- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Widzę, że się nocnikowe sukcesy zaczynają. Super
Muszę Was poczytać, ale jak znam życie to dopiero w łóżku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Agat wspolczuje bólu :/
Ja dziś jakaś bez życia. Jeszcze bym sobie chyba pospala
A w ogóle Mlody ma nowy hit muzyczny tik tak już mi bokiem wychodzi a Jasiek ostro slucha
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ja już nie pamiętam kiedy mnie ząb bolał.
U nas Ewelina ma takie słabe zeby i bez przerwy u dentysty siedzi.
Vika trzymam kciuki za dziś
Ja się czuję super
U nas hit od dawna mucha w mucholocie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam strasznie słabe zęby, papierowe :/ Już dzwoniłam do dentystki, wpadnę dziś jakoś między pacjentami. Łyknęłam apapa, bo nie idzie wytrzymać. Moze ta głowa też mnie jakoś od zęba bolała, bo tylko z tej strony co ząb mnie nawalało w skroni.
Adaś dziś został obudzony o 6 przez smieciarkę (co ona tak wwcześnie :/ ). Młody po cichu wylazł z łóżeczka, poszedł do drugiego pokoju, stanął przy balkonie i krzyczał brrrrrrry
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zupełnie inaczej niż dziewczyny, a nie uczyłam go tego.
Jak ostatnio dorwal gazetkę Lidla z wiertarkami to kilka dni chodził z nią i pokazywał, wiertarki, wkrętarki.
A już jak reklama w tv była to tylko paluchem pokazywał i mówił uuuu.
Wszędzie jak zobaczy taki ciężki sprzęt, czy w sklepie czy w domu to stoi obok i przeżywa widać że mu się podoba .
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurde nie wiem co z tym zębem. Nie mogę zlokalizować, który mnie boli. Nad ranem wydawało mi się, że to górna 6 lub 7, a teraz już czuję, że to jednak dolna 7 :/ :/ Na obecną chwilę to w sumie nic mnie bardzo nie boli, lekarka przyjmuje do 19, więc pojadę do niej jak coś mocniej będę czuła bo teraz to co jej powiem? "Boli mnie, ale nie wiem gdzie"
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat moze lepiej idz do dentysty, Ty nie wiesz do konca który to zab, ale zajrzy i moze cos tam zobaczy, po co masz sie meczyc brzuszek sliczny, piłeczka w boczki chyba nic Ci nie poszło, Adasko oczywiscie tez super
Jasiek tez lubi "meskie" zabawki, ostatnio odkrecałam srubke, bo chciałam mu baterie w zabawce zmienic, patrzy i patrzy co ja robi, chciał ode mnie srubokret, ale oczywiscie za ostry wiec dałam mu długopis, chodził po domu i gdzie zobaczył srubke tam krecił, uwielbia tez wszystkie koparki, dzwigi, smieciarki
byłam wczoraj z Jaskiem w sklepie, babka do niego mowi, ale masz piękne oczka, a ten sie na nia patrzy i sie smieje, a za chwile babka mowi o nawet oczko mi puscił, ja sobie mysle jasne, puscił, ciekawe skad ma wiedziec co to znaczy, poszłam z nim do domu, mowie Jasio pusc do mamy oczko a ten pyk, mruzy oczko jedno albo dwa na raz i niby oko puszcza, kurde nie wiem skad on to wiedział, pytałam M to mowił ze mu nie pokazywał, dzieciaki to bystrzaki, normalnie z dnia na dzien coraz bardziej mnie zaskakuje
juz sie nie moge doczekac wizyty, mam dopiero na 18.30 chyba jajko wczesniej zniose
no ciekawe jak tam Vika czy juz po ??
ugotowałam Jasiowi pyszna zupke dyniowa, zjadł UWAGA az jedna łyzeczke, kurde miałam ochote zadzwonic do tesciowej zeby przyszła i go nakarmiła zwariuje z tym moim niejadkiem, ale on to ma chyba po mnie niestety, moja mama miała ze mna tez przerabane
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czekamy na info po Twojej wizycie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Agat o jaki piękny brzuszek
Azja to pewnie wlecze Ci się niemiłosiernie do tej wizyty. Ja mam jutro na 8 ktg i wizytę, więc nie będę musiała czekać całego dnia no i na zakupy po wizycie, bo muszę kupić kilka rzeczy do szpitala, spakować w końcu torbę i w ogóle ogarnąć co nieco. Mąż chce łóżeczko drugie złożyć, żeby zobaczyć jak musimy przemeblować pokój. Dziwne przy Zuzce chciał składać po porodzie, a przy syneczku to mu się tak spieszy
Zuza musi jeść kolację przy wspomagaczach, piosenki na youtubie zazwyczaj. ale cóż przy dwójce i tak będę się wspomagać, więc jakoś to przełknę
aaa Vika ma mieć jutro cc, tak jej przekładają codziennie :/
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to zawsze mam na ok 20-21godz.
Dawid je obiadek z widelcem w ręku, musi sobie dziubac nawet zupke, a ja szybko łyżka go karmię. Albo śpiewam ( wyje) on się śmieje i tak go karmię.
Oczka to już dawno Dawid puszcza ode mnie się nauczył.
Agat brzuszek fajny i Adaś też
Idę zaraz z małym i Ola do rossmana, kupię sobie lakier do paznokci bordowy i Olce coś tam potrzebne.
A podobno 12 ma być promocja 50% na kosmetyki.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat ost nawet zabawianie go przy jedzeniu nic nie dawało. Ale dziś po takiej długiej drzemce postanowiłam spróbować. Muzyczka tik tak załączona i zjadł wszystko co mu nałożyłam co prawda trzeba było trochę się po gimnastykowac ale efekt byl
Jejku czekam już u lekarza jak na złość opóźnienie jest 30 minut normalnie zaraz jajo zniose
Co ta Vika tak męczą. Zacznie w końcu sama rodzic
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po wizycie 6 tydz serduszko bije wszystko ok
Powiem Wam ze trafiłam na extra lekarza normalnie jeszcze nigdy z tak miłym lekarzem nie miałam doczynienia. Tzn miałam z nim doczynienia w szpitalu na obchodzi ale to tak na predce. Może dobrze się stało ze moja lekarka nie miała miejsc.bo póki co jestem bardzo zadowolona
A dzidzia ma 5,2 mm
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa