- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja tak na szybko, bo wróciłam z działki dopiero, jutro z rana mam wizytę Zuza pierwszy raz została sama z dziadka na całą noc, ale nie boję się, bo to taka przylepa babuni, że na pewno dadzą sobie radę
No i u nas też sukces - od soboty nie widziała smoka na oczy zasypianie trwa trochę dłużej, bo musi się nagadać, pokręcić, ale ja sobie leżę obok i jej słucham więc smoka już na 100% jej nie dam
Anabelle trzymam kciuki, będę miała neta dopiero w niedzielę, więc mam nadzieje, że wtedy już zobaczę dwie piękne krechy
Buziaki
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adasko mi znowu goraczkuje, apetyt mu siadl. Nie wiem już o co chodzi. W dodatku mnie tak głowa nawala, że zaraz się zarzygam :/ :/ :/ sorry za szczegóły
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
a mnie już zaczyna doskwierać zbyt długa jazda, gniecie mnie brzuch, a 2 godz w autobusie plus 45min w pociągu to już za długo
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Anabelle - no piękne krechy
Zazdraszczam Mnie 14 zalało ale to nic.
Dobra idę dalej.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Anabelle no krechy super, gratulacje która następna ??
Agat moze na ząbki ta goraczka i brak apetytu biedny Adaśko, a bólu głowy współczuje, nie nawidze jak mnie głowa boli, nic nie mozna robic
Vika współczuje przeżyc urzedowych, ja pracowałam w urzedzie i zawsze starałam sie byc miła i tłumaczyc jezykiem zrozumiałym dla petenta, ale niestety duża czesc urzedników nalezało by wystrzelic w kosmos choc i petenci bywaja upierdliwi, ale trzeba zagrysc zeby,
jak te Twoje badania ??
Agat ale Ci fajnie ze juz ruchy czujesz )
my dzis po południu bylismy na działce, wyplewiłam do konca mojej poletko, ogórki mi ładnie rosna, aby patrzec i trzeba bedzie przetwory robic MLody sie wychasał, troche nam sie pobyt przedłuzyl i wrocilismy o 20 i Misio juz marudził w kąpieli, jednak musze pilnowac jego godzin, bo inaczej to marudzi, a tak poza tym to u nas po staremu, spacerki, spacerki, spacerki,
paznokiec mi schodzi bo moich wyczynach blenderowych, a raczej zszedł mi pasek paznokcia milimetrowy w połowie paznokcia, wyglada to mało ciekawie wiec moze owszczedze Wam wiecej szczegółów
spadam bo nie wiem co pisac
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po łyżeczkowaniu miałam cykl 29 dniowy, ale dawniej różnie bywało.
Zaczęłam testować w 9-10 dpo, było negatywne, ale już 10-11 dpo zaczęłam dostrzegać cienie. Powyższy test czyli dzisiejszy z godziny 14 jest z 13-14 dpo
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
hmmmmmm a co do bólu głowy to wręcz mi przypomnialaś,że mi całkiem odeszly w tej ciąży w ogóle tą ciąże przechodzę jakoś inaczej niż wszystkie
Dziewczyny pisalam,ze badan nie zrobilam .... jutro rano lece ....kurcze mam skierowanie to szkoda mi bylo zrobić je prywatnie a to tylko jeden dzień ...wiem może żle robię ale ostatnio jestem tak żle nastawiona na te wszystkie prywatne ciekania w poprzedniej ciąży dałam się strasznie podejść i teraz się buntuje staram się być dobrej myśli swędzi mnie coraz mniej mam nadzieję,że to nie to
Bella mówilam,że krechy coraz bardziej malinowe będą no to teraz kolejna na taśme bo jak to się mowi szczęścia chodzą parami
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Eee, no widzę Anabelle ze krechy się stabilizują i nabierają wyrazistości Gratki!
Monia - czuję ze niedługo i Twoje krechy będziemy tu kontemplować
Vika- Ty sie tak nie wqrzaj kobieto! Nerwy na wodzy! Po co dzidziusia stresujesz jakimiś biurwami czy nieużytymi ( zuzytymi? ) zazdrosnymi pigulami?! Nie warto, ale rozumiem ze się zdenerwowalaś lataniem tam na darmo, ehhh Polsko! Kto Cie tak popsuł???
Alex - no fakt, w końcy to juz polmetek, wiec co sie dziwić ze brzusio domaga sie swoich praw?
Ostatnio Mikuś co noc nam ląduje w łożku - najlepszy środek anty...
CreMoniu - malinki nie zrobily na nim żadnego negatywnego wrazenia, ani miód, ani lody więc........czyzbysmy wychodzili na prostą -niealergiczną???
Lecę odsapnąć bom sie dziś maili napisala..i mam komputerowstręt ale kiedys trzeba bylo odrobić te zaleglości
Dobranoc...
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Korci mnie żeby jechać dzisiaj do krakowa do ikea kupić mu coś z MULA.
A tak to witam
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
A Adasko też miał noc z atrakcjami - 39,7 na termometrze :/ Jak już to zbiłam to do rana, w sumie do tej pory jest ok, leciutki stan podgorączkowy. Idę z nim jednak do lekarza, niech go obejrzy, osłucha, bo ja już nie wiem co mam myśleć.