąc temu #903066 przez Dave
Dobry B)

Anabelle - no piękne krechy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Zazdraszczam :laugh: Mnie 14 zalało :blink: :blink: ale to nic.

Dobra idę dalej.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 5 miesiąc temu #903068 przez Anabelle
Alex co ty byś chciała czuć się jak 15tka :P Brzuszek masz już śliczny to pewnie już i dyskomfort się pojawia. Ależ ja bym chciała być na twoim etapie ciąży :P Już z górki ;) Nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć :)

10 lata 5 miesiąc temu #903084 przez Azja
hej

Anabelle no krechy super, gratulacje :) która następna ?? :P :P :P

Agat moze na ząbki ta goraczka i brak apetytu :unsure: biedny Adaśko, a bólu głowy współczuje, nie nawidze jak mnie głowa boli, nic nie mozna robic :dry:

Vika współczuje przeżyc urzedowych, ja pracowałam w urzedzie i zawsze starałam sie byc miła i tłumaczyc jezykiem zrozumiałym dla petenta, ale niestety duża czesc urzedników nalezało by wystrzelic w kosmos :evil: :evil: choc i petenci bywaja upierdliwi, ale trzeba zagrysc zeby, :sick:
jak te Twoje badania ??

Agat ale Ci fajnie ze juz ruchy czujesz :))

my dzis po południu bylismy na działce, wyplewiłam do konca mojej poletko, ogórki mi ładnie rosna, aby patrzec i trzeba bedzie przetwory robic :) MLody sie wychasał, troche nam sie pobyt przedłuzyl i wrocilismy o 20 i Misio juz marudził w kąpieli, jednak musze pilnowac jego godzin, bo inaczej to marudzi, a tak poza tym to u nas po staremu, spacerki, spacerki, spacerki,

paznokiec mi schodzi bo moich wyczynach blenderowych, a raczej zszedł mi pasek paznokcia milimetrowy w połowie paznokcia, wyglada to mało ciekawie wiec moze owszczedze Wam wiecej szczegółów :P :P :P :sick: :sick: :sick:

spadam bo nie wiem co pisac :silly: :silly: :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #903087 przez Anabelle

10 lata 5 miesiąc temu #903120 przez monia89
Azja być może Ty :-)
Anabell kiedy testowałaś w dniu spidziewanej @ ?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903132 przez Anabelle
Monia prawde mowiać nie wiem kiedy powinnam miec @.
Po łyżeczkowaniu miałam cykl 29 dniowy, ale dawniej różnie bywało.
Zaczęłam testować w 9-10 dpo, było negatywne, ale już 10-11 dpo zaczęłam dostrzegać cienie. Powyższy test czyli dzisiejszy z godziny 14 jest z 13-14 dpo

10 lata 5 miesiąc temu #903138 przez vika
Agat współczuje tych gorączek ...u mni odpukać Tośka wcale nie choruje ...za to KINIA była co trzeci tydzien na antybiotyku :S jak sobie wspomnę te jakieś 7 lat chorób to aż mnie skręca :evil: :evil: :evil:
hmmmmmm a co do bólu głowy to wręcz mi przypomnialaś,że mi całkiem odeszly w tej ciąży :woohoo: w ogóle tą ciąże przechodzę jakoś inaczej niż wszystkie :blink:

Dziewczyny pisalam,ze badan nie zrobilam .... jutro rano lece ....kurcze mam skierowanie to szkoda mi bylo zrobić je prywatnie :( a to tylko jeden dzień ...wiem może żle robię ale ostatnio jestem tak żle nastawiona na te wszystkie prywatne ciekania :evil: :evil: :evil: w poprzedniej ciąży dałam się strasznie podejść i teraz się buntuje :S staram się być dobrej myśli swędzi mnie coraz mniej mam nadzieję,że to nie to :whistle: :whistle:

Bella mówilam,że krechy coraz bardziej malinowe będą :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no to teraz kolejna na taśme bo jak to się mowi szczęścia chodzą parami :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #903170 przez Suzi
Hellou :)
Eee, no widzę Anabelle ze krechy się stabilizują i nabierają wyrazistości :woohoo: Gratki! :cheer:

Monia - czuję ze niedługo i Twoje krechy będziemy tu kontemplować :woohoo: ;) :whistle:

Vika- Ty sie tak nie wqrzaj kobieto! Nerwy na wodzy! Po co dzidziusia stresujesz jakimiś biurwami czy nieużytymi ( zuzytymi? :P ) zazdrosnymi pigulami?! Nie warto, ale rozumiem ze się zdenerwowalaś lataniem tam na darmo, ehhh Polsko! Kto Cie tak popsuł??? :angry: :S

Alex - no fakt, w końcy to juz polmetek, wiec co sie dziwić ze brzusio domaga sie swoich praw? ;)

Ostatnio Mikuś co noc nam ląduje w łożku - najlepszy środek anty... :P
CreMoniu - malinki nie zrobily na nim żadnego negatywnego wrazenia, ani miód, ani lody więc........czyzbysmy wychodzili na prostą -niealergiczną??? :woohoo:

Lecę odsapnąć bom sie dziś maili napisala..i mam komputerowstręt :P ale kiedys trzeba bylo odrobić te zaleglości :whistle:

Dobranoc...

10 lata 5 miesiąc temu #903193 przez Anabelle
Antek dzisiaj wstał 2 h przed czasem a i w nocy dawał popalić, jestem padnięta :P
Korci mnie żeby jechać dzisiaj do krakowa do ikea kupić mu coś z MULA.

A tak to witam :D

10 lata 5 miesiąc temu #903246 przez agat
Heloł. Jak mnie głowa bolała wieczorem tak boli nadal :/ Fakt, może teraz ciut mniej, ale boli :/ A i apapa w nocy zaliczyłam, bo z Adasiem się bujałam i myślałam, że padnę.
A Adasko też miał noc z atrakcjami - 39,7 na termometrze :/ Jak już to zbiłam to do rana, w sumie do tej pory jest ok, leciutki stan podgorączkowy. Idę z nim jednak do lekarza, niech go obejrzy, osłucha, bo ja już nie wiem co mam myśleć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka