BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 7 miesiąc temu #924524 przez creatura
Dzień dobry :)

Agat, pokaż te papcie, ktore kupiłaś ostatnio Adasiowi. Muszę coś kupić Leonkowi - Attipasy za małe, w sklpie nie mają jeszcze wiekszych rozmiarów, z tych, co mi sie podobają (w sesnsie, z ciemną podeszwą), a te co mamy teraz z H&M są beznadziejne.

Dziewczyny, a jakie Wy macie papcie dla dzieci?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #924526 przez Azja
Creo chodzi Ci o buty na jesień ??

bo u mnie papcie oznaczaja ciapy po domu :P

10 lata 7 miesiąc temu #924532 przez creatura
Dokładnie o ciapy po domu mi chodzi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #924553 przez Anabelle
Papcie po domu to polecam firmy bobux. Całe ze skóry, trzymają się ładnie nogi, nie uwierają. Chodzi się jak w gołej stopie, ale jest izolacja. Skóra miękka jak dupka dziecka od środka. Seria soft sole przeznaczona jest dla niemowląt i dzieci chodzących do ochrony stopy przed chłodem i nieprzyjaznym podłożem podczas raczkowania i chodzenia. Przeznaczone są zarówno dla dzieci, które dopiero zaczynają raczkowanie lub już raczkują oraz dla dzieci dobrze chodzących.

Pełnią funkcję kapci, ale nie opinają i nie krępują stopy – zapewniając jej warunki podobne to tych jakie ma bosa stopa.
Miękka skóra, z której w całości wykonane kapcie poddaje się stopie i nie opina jej. A tutaj link: bobuxpolska.pl/soft-sole

10 lata 7 miesiąc temu #924557 przez Alex_87
My mamy skarpetki ze skórzaną podeszwą firmy Marylin, Zuzka od początku w nich chodzi i lubi je, kiedyś miała jakieś z Reserved, ale tam była za sztywna ta podeszwa i jej się ściągała, w tych jest bardzo mięciutka.

Co do plamień, to ja implantacyjne miałam w obu ciążach przez 2-3 dni tylko w dniach spodziewanej @. Później już nie. Kaikai jeśli masz nr do swojego gina, to ja bym zadzwoniła :)

a ja dziś zrobiłam karpatkę, specjalnie dla męża, tak jakoś bez okazji ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #924560 przez Anabelle
Dokładnie Alex, plamienie implantacyjne jest podczas implantacji, a nie później jak już ciąża się rozwija.
Kaikai zaczęła 8 tydzień - tam się nie ma co zagnieżdżać, już dawmo się zagnieździło.

Karpatka? Wow :)
Mój mąż w pracy. Nie ma go cały tydzień od 5 rano do 21/22 wieczorem. Nawiet biedny na kanapie śpi, żeby nas nie budzić nad ranem.
A w przyszłym tygodniu na 3 dni jedzie na slowacje.

10 lata 7 miesiąc temu #924565 przez Alex_87
ja w żadnej ciąży dotychczas nie miałam poza tym na początku żadnych plamień, ale i tak wbiło mi się do głowy, żeby przy każdym sikaniu patrzeć na majtki czy przypadkiem nie ma jakiegoś plamienia....

Noo karpatka jest, ale co z tego jak mąż poszedł do pracy :D mój pracuje ok. 8-9 godz. dziennie, ale nawet jak nie ma służby to mu wpiszą jakoś nadprogramową :/ teraz zrobili płatne te dodatkowe, więc jakiś plus, jak go nie ma w domu to przynajmniej dodatkowa kasa wpadnie, a jutro ma wolną niedzielę od nie pamiętam kiedy :woohoo: no i za tydzień mamy to wesele, ale już musiał wziąć urlop ;) w sumie to nie mogę się doczekać tego wyjazdu, zawsze to okazja żeby wyjechać gdzieś we dwoje, a Zuza będzie zadowolona z dziadkami, poza tym siostra z Nikodemem przyjeżdża więc nie mam się co martwić ;)

10 lata 7 miesiąc temu #924570 przez creatura
Kaikai, do raportu! ;) Jak się czujesz?????

10 lata 7 miesiąc temu #924578 przez kaikai
Hej

U mnie wszystko ok , nic się złego nie dzieje.
Tego było naprawdę malutko i ja tak teraz myślę że może po burakach, bo P wczoraj rano zrobił mi sok i może jak robiłam siku to śluz mi się trochę zabarwil..

Byłam u internisty, eh nic nowego mi nie dał, ale już i tak lepiej się czuję.

10 lata 7 miesiąc temu #924608 przez Dave
Kaikai - to kamień z serca :lol:

Mateo już śpi, Maję zaraz zawijam do pościeli :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #924651 przez Anabelle
Kaikai ;*

Alex ja też przy każdym sikaniu patrze na papier ;P

10 lata 7 miesiąc temu #924655 przez monia89
Hej.
kaikai dobrze że wszystko ok. :kiss:
Suzi ja mam takie dni że jem mięso i takie że jest wrogiem. Zreszta bez ciazy tez tak miałam. A płeć jest mi obojętna byle by było wszystko ok. A do 30 osiwieje ;)
byliśmy na parapetówie Tosik z dziadkami został. M sie opił :angry: spi na kanapie...

10 lata 7 miesiąc temu #924656 przez monia89
Jestem rozbita :blush:
przeczytałam posty Antosia dawno tego nie robiĺam i jestem zdruzgotana nawet nie umiem tego opisać.
Ja sie pytam gdzie jest ten u góry?! Wydaje mi się że ślepnie rzucając te kłody....

10 lata 7 miesiąc temu #924677 przez Dave
Ja po Majce zrobiłam się okropnym wrażliwcem i jak mam czytać historie takie jak Antosia, to normalnie moge ryczek jak bóbr. Wolę nie czytać, ale oczywiście czytam a potem rozmyślam.

Mały fajter trzymam za niego kciuki i jestem całym serduchem.

No fakt temu z góry wizyta u okulisty potrzebna :dry: :dry: :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #924691 przez agat
Heloł :) Dopiero wstałam :) No ale położyłam się o 3 w nocy. Ależ było fajnie! Genialne emocje :) Jak zgram zdjęcia to coś pokażę :)

Creo ja mam teraz najprostrze papucie z Renbut. Ze skórzaną wkładką i sztywniejszym zapiętkiem (nie mogę znaleźć naszych, nasze mają chyba trochę bardziej rozbudowany zapiętek):

Czekam aż mąż się wyśpi i ok 12 po Adasia jedziemy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka