BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470973 przez monia89
Boskie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470995 przez kasia1329
Agi ja to jak chce Matusia położyć o 20 to mam dwugodzinną batalię. Więc wolę go położyć później ale w spokoju .

Ja właśnie myślę co na śniadanie zjeść... Na obiad dziś robię zupę pieczarkową, a później idę na zakupy. Też muszę.sobie kupić kurtkę bo niestety zaczynam się niedopinać w moje kurtki. Ostatnio bardzo mi brzuszek.wybiło i nawet.bluzy się robią ciasne. Ehhh lubię zakupy, ale nie lubię kupować kiedy nie ma promocji w sklepach.

Miłego dnia!!

12 lata 1 miesiąc temu #471014 przez monia89
Ja wychaczyłam swoją kurtkę na targu za 90 zł:) Stwierdziłam że nie ma co wydawać kupę kasy w sklepie na rzecz którą będę nosiła pare m-e. Za to zainwestowałam w moje pierwsze buty na płaskim ze skóry :) To prędzej wykorzystam potem gdyż napewno nie będę biegała z maluchem na szpilkach.

12 lata 1 miesiąc temu #471018 przez monia89
Zdjęcie sie nie dodało super fotki którą znalazłam na fb. :(

12 lata 1 miesiąc temu #471019 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #471021 przez monia89
super :) Moja koleżanka połowa grudnia a mojego M szwagierka 8 styczeń :P
Ja sobie kupiłam z gumką pod biustem która się rozciąga :)

12 lata 1 miesiąc temu #471023 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #471025 przez MoNiaaa
fajny termin na same swieta:) ale z drugiej styrony jak urodzi przed sama wigilia to ja tyle sakolykow ominie:)
ja uz sie nie moge doczekac!!!mmm zwlaszca barszczu z uszkami mmmmm

a jak chozilam z Julka na nfz to zawsze po wizycie dostawalam wyniki i mam je do tej pory..hmm to nie wiemc zy sie cos zmienilo czy zalezy od przychodzni a jak nie to bede kserowala :)

ja wlasnie mysle nad obiadem maz ma watrubke ze wczoraj bo ja nie lubie to moze sobie i Julce jakiegos kotleta zapodam :)

jak wam strasznie zazdroszcze kiedy ja bede znowu mogla powiedziec ze rosnie we mnie maly skarb..?:(
jak sie okaze ze nie bede mogla tak szybko zajsc w ciaze to wiem ze bedzie strasznie ciezko..:(

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #471026 przez klaudia_286
witajcie
ja koncze sniadanko :P wezme sie do jakies roboty
maluchy szaleją dzwine uczucie bo z kazdej strony cos się rusza a szczególnie w nocy to spac nie moge a rano nie przytomna :P
w poniedzalek wkoncu wizyta a za tydzien genetyczne ehh oby szybko zleciało....

Moje malenstwa :)

12 lata 1 miesiąc temu #471028 przez klaudia_286
monia ja dostawalam obsesji na tym punkcie jak udalo nam se w grudniu ze w koncu jestem to potem strata no i za dwa miesiace znowu probowalismy ale nie wyszlo bo za bardzo chcialam a po kolejnych dwoch miesiącach sie udalo bo nie myslalam o tym wogole a tu wtedy szok masakra bo powiedzialam sobie ze pojde do pracy jakos sie czyms innym zajme i nie bede ta myslec a tu prosze hehe az trojeczka :P:P:P:
nie martw sie bedzie dobrze tylko tak nie mysl bo im bardziej sie chce to nie wychodzi

12 lata 1 miesiąc temu #471036 przez monia89
Zgadzam się że im bardziej się chce tym bardziej nie wychodzi. Przykład mam w rodzinie nie mogili zajść w ciąże bo on miał słabe plemniki (stres spowodowany własną firmą przegrzewanie jajek zła dieta papierosy) ona rozregulowane hormony i ciągle się odchudzała.
Doprowadzili to do normy 2 lata temu i nadal cisza bo za bardzo chcą .Nowy dom do wprowdzaenia na wiosne który ich nie cieszy bo nie ma malucha. a na nas 2 to patrzą takim szczenięcym wzrokiem że żal patrzeć na nich.

12 lata 1 miesiąc temu #471037 przez monia89
A ja zaczynam dziś 19 tydź i 1,5 kg od początku na + :)

12 lata 1 miesiąc temu #471038 przez MoNiaaa
wiem ze nie powinno sie nakrecac ale w teorii wszystko jest proste a w praktyce gorzej...ale tobie \bozia wynagrodzila strate potrojnie :) tez sie ostatnio smialismy z mezem ze moze teraz blizniaki sie nam trafia. strasznie bym juz chciala niby wiem ze moze sie nie udac za pierwszm razem a z drugiej strony nie biore innej opcji pod uwage
wszystko nie tak mialo byc!!!!jak mysle o \maju to mnie sciska i ze smutku i ze zlosci ze ja mialam wtedy miec swoja kruszynke

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #471062 przez klaudia_286
monia bedzie sama zobaczysz nawet sie nie bedziecie spodzewac kiedy to nastapi :)

12 lata 1 miesiąc temu #471071 przez kasia1329
Monia spokój przede wszystkim i na pewno się uda :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka