BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 7 miesiąc temu #923308 przez Azja
Jestem i ja więcej napisze jak Ksieciunio zasnie Narazie spaceru jemy kolo bloku żeby Misia zmęczyć bo pospal długo a rano nie było spacerku bo padało

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #923313 przez kaikai
Suzi ja mam usprawiedliwienie z powodu choroby, lepiej się poczuje to poodpisuje.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923321 przez agat
Adasina moja pomiędzy przytulaniem dzieci i zabieraniem im zabawek:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:P
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #923337 przez Dave
hallo jestem i ja, ale u mnie ostatnio słabo ze wszystkim.

Dzieciaki zasmarkane, noce kiepskie ja tez już pociągająca, remont u rodziców a na dokładkę wqurwiający mąż....
Za dużo wszystkiego...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #923380 przez Azja
Agat Adaśko na tym ostatnim zdjeciu wygl;ada na starszego :) ze trzy latka bym mu dała :)

Kaikai współczuje dol;egliwości ciazowych,a do tego jesdzcze jakies choróbsko Ci sie przyplatało :dry:

ja dzis z Mlodym byłam u lekarza, bo katar ciagle ma niby troche lepiej, do tego brzydko kaszle i az mu charczało, ale całe szczescie czysto, powiedziała ze to zwykle przeziebienie a do tego ząbkowanie i mieszanka wybuchowa, syrop mam dawac na kaszel i psiukac do nosa jak to tej pory

Dave zdrówka dla Was, a męzem sie nie przejmuj, ja wychodze z założenia ze chyba raz na jakis czas musza na wnerwiac :P

Agat jak masz apetyt to wcinaj, bo po urodzeniu bedzie troche szlabanu na rozne pyszności, zreszta Hania musi miec z czego rosnac :cheer:

cos jeszcze chciałąm ale nie pamietam

10 lata 7 miesiąc temu #923392 przez Azja
Linda napisz co tam u Was, widze ze zagladasz na forum :)

10 lata 7 miesiąc temu #923417 przez Dave
Azja to juz chyba taki wnerwiajacy gatunek.

Dopiero sie klade bi ksiegowosc odwalalismy. Mialam jechac jutro na targi zabawek I dupa z tego. Szlaken trafen.
Cos ostatnio wszystko przeciwko mnie. Brrrrrr....!!!!!!!!!

Ale tak to jest. Lajf is brutal I full of zasadzkas:-)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923431 przez Azja
Hej

Meldunek od razu z rana :P żeby nie było że wątek umiera :dry:

Nocka ok u nas, pospalismy ładnie do 8. Powinniśmy się zbierać na spacerek ale coś mi się nie chce szykować. Jasiek się Narazie ładnie bawi, więc korzystam i popijam kawke :)
Miłego dnia :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #923434 przez Alex_87
Hej :)

a gdzie tam wątek umiera :) czasem po prostu przestój jest :D

Nadrobiłam wszystkie posty, ale żeby odpisać to nie bardzo pamiętam komu co :blink: dopadają mnie dolegliwości III trymestru, pod koniec dnia czuje się jakby brzuch ważył 10kg, do tego bolące plecy i zadyszka i duszności w nocy :dry: achh i oczywiście znowu męczą mnie te moje nieszczęsne zatoki :S

10 lata 7 miesiąc temu #923665 przez agat
Czy mam zacząć jaśnie wielmożne panie wywoływać z imienia do odpowiedzi? :evil:

Mąż mi wyszedł na mecz, ja oglądam w domu. Czy wam po ciąży też się pogorszył wzrok? Mnie w sumie w tej drugiej ciąży siadł :/ Wcześniej miałam połówki i czasami musiałam się trochę bardziej przyjrzeć, by coś z odległości dojrzeć, ale teraz to jestem ślepak. Nie jestem w stanie zobaczyć wyniku meczu na ekranie TV. Jeszcze sety widzę, ale małe punkty ni cholery. W listopadzie idę do okulisty, zobaczymy.

Piekę boczek, pierwszy raz w życiu, ale pachnie :) Mam nadzieję, że wyjdzie dobry :) Musze też poporcjować królika, bo mama mi zdobyła (mam nadzieję, ze nie własnymi rękami :P ). No ale królik nie zając, nie ucieknie :whistle: Ja muszę najpierw zjeść ciastka :)

10 lata 7 miesiąc temu #923703 przez Dave
Wieczorny meldunek skladam.

Bylam dzis na targach w Krakowie I padam na pyszczek.

Do jutra:-)

10 lata 7 miesiąc temu #923708 przez creatura
Jestem, jestem i ja :) Od niedzieli jakoś intensywnie mi czas płynie i wieczorem odpadam razem z Leosiem. Pojechaliśmy w niedzielę właśnie z rodzicami na giełdę do Gliwic - oni chcieli jakieś meble zobaczyć - a potem odwiedziliśmy tamtejsze centrum handlowe Europa (czy jakoś tak) i pierwszy raz w życiu widziałam tak genialną rzecz dla rodziców i dzieci w CH: przed głównym wejściem była ustawiona wielka piaskownica, a dookoła leżaki, w sam raz do opalania - mega. Nie skorzystaliśmy, bo Leoś spał podczas zakupów, ale miejsce oblegane było ;) Poza tym CH miało bardzo przytulny pokój dla matki z dzieckiem, chyba najfajniej i najlepiej urządzony, z jakiego było mi dotychczas korzystać :) :) :) :) :)

U nas też czwórki w natarciu, coś tam czuję pod palcem, ale za długo Leoś mi nie da pomacać, bo zaraz gryzie, a oprócz tego nosek lekko zapchany i ogólnie gryzie mnie często w ramię, jak go noszę - a to nasz taki standardowy objawy ząbkownia (to gryzienie w ramię ;) )

Agat, Adaś prześliczne ma te oczyska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Kiedy idziesz Hanie podglądać?

Monia, tak, kalosze H&M. Jak Antoś podchodzi do protezki?

Suzi, robiłam kurę w śliwkach wg Twojej modyfikacji i jeszcze ten sos zmiksowałam, a że dodatkowo udka zawsze "obieram" ze skóry, bo nie lubię tego tłuszczu w mięsie, to wyszedł po prostu genialny, zaserwowałam z kaszą gryczaną - omnomnomnom :) :) :)

Dave, coś tam z targów przywiozła fajnego? ;)

10 lata 7 miesiąc temu #923713 przez Suzi
Hello

Ja tez malo dzis nie usnelam podczas usypiania Misia mojego, a dlugo sie wałkował bo zasypiamy bez smoka, wiec troszke dłużej sie schodzi, ale bez awantur ani lez, co pamietam przy oduczaniu od smoka Syna Pierwszego - straszny ryk i awantura przez chyba dwa dni a potem względny spokoj. U Mikusia bez żadnych sensacji tylko ciut dluzej się schodzi z uśnieciem. On to w ogole śpioch jest, lubi spać, więc mam nadzieję ze przejdziemy przez to bezkolizyjnie. A tak w ogóle to po nocy ma zawsze suchą pieluszkę i jesli go wysadzę odpowiednio szybko po obudzenmiu czyli tak do 10 minut to sukces murowany i ńocna pieluszka sluży nam dalej juz jako dzienna :cheer: , posadzony na nocniczek zawsze zrobi siusiu, tylko kupka nam sie jeszcze nie trafiła, póki co :whistle:

CreMoniu -ciesze sie ze kurczaczek śliwkowy smakowal, zreszta on chyba nie moze nie smakować :laugh:
Zdrowka dla Leosia :kiss:

Agat - ja tez widzę, ze gorzej widzę, ale ja okularnik od podstawówki, ale teraz po tej ciązy stwierdzam, ze cos gorzej widze, zarowno z tv jak o zmierzchu i wieczorem ( kurza ślepota???? B) )
Musze sie przejść do okulisty i zbadac wzrok, bezwzględnie....
Piszesz, ze Adas bije dzieci w piaskownicy..hmm, Miki za czestego kontaktu z dziećmi nie ma, wiec bije nas.. Regularnie :ohmy:
Moze to taki okres...?

Azja - jak tam grzyby? Przerobione? W jaki sposób? Marynaty? Suszki?
Jak Ty widzisz kto sie loguje na forum??? Ja widzialam, ale jeszcze na starym forum, w nowej wersji nie mam tego :blink:
W ogole to "nowe"forum to dla mnie porazka, zdjęc nie moge wstawić, podgladu w logowanie nie mam..... :S

Kaikai -juz lepiej Ci? Mam nadzieje ze tak!

Monia -jak Antosik? Mam nadzieję, ze i Tobie juz lepiej!

Alex - to juz TRZECI trymestr u Ciebie?? Noooo ludzie!! Niech ktoś zatrzyma w koncu ten czas! Ja nie nadążam! I nie chcę tak pedzić!, :ohmy:
A co tam w ogole u majowek? Dolaczyla ktoras do zacnego grona cięzarowek? ;) :)
Nie ciagnie was do forum?

Tysiak! A gdzie Ty sie zapodzialas?

Dobranoc
Pstryk B)

10 lata 7 miesiąc temu #923730 przez Azja
Dobry dobry

Narazie tyle bo Młody nie daje mamusie napisac :P

10 lata 7 miesiąc temu #923736 przez Magdalena9t
Hej :)
na razie mam tylko czas żeby to napisać :unsure:
nadrobię jak Tomek pójdzie spać

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka