BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #438651 przez agi-p
Dave tak bardzo się cieszę :) Gratuluję dobrych wieści :) Cudownie , ze z Dzidziusią wszystko dobrze :)
Super , że masz takie optymistyczne podejście :) Jeszcze nie dawno miałaś czarne mysli , a teraz tak fajnie piszesz :) Prenatalne oczywiście nie potrzebne :) Mój Ginekolog też mówił w poprzedniej ciąży , ze na swoim usg jest w stanie wszystko dostrzec . Tyle , ze u mnie było ryzyko , bo hormonów nie brałam w pierwszych 10 tygodniach i bal się , ze może ciś z mózgiem maluszka być .

Moniaaa Ty koniecznie coś bierz do pracy .Musisz jeść . Najważniejsze teraz to 5 posiłków . Mi też jak tylko troszkę zgłodnieje , to zaraz niedobrze i słabo . Nie wiem jak Ty wytrzymujesz tyle bez jedzenia .

Kasia ale Ci dobrze :) Weszłaś juz w 2 trymestr :) Normalnie jesteś całe 4 tygodnie przede mną :P
A Mateuszek kochany :) Ami też całuje mi brzusio , ale raczej nie wie o co chodzi :P Za malusia jeszcze .

Uciekam zaraz spać , bo zmęczona jestem .

Spokojnej nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #438730 przez agi-p
Dzien dobry :)

Widze , ze tu same śpiochy ;) Mi Amelka spac nie daje ... juz buszuje jak szogun po domu :) Wczoraj wieczorem wszystko wysprzątałam , a nie chciałybyście widzieć teraz mojego salonu :P Zabawki wszędzie ...i nie tylko zabawki :P

Milego ranka :)

12 lata 3 miesiąc temu #438732 przez HERI
Doberek :)

Dave cudownie że wszystko w porządku :)
Oby tak dalej :)

12 lata 3 miesiąc temu #438748 przez klaudia_286
Witajcie
ja byłam wczoraj u lekarza,widziałam maluszki mają już 54,49,43mm
są sliczne nie mam fotki bo zapomniałam płyte sobie wziąść,ale za tydzien kolejna wizyta to bede miała napewno

a tak ogolnie hmm wczoraj bylam odwiesc mame wiec jestesmy juz sami amelcia w przedszkolu,wiec troche trzeba robić

jakos tak szybciej czas leci jak sie coś dzieje :P

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #438771 przez klaudia_286
Poród bede miała w katowicach w klinice ,i wszystko co do niego mam wypytać ta lekarkke co do niej pojade za tydzien bo to ona bedzie przy porodzie i bedzie zajmować się maluszkami,
bardzo wyraznie czuje juz ruchy a wczoraj jak lezalam to caly brzuch się ruszał hehe fajnie to wyglądało,a w srodku to jeszcze bradziej widzialam nosek ustka i paluszki,badala tez pod kątem tych przezier.cos tam nie wiem jak to sie nazywa i powiedziala ze widze ze jest wszystko dobrze

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #438774 przez HERI
Klaudia to super, że wszystko dobrze :))))
i jakie Maluchy są już duże :)

12 lata 3 miesiąc temu #438780 przez Dave
klaudia - super że z maluszkami wsio ok. a tak síe martwiłas. i z ruchami już jazda:-)

my w drodze do domu, dziś główny przewóz gratow. będzie roboty. uffffff.

a co do płci, to mi nie mówił że będzie już widac ale to będzie 14 tydzień wieś spokojnie już zobaczy. no chyba ze dzidzia síe na nas wypnie:-)

cieszę síe że mnie popieracie z tymi badaniami:-) jakoś tak razniej:-)

a i wiecie co zagadalam síe z ginem i nie dał mi już luteiny? nie wiem czy coś kombinować, czy juz nie brac,??? co myślicie?

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #438786 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #438787 przez kasia1329
Klaudia fajnie że maluszki mają się dobrze :) nic tylko się.cieszyć

Dave ja mam teraz 14 tydzień i lekarz nadal mi dał luteinę. Wiem że są osoby które ją biorą aż do rozwiązania.

Mnie dziś od rana pobolewa brzuch, wczoraj się trochę nadźwigałam i chyba niepotrzebnie :(

Nawet nie mam ochoty na dwor wychodzić. Za oknem ponuro. Nie przepadam za jesienią i zimą

12 lata 3 miesiąc temu #438788 przez kasia1329
Klaudia a był mąż z Tobą na usg? Jak zareagował??

12 lata 3 miesiąc temu #438871 przez ppaulinka1990
Hej dziewczynki :)
ale dzis pospalam...ostatnio wczesniej niz o 10 wstac nie moge ;/ niedlugo zaczne gnic :D hehe

Klaudia ale duze juz maluszki, fajnie ze bedziesz miala taka fachowa opieke :)

Dave co do tych prenatalnych to ja tez nie chce na nie isc, po prostu czuje ze bedzie dobrze i tak ma byc :) nie ma innej opcji :D

Klaudia jak gorzej sie czujesz to polez sobie, odpocznij...

a ja jem sniadanko i zaraz sie szykuje, ide dzis z kumpela i jej coreczka sie spotkac :D

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #438894 przez agi-p
Klaudia super , ze wizyta udana i Maluszki mają się dobrze :) Ciesze się :) I jakie już duże :) Każdy inny :)
A powiedz mi , kto zajmie sie Amelką jak Ty będziesz w szpitalu ?
I fajnie , ze już nawet szpital na poród wybrany :)

A ja Kochane robie prenatalne . Ale nie po to , zeby w razie jakiś problemów usuwać dzidzie , bo w życiu bym się do tego nie posunęła . Kocham tego szkraba niezależnie od tego jaki jest , choć mam wielką nadzieję , ze wszystko jest dobrze :) Robię je , bo są schorzenia czy wady , które jeszcze w wieku prenatalnym można z powodzeniem leczyć . No i jak miało by być coś nie tak , to chcę sie na to przygotować najlepiej jak będę mogła . U Was nie ma jakiś szczególnych wskazań , więc możecie być spokojne . A ze mną gorzej ... ale wierze , ze będzie dobrze :)

Ppaulinka jak ja Ci zazdroszczę tego spania . Korzystaj ile mozesz , bo od kwietnia już tak łatwo nie będzie :P

Kasia oszczędzaj się dzisiaj .

Dave powodzenia dzisiaj przy przewożeniu i uważaj na siebie .

A my na zakupach byliśmy i Amelka przespała się chwile w aucie i teraz nei chce isć spać :( A tak liczyłam , ze się zdrzemnę bo oczy mi sie kleją :P

12 lata 3 miesiąc temu #438964 przez MoNiaaa
dave super ze wszystko OK chociaz przeciez innej wersji nikt nie bral pod uwage :) czekamy tylko na fotki :)

klaudia ty jestes sporo do przodu :) super ze juz cvzujesz iw idzisz ruchy to najfajniejszy okres ciazy :)maz pewnie zachwycony!!

u nas tez paskudna pogoda :( najchetniej bym w domu zostala ale do pracy ktos musi chodzic :P ale jutro wolne:)
nawet julka dzis wstac nie chciala obudzila sie o 6 ale zasnela jesczze u mnie w lozku i grubo po 8 ja na sile z lozka zdarlam:P

dzis ugotowalam sobie zupke i kilka pierogow ruskich(mrozonych oczywiscie) ale i tak jakos mi dziwnie w brzuchu :side:

a dzis juz ustalilysmy w p[racy ze ok 20 listopada ide na l4 :):):) dziewczyny sie tez uciesza bo przez 2 tyg beda mialy male nadgodziny wiec wieksza kase wezma a od grudnia wraca kolezanka z macierzynskiego :)
takze i wilk syty i owca cala jupiii juz sie nie moge doczekac jak sie wyspie :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #438975 przez Dave
uffffff..... właśnie siadlam sobie na moment, bo mam już dosc.

chłopcy pakują auto i już widac pustkę tutaj.

a w domu będzie od nowa.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #438996 przez MoNiaaa
dzielna jestes dave z tym remontem :) jesczze chwilka i bedziecie na nowym mieszkanku :)

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka