- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Do jutra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasiu daj znać jak Mateuszek po lekach . A jak znosi ich aplikację i smarowanie ?
Ja dziś jadę do diabetologa .Wyjadę koło 9 rano,pojade do Mamci,zostawię Ami i dawaj do lekarza. Potem jeszcze zakupy i pewnie popołudniu dotrę do domku
Miłego poranka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
kaikai niektorzy faceci po prostu tak maja moj M tez nie jest wylewny w uczuciach jakos nie potrafi o tym mowic oni to chyba na swoj sposob przezywaja dawniej tez sie o to czesto klucilismy bo ja oczekiwalam czegos innego z jego strony nawet nie to ze byl niemily czy cos tylko taki zwyczajny a ja chcialam zeby szalal z radosci bo w ciazy jestem itp. teraz chyba troche odpuscilam i przywyklam ze on taki jest wiadomo czasem mi przykro ze nie pomysl;i o czyms zeby mi zrobil przyjemnosc ale "widzialy galy co brały"
ale wydaje mi sie ze jak ja nie naciskam to predzej moge sie spodziewac ze bedzie mily i zdobedzie sie na jakis gest on sie po prostu cieszy inaczej moze bardziej w srodku top przezywaja niz na zewnatrz tak jak my...z twoim mezem pewnie jest tak samo stresuje sie dodatkowo cala sytuacja a ty do tego ciagle mu wyrzucasz ze jest zle i moze mysli ze sie nie nadaje na ojca itp. sproboj odpuscic badz mila mimo jego fochow ugryz sie w jezyk jak bedziesz chciala mu cos dogrysc i zobacz czy po kilku dniach on tez sie ie zmieni?
moj M jest bardzo nerwowy u niego zakupy wygladaja jakby huragan przeszedl przez sklep idzie rylko tam gdzie musimy cos wziac i nie ma mowy o ogladaniu na poczatku sie klucilismy przy zakupach strasznie a teraz mnie to smieszy ide za nim o tym sklepie i sie smieje bo co innego mi zostalo
ale nie powiem jak ma dobry dzien to lazi po sklepach gorzej jak baba
a ja chyba odkrylam powod niespania Julki w nocy...wychodza jej gorne piatki obie naraz...dzis juz bylo lepiej obudzila sie tylko 1 i nie przyszla do nas spac tylko ja uspalam spowrotem i chyba z lozka spadla bo przerazliwie plakala nie lubie jak tak placze bop czlowiek zaspany to sie zerwalam i nie wiedzialam co sie dzieje az taki dziwny strach poczulam..brrr
a ja dzis 2 dzien w pracy i juz tak ciezko wstac rano do tego zimno i ciemno...
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Monia mój Mateuszek też nie śpi w nocy dobrze ostatnio. Jemu idą wszystkie piątki na raz. Jedną się już przebiła. Najgorsze że on chce ciągle pić mleko. Dziś trzy butle w nocy zeszły.
A mnie dziś w nocy dodatkowo obudZiła potworna zgaga, normalnie myślałam że to może zawał mam tak mnie paliło
Ale rano już ok.
Dave a Ty zamiast się wysypiać póki masz możliwość to bezsenne.noce. Ja to tylko się przytuleę do poduszki.i śpię
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pojadę dopiero na następne zajęcia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka mleka juz od dawna nie je ale za to strasznie duzo pije wczoraj w nocy chyba z 3 butelki obalila a pampersa tak przesikala ze caly materac przemokl i posciel;/
dzis spala troszke lepiej
a dave zaprawia sie w niespaniu i jak sie urodzi maly to wszystkie beda narzekaly ze sa niewyspane a ona jak nowo narodzona:)
a zgagi wspolczuje nie pamietam czy kiedys mialam zgage a jesli juz to dawno i jakas lekka moze?w ciazy tez mnie nie spotkalo a Julka z czuprynka sie urodzila:P
moja Julka od dluzszego czasu ma zaczerwieniione miedzy nogami ale nie tak z wierzchu tylko w srodku..i nie wiem co to moze byc bo pampersa tylko w nocy uzywa wiec to chyba nie jakies odparzenie??
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Za to rano sika i końca nie ma.
Monia to zasyp ją wieczorem mąką ziemniaczaną przed założeniem pampusia, może jej się od tych siuśków robi czerwone.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Spróbuj z tą mąką, ale np wykąp Julke w wodzie z krochmalem albo po prostu dosyp do wody mąki ziemniaczanej. U nas mąka najlepiej.się.sprawdza przy czerwonej pupie.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja sie dzs jakos dziwnie czuje nic mi sie nie chce masakra wzielam sie za sprzatanie,ale to tak idzie jak krew z nosa a jeszcze szwagierka ma wpaść ehh,a do tego to mała jest chora przeziebila sie i jazda ehh
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja właśnie jem budyń i szykujemy się na spacer. Słońce tak ładnie świeci że trzeba iść się naładować pozytywną energią