- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki Dziewczyny za inspiracje papciowe

Ja pitolę, 5 min próbowałam dodać foto i dopiero się dodało, jak wgrałam na swój album na googlach....co za porażka z tym dodawaniam zdjęć
To spróbuję jeszcze raz:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ZNowu to samo.... dopiero z serwera, z dysku nie poszło.....
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Azja, jak poszło u pediatry? Wytaczałaś ciężkie działa, czy nie było potrzeby?

Agat, pięknie wyglądasz na tych zdjęciach z meczu. Ciąża Ci służy, a Hania nic, a nic nie dobiera urody mamie

Monia, jak się trzymasz?
Kaikai, pojutrze wizyta

Linda, no jasne, że pamiętamy o Tobie, dawaj fotencję Tośki

Alex, pokazuj nam brzuszka i Zuzię, bo u nas brak dziewczynek

Dave, ja tez tak jak Ty, najpierw mówię sobie, że nie dam się wciągnąć w kolejną historię biednego, chorego dziecka, a potem angażuję się na maxa i rozmyślam...... I to są dla mnie takie znaki, żeby się zatrzymac i pomyśleć jeszcze raz: czy naprawde mam za co gniewać się na męża? czy mam prawo narzekać, że Leoś czasem jest super-absorbujący, czy, że budził się w nocy x razy? Kocham swoje życie takim jakie jest, bo jest piękne i grzechem jest kręcić nosem na błahostki dnia codziennego. Kiedyś jedna mama mojej uczennicy, po rozmowie ze mną, podczas ktorej ja mówiłam, że córka troszkę stroi fochy, że mogłaby, ale nie chce, powiedziała mi: Ja wiem, ale cieszę się z niej, jaka jest i że jest zdrowa. Nie zrozumiałam tego wtedy, ale rozumiem to teraz. Historie takie jak Antosia, pokazują mi jeszcze jedno: na świecie jest mnóstwo ludzi dobrej woli, którzy pomagają bezinteresownie. Jeśli znalazłabym się w podobnej sytaucji, chciałabym mieć ich po swojej stronie, dlatego i ja nie mogę się teraz odwrócić, mówiąc, że to mnie nie dotyczy, że jestem zbyt wrażliwa, czy nie chcę się angażować emocjonalnie. A rodzice tacy jak jego mama, (albo Ty, Monia)...... to jest droga ku świętości

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ale myślę dziewczyny ze Ten na górze, ktorego posądzalyscie ostatnio o (cyt") "kłopoty ze wzrokiem" nie zasluzyl na takie slowa....mimo wszystko! Postarajcie się TAK nie myśleć, proszę... W naszym ludzkim swiecie jest mnostwo zlych i niesprawiedliwych rzeczy, dzieją sie wszedzie, na co dzień, nie o wszystkim wiemy i nie sądzę, zeby to było Jego winą czy zaniedbaniem. Czlowiek nie ogarnie swoim umyslem o co chodzi w życiu, więc mysle sobie ze i nie powinien obwiniać Stworcy za swoje klopoty czy nieszczęscia. Ja wierzę, ze nic co sie dzieje na ziemi czy co przytrafia sie czlowiekowi, nie dzieje sie bez sensu, tylko my tego nie rozumiemy albo czasem nie chcemy przyjać do wiadomości. Narazie. Musimy dźwigać nasz krzyż i starać się nie pomstować, a kiedyś zrozumiemy dlaczego było tak a nie inaczej. Z pewnoscią zrozumiemy ( but not yet, not yet...)( pamietacie skąd to....?

CreMoniu -przepraszam Cię, ale czy moglabyś odswieżyć mi pamięć....?

Leoś the Lion przeslodki i duuuuuży

Paputy fajoskie
Agat -Miki nosi kapcie na skarpetkę
Dzis popolowalam w Lidlu, oczywiscie rozmiaru 86 jak na lekarstwo albo wcale, ale upolowalam Mikulcowi tę ocieplaną misiem bluzę i sztruksiki oraz podgumkowane skarpetki i jedne rajstopki. Poza tym chemikalia do sprzątania i czyszczenia, bo tez w promocji byly a te lidlowe są calkiem niezłe.
A Azja gdzie?? Hop hoooop!
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
suzi choruje na glejaka od 3.5 roku raz miał pobierany wycinek 2 razy miał operacje na otwartej czaszce w tym że ostatnim razem tydz po operacji był w śpiączce ledwo go obudzili i mało go usuneli stracił pamięć krotkotrwała w nocy pampersowany był i paraliżowało mu lewą strone nie widział prawie na lewo oko.... a teraz od m-e pogorszyło mu sie z dnia na dzień przestawał chodzić mówił 3 po trzy cukier mu skakał itp itd a teraz lezy na oim.... ma 44 lata skonczone 3 fakultety wymarzony dom którym cieszył się 3 m-e stabilne zycie na bogatej emeryturze no niestety żona i dzieci podczas choroby maja go w d.... i umieją brac tylko jego pieniadze.
jest mi cholernie ciężko ale musze myśleć o fasolce i Antosiu.
Creo przestań.
Agat fotki superowe.
Antek ma sztywniejsze paputki po domu.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Leoś słodki Tygrysek

Suzi ja z tym na górze posprzeczałam się prawie 2 lata temu i wtedy stracił troszeczke w moich oczach no niestety ale taka prawda. Rozmawiałam o moim "buncie" ze znajomym księdzem i nie potępił mnie. To taki mój przejściowy bunt podobno.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agat napisał: ( Creo masz rację we wszystkim co piszesz, ja jednak nie jestem w stanie patrzeć na takie cierpienie, to ponad moje siły ;( Ostatnio łapię się na tym, ze często jak usypiam i tulę Adasia to po cichu się modlę, żeby zawsze był zdrowiutki i żeby mu nie zabrakło mamy albo taty...
Agat, mam tak samo

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja uwielbiam Lidlowskie specyfiki do sprzątania.
Creo - Leoncjo wspaniały Lion

Agat - jeju, jak Ty slicznie wyglądasz. Promieniejesz w tej ciąży

Kurka miałam Wam coś pisać i dupa, wyleciało z głowy.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
A na której stronie są zdjęcia Agat? Bo chyba coś przeoczyłam
Leoś śliczny chłopiec

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

Ja też dziękuję że mam takie życie i rodzinę jakie mam.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja równiez "z wiekiem" coraz rzadziej narzekam na swój "los" a coraz częściej dziękuję za każdy dzień i za to co mam. Chyba się do tego dojrzewa z czasem

Byliśmy na torcie roczkowym u Filipa, po raz pierwszy chyba to Adaś był bardziej ugodowy, a Filip zrzedzil o zabawki

Kurde nie mogę jakoś zaklimatyzowac się na tych moich styczniówkach.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

w weekend a to na działce,a to gdzies w gościach, albo jeszcze gdzies w plenareach i tak zleciało, ładna pogoda wiec korzystalismy

dzis chyba buziaczki wędruja do Tosika

ja po wizycie u pediatry, wizyta odbyła sie spokojnie

Agat tak potwierdzam słowa DAve ciaza Ci słuzy, super wygladasz

Monia przykro mi z powodu wujka

Creo pięknie to napisałas

Linda czekamy na fotke Tosi

dziewczyny a koniecznie dzieciaczki musza chodzic w ciapach?? bo Jasiek biega w skarpetkach, bo wydaje mi sie ze najwygodniej, ale moze i ja powinnam pomyslec,

ide sie wykapac, moze przypomne sobie co jeszcze miałąm napisac

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-