- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Jakie ja mam głupie sny
Dziś mi się śniło, że moich dzieci chrzest odbył się w kaplicy dla zmarłych
Jeszcze P matka dała w kopercie 2.600 zł, żeby szybko było, bo zimno.
Ksiądz, później miał do mnie pretensje, to tłumaczyłam, że mój dziadek był tam pochowany.
O rety, długo jeszcze opowiadać co tam się działo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Suzi to zebra fishera skoczek chciałam go wynieść ale uzyskał 2 życie w oczach syna
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ajjjjjj wszystko na raz.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Oby nie ucho, kurcze, bo to bolesne....Adaśku! Trzymaj sie! Jest misja do wykonania!
Agat -wesprzyj sie psychicznie swoim awatarkiem... No i updatuj!
U nas na froncie constans. W nicy bylo jedzone na zywca juz nie. Miki schudł oczywiscie bylo juz 11.850 a dzis 11.200....... Ale kupke znowu zrobil na nocnik
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
teraz ogladamy piosenki, a ja podstepem karmie Jaska bułka z masełkiem
Agat zdrowka dla Adaśka, mam nadzieje ze go nic nie rozlozy, a Ty bedziesz mogła isc spokojnie rodzic
Kaikai ja jestem specjalistka od głupich snów, a w ciazy to juz w ogole lepiej nie mowic, mi dzis sie cmentarz snił
Dawidek przystojniak
Suzi Jasiek tez mi schudł ale mam nadzieje ze po tych kupowych sprawach jedzenie wroci do łask
Agat ja własnie dlatego Jaskowi nie wyciagnełam szczebelków w łóżeczku bo boje sie ze bedzie wedrowki po domu urzadzał
Agat czekamy na wiesci z USG
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Nie wiem co to niejadek, co się z reszta potwierdza waga. Są rzeczy których Leoś nie chce jesc, ale zawsze zje wtedy cos innego.
Znowu wszystkiego nie napiszę, bo syn wzywa. Porozkladal po meblach wszystkie blaszki i patelnie
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja po usg. Wszystko ok, łożysko w porządku, przepływy też, więc z tej strony nie ma żadnego niepokoju. Na początku mnie lekarz nastraszył, bo tylko przyłożył głowicę do główki (chyba) to stwierdził dziwnym tonem, że dziecko małe. Jakoś tak mnie to zaniepokoiło, bo w 31 tyg było duże, termin przyspieszył o ponad tydzień, a teraz małe. Później badał, mierzył, oglądał i nic nie mówił... Na koncu stwierdził, że wszystko w porządku, waga 3400-3500g. Mało wylewny dzis był :/ Na szczęście jutro mam wizytę i odbiorę wydruk z opisem usg to sobie sama zobaczę co i jak. Z tego wszystkiego nie zapytałam czy mała jest odpowiednio ułożona, ale chyba tak, bo inaczej by mi powiedział. Poczułam dziś chyba po raz pierwszy, że już baaaaardzo chcę mieć malutką przy sobie. Nieważne, ze będzie cieżko z dwójką, ale niech już się niunia urodzi cała i zdrowa!
Z Adasiem wszystko ok, po porannym ataku płaczu nie ma już śladu, u babci był w swoim żywiole, gdyby dokuczało mu ucho to byłoby coraz gorzej, a on jak młody Bóg.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agat super ze po wizycie ok, lekarze to nieraz łaske robia ze powiedza pacjence co i jak dobrze ze Adasiem lepiej, pewnie wstał lewa noga, a w koncu to facet, to musi pomarudzic
ja juz wiem chyba czego ja nie mam siły, ja mam chyba niskie cisnienie, doktorek mnie nastraszył wysokim, a ja mam na odwrot, dzis po wypiciu kawy i ogarnieciu chaty i garów miałam 120/75 to jakie musiałam miec przed kawa i przed sprzataniem, jutro jak bede bez sił to sobie zmierze i zobaczymy
Mlody wstał z drzemki, ide cos mu zaproponowac do jedzenia
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat - juz naprawdę blizej niz dalej, juz za chwileczke juz za momencik i bedzie w Twoich ramionach trzymajcie się
A z Maleńką z pewnościa wszystko jest OK. Keep calm
CreMoniu - jakie to szczęscie nie wiedziec co to znaczy niejadek....obys sie NIGDY nie dowiedziala!
Azja - no ale Jasio usprawiedliwiony chorobą! W koncu to nime lada powod, u nas zaś żadnej choroby nie widać po prostu NIE i juz. Dziś poskubał od taty z talerza kotleta mielonego, moze z 5 gramów, ale przynajmniej bral do buzi i nie wypluwal....
Jutro robimy badania krwi......OMG, ale będzie wrzasku to histeryk jest przeokrutny......zajrzeć mu do buzi, to juz jest masakra! Wlozyc pod pachę termometr- to jakby mu robić największą krzywdę.....wiec co to się bedzie dzialo jutro? wolę nie myśleć
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wracając do Niejadkow kuzynki córka do 3 roku jadła pięknie i to sama wszyscy się nie mogli nadziwić jak ładnie je. Minęły 3 lata a ona niejadek nie z tej ziemi ile on się muszą nagimnastykowac żeby ona coś zjadła. Teraz ma 5.5 i wcale nie lepiej
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawidek, uroczy, po oczkach bym go poznała, bo ma jak węgliki, ale fryzura mu się bardzo zmieniła, pamiętam jeszcze króciutkie. W ciąży zawsze się śnią takie pierdoły, chyba każda to przerabia.
A w ogóle macie tak, że przed ciążą jakoś tak mniej się słyszało historii o tragicznych porodach czy innych ciążowch nieszczesciach, a w stanie błogoslwionym to co rusz. Ja tak miała z Leosiem, historia za historią, a teraz nic, kompletnie.
Suzi, niech moc bedzie z wami jutro A czemu badacie krew, przez to niejedzenie? Uda sie w domu pobrać i zawieźć czy musicie jechać do laba? Leoś miał raz krew pobieraną..... wróć..... DUSZONĄ z paluszka do fiolki, ale się darł, ale malutki był i jeszcze mozna było robić z nim wszystko, teraz to nie wiem, ile podstepów trzeba by było, żeby odwrócić jego uwage. choć myślę, że jakby pani mu dała strzykawkę, nożyczki, albo inne groźne rzeczy, to by jakoś poszło
Agat, dobrze, że z Adasiem to był falszywy alarm. Pod koniec ciąży usg jest malo adekwatne do rzeczywistości Może gin zobaczył siusiaka i dlatego tak zamilkł, bo ciężko mu się było przyznać do porażki??? JOKE!!!!!!!!!!!!!
Azja, ja też prowadziłam zapiski ciśnienia w domu i miałam zazwyczaj 110/70, często mniej, a maksymalnie 120/80, ale u gina zawsze było kosmiczne. Na nic się zdały moje tlumaczenia o "białym fartuchu", wkurzało mnie to, ale teraz z perspektywy czasu, lepiej, że tak na mnie dmuchal, niż żeby miał coś przeoczyć A w ogóle na początku ciąży ciśnienie powinno się obniżyć, tak jak Tysiak pisała, że ma mega niskie, a potem każda wartość jest porównywana do tej z pierwszej wizyty i widać, czy powstaje jakieś ryzyko. No u mnie to się miało jak pięść do nosa, bo na pierwszej wizycie "stan przedzawałowy" 160/110 Potem w recepcji zeszło do poziomu, i zawsze, gniłam jak ten debil w recepcji po wizycie, żeby mi spadło, inaczej miała jechać na ip
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33