- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

Anabele - ja i tak uwazam ze to super sprawa, a jak kto zareaguje to pewnie indywidualna sprawa. Wcale nie znaczy ze kazdemu tak "źle"posluzy jak Tobie więc nie ma co straszyć innych bo a nuż innej by pomoglo tak jak mnie

A moze lekarz jakis niewprawny się trafił? To w dzisiejszych czasach niestety wielce prawdopodobne bo najlepsi anestezjolodzy gremialnie opuścili ten piękny kraj. Na szczęście w moim szpitalu byla dobra , stara fachura

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

ZZO mnie przeraża, boję się tej igły w kręgosłup bardziej niż bólu porodowego

Adaś mleka na noc nie wypił, bo głupia matka chciała zamienić butelkę na niekapka i Adaś odmówił picia, nawet gdy z powrotem do butelki przelałam. No i poszedł spać o głodzie

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agat -ja Cie juz widze w łożku!
A tak w ogole, skoro Adas pija mleko do spania to co Ci przeszkadzala ta butelka????? Jak eliminować to całość imprezy a nie samą butelke, inaczej to chyba ńie ma sensu....
Miki juz nic nie pija na noc... ( jedyne moje dziecko....jak dotąd

Mikus uspil mnie dzis z wieczora, ale jak widzicie ( 1.30 jest

CreMoniu - tu nie wstawię zdjeć , nie ma szans....moze na fb wrzucę
A buty takie Misiowi kupilismy
lolokids.pl/buty/333-emel.html
Aaaa, no i Agat - ta igla w kregoslup to jest cienka jak wlos, wprawna reka robi to kompletnie bezbolesnie, tez sie w sumie tego balam najbardziej .....niepotrzebnie

Ja jestem wytrzymala na ból ale tego błogostanu jaki mnie ogarnął jak znieczulenie zaczelo dzialać nigdy nie zapomnę, a bylo juz, mimo mojego progu bolowego, dość niefajnie

No i w moim szpitalu ( tym NAJSLAWNIEJSZYM w W-wie ostatnimi czasy

No to dobranoc ladies....
Pstryk

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
ja tam generalnie sportu nie oglądam

Suzi ja sie boje tej igły i ja jak rodziłam 10.45 to te ewentualne przedłużenie rozwalało mnie no i podobno ma to jakiś wpływ na dziecko tak mi mówiła położna w szkole a ja chciałam Tosikowi oszczedzić tego i być od razu sprawna w walce z oddziałem lekarzy psychologów pielęgniarek że ja Swojemu Dziecku krzywdy nie zrobie.... co do tych przedłużeń itp pytałam młodej położnej żeby nie było

a tak generalnie najbardziej bolało w kolejności mocy badanie lekarza szycie i prucie i szycie masaż szyjki i sam poród.
A i raczyli mnie gazem po którym nic zsie nie działo po zq zawrotami głowi.
wczoraj byłam w szpitalu bałam się jak diabli ale spędziłam tam 2 godz i jestem szczęśliwa

i stwierdziła że parametry się poprawiły przez ten czas tak samo jak jego rodzice przychodzą i siostry.
Kocham go bardzo.
Ležy obok niego dziewczyna po powikłaniach po cc w pełnej narkozie tu od nas z okolic i powiem Wam że rozwaliło mnie wczoraj jak mąż puszcza jej na tablecie córeczke a jej parametry idą w góre to jest moc miłości. Oczywiście sie popłakałam.
ale Wam zasnenciłam przepraszam.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi smoczek w butelce niemal się rozpadł, dziura wielkości krateru, więc stwierdziłam, że zanim pójdę kupić nowy to wypróbuję kubek, który dostaliśmy kiedyś gratis z Bebikiem. No ale butla to butla, nic jej nie zastąpi

Ależ dziś miałam noc :/ O 4 obudził mnie mega ból brzucha, coś mi musiało zaszkodzić wczoraj, ale nie moge odgadnąć co. Siedziałam na kibelku i jednocześnie bolał mnie brzuch, chciało mi się wymiotować i było mi słabo :/ Już miałam męża wołać, bo bałam się, że padnę na podłogę, no ale po chwili było lepiej. Przespałam się ze 2h, ale przed 7 znowu ostry ból brzucha, tym razem bez żadnych już rewolucji. Jeszcze mała skakała w brzuchu i kopala mnie po tych obolałych jelitach i flakach :/ Mąż już miał brać Adasia ze sobą i w drodze do pracy zawieźć go do teściów, ale napiłam się gorzkiej herbaty i mi przeszło i jak na razie jest ok.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
moj Królewiczek jeszcze spi

Suzi ja mam tak samo jak Agat z tym zzo, bałabym sie tego wkucia, nie samego bolu, ale ze jakies komplikacje po tym moga byc, ból porodu jest mega, ale jak kłada małego na brzuszku to sie o wszystkim zapomina

u nas w domu sportu najwiecej ogladam ja, dla M moze nie istniec, czasem oglada jakies ważniejsze rozgrywki i tyle, co prawda teraz siatkówki nie ogladam, bo nie mam gdzie, ale na necie przegladam relacje

Suzi gratuluje odstawienia smoczka

Misio wstanie to lecimy na spacerek, przy okazji zalecimy na targowisko, warzyw jakis swiezych przydało by sie kupic,

lece na kawe

Agat jak ten brzuch Cie bedzie tak bolał to moze do lekarza zadzwoń no i uwazaj na siebie

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

No ja mam fb, więc jeśli byście chciały mnie przygarnąć do swojej grupy to bardzo chętnie

a co do styczniówek, to nam też możesz zdawać wszystkie relacje, kilka zaciążonych jest, a i niezaciążone na pewno sobie powspominają

Azja to Twoja pediatra w sumie odpowiedziała na pytanie które mnie nurtowało o tych szczepieniach, że jednak lepiej odwlec to mmr w czasie, ciekawe co moja powie na ten temat, jutro będę u gina, to może jakoś wbije do pediatry i się podpytam.
a kapcie zakładam tylko z uwagi, że od podłogi mamy dość zimno.
Jasio jaki czaruś

Monia no u Ciebie to już się ciąży nie da ukryć

Suzi no to już oficjalne gratulacje dla odsmoczkowanego Mikusia

My oglądamy mecze tylko z tytułu jakiś większych imprez typu mistrzostwa, tzn ja to się pytam tylko o wynik, bardziej ogląda mój mąż i tata. siatkówkę mamy kodowaną, ale mąż znalazł jakieś zagraniczne strony, na których można sobie obejrzeć. swoją drogą co to za państwo, mistrzostwa w siatkówce, nasza drużyna jest w super formie, a za oglądanie meczów trzeba płacić? albo oglądać na jakiś arabskich stronach

Agat a napiłaś się jakiejś mięty? albo weź jedną tabletkę nospy
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

znieczulenie to nic strasznego, tej igły się nie czuję, mi podali znieczulenie miejscowe zanim wbił igle. Najgorzej wspominam jak musiałam zrobić grzbiet taki koci, a brzuszek mi przeszkadzał

Suzi Madalinskieg to teraz najslawnieszy ? Dla mnie św Zofii numer 1

Ja tak jak z Dawidkiem będę rodzić na Inflanckiej, dziś w ddtvn było o jedzeniu szpitalnym i pokazali patologie na Inflanckiej, mówili ze w tym szpitalu najlepsze jedzenie

Z tego co pamiętam nie narzekalam

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W międzyczasie miałam inne atrakcje - chciałam wysuszyć włosy i mi suszarka eksplodowała

Alex to odzywaj się na fb, przyjmiemy do grupy a i ja chętnie do znajomych

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tam rodzilam kiedy jeszcze profesor byl dyrektorem ( nota bene bardzo podziwiam tego Czlowieka i bardzo mu wspolczuję w zaistnialej sytuacji
) i wybieralam szpital starannie i bylam bardzo zadowolona. Czy teraz jest godny polecenia? -nie wiem...

Zresztą myslę, ze co pacjentka to opinia. Ja z kolei slyszalam ze św.Zofia mocno przereklamowana, bo tam z racji telewizyjnej slawy to sie zrobił "kombinat" do rodzenia, tłok i wypisy niemal zaraz po porodzie i poki jest dobrze to jest dobrze, a w przypadku komplikacji to juz nie zawsze...ot i opinia. A jak jest to i tak samemu trzebaby bylo ocenić
Oj Agat! Uwazaj na siebie!!
Alex -no wbijaj do nas, czemu nie

To tyle narazie
Dzis wyjezdzamy na niemal tydzień, wiec znowu musze sie spakować

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

To od nas wszyscy jeżdżą na Karową, ale podobno też przereklamowany. Ja tam będę rodzić u siebie, jedynie jeśli zaistniała by sytuacja że miałabym planowaną cc to wtedy gdzieś indziej, ale nie wiem czy w Wawie czy w Siedlcach.
Suzi udanego wyjazdu

Powiem Wam, że niby jest ciepło, ale jednak powiewa już jesienią, a mój J. na dodatek wyskoczył z tekstem że trzeba kupić do sanek dłuższy sznurek, o losie ja o śniegu to nawet myśleć nie chce

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Boję się reszty dnia...

Alex, wysłałam ci zaproszenie

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

zapomniałam wczoraj napisac Creo niezły z Leosia "gaduła" super

my juz po spacerku Misio spi, a ja biore sie za obiadek, nie chce mi sie nic robic, wiec leczo na szybko zrobie,a pozniej musze sie zabrac za prasowanie, bo góra rośnie

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U mnie na obiad dziś tylko zupa, Adaś jeszcze nie jadł bo padł. Suzi, Miki jeszcze pożera sloiczkowe zupy czy przerzucił się już na ludzkie jadło?