- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
no i maz jeszcze jak spalam to umyl okna wyprasowal firanki i zaslony i zawiesil hehe czuue jakby swiateczne porzadki dzis juz kolory wyschly i widac porzadnie efekt chcialabym tlyko zeby ten oliwkowy kolor byl ciemniejszy ale juz nie marudze
u nas sie bialo na calego zrbilo
po poludniu jedziemy szukac prezentu na mikolaja dla julki,,,no i mezowi czeba cos wymyslic a nie wiem co on by chcial jakies gadzety do laptopa a ja wolalabym cos dla niego osobistego kupic
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Biorę się za moje 2 dniowe zaległości
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałam, że jedna z Was jest kolejną, która ma termin na 30 kwietnia Coraz nas więcej
Co do krwawienia z nosa to mi się czasem rano zdarza jak wstanę, kichnę i wysiąkam nos. Podobno pospolita przypadłość z uwagi na bardziej nadwyrężony układ krwionośny i opuchnięte błony, ale jeśli krwawienia występują w nadmiarze, mogą świadczyć o anemii - należy na wszelki wypadek powiedzieć lekarzowi
Monia, gratuluję końca remontu - też bym chciała usiąść już u siebie... ale powiedziałam mojemu M, że czy się wyrobi, czy nie, ja się po nowym roku wprowadzam do naszego stanu surowego
Co do przytulaniowej mani to mój M ma ostatnio zintensyfikowane zachowanie Nie dość, że weekend spędziliśmy w domku w górach i trochę mocno poszaleliśmy to jeszcze wszedł w fazę mówienia do brzucha Przynajmniej mam wesoły humor na sam widok
Nadal mam odrobinę obolałe mięśnie w linii poziomej tuż pod żebrami i na wysokości pępka. Czuję się roooooozciągana Muszę uważać, żeby nie wstawać nadto energicznie bo czasami mnie zaczyna kłuć. Co ciekawe - seksik pomaga Może mnie bebeszki i dzidzia wymasowały od środka
Z gór wyjechaliśmy o 5 rano bo M dostał wezwanie w góry - na szczęście odespałam w domu
Miło Was znowu widzieć
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Macie jakiś pomysł na obiad???
Ja dziś ponawiam obiad sobotni, bo mi troszkę mięsa i sosu zostało, więc tylko naleśników dosmażę i będą tortille
Anabelle - no to sobie troszeczkę poszalałaś... Też bym w góry pojechała... oj tak...
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
witam nowe mamusie eisenQ i juliaa
jestem strasznie zmęczona po tym weekendzie , M skończył wreszcie kurzenie w domu ale za tydzień malowanie wiec nie mogę jeszcze tak dokładnie posprzątać
jutro mam wizytę nie mogę się doczekać mam nadzieje ze dowiem się co u mnie w brzuszku siedzi,no i muszę już zobaczyć maluszka bo jak nie widzę co tam się dzieje to wariuje , mam teraz schizę ze jak nie rusza się mały to już się denerwuje
a w piątek połówkowe , tez się denerwuje żeby tylko wszystko dobrze było z dzidziusiem
na obiad dziś upiekę udka kurczaka z rozmarynem , M nie lubi kurczaka wiec sama zjem a on leczo ze słoika
Heri ja tez bym w góry pojechała , byłam w wakacje w Żywcu, a ostatnio szukałam już domku na lato , tym razem może Bieszczady
- juliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
po 1. nie umiem gotowac
po 2.tesciowa gotuje, bo z nia na razie mieszkamy i szukamy sobie mieszkania. Wlasnie moj S zaraz idzie jedno obejrzec. Z checia bym poszla ale coż....
Tez bym pojechala gdzies odpoczac, gdzies w ciche miejsce z moim Sebusiem...
Gdzies gdzie nie ma dzieci i nie slychac co chwile jakis awantur.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- juliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
ja dopiero 17 grudnia mam polowkowe i genetyczne ( nie wiem czy to nie jedno i to samo )
ale powiem Wam ze jak lezalam w szpitalu to maluszka widzialam raz na tydzien albo czesciej
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Zresztą wywar z mięska się już gotuje
No i wreszcie dostałam wycenę na wymianę szyb, bo mam 2 pęknięte... Na szczęście z krzesła nie spadłam, więc teraz tylko czekam aż będę mogła zdjąć tą cholerną zasłonkę prysznicową z okna
Trochę więcej światła będzie od razu i zobaczę jakie mam kolory w pokoju po malowaniu
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to jutrzejsze USG masz u innego lekarza niz te w piatek polowkowe??
ja dopiero 17 grudnia mam polowkowe i genetyczne ( nie wiem czy to nie jedno i to samo )
ale powiem Wam ze jak lezalam w szpitalu to maluszka widzialam raz na tydzien albo czesciej
zwykle usg mam zawsze na każdej wizycie , a takie genetyczne to inny lekarz robi mi bo ta moja gin tak się nie zna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też u teściowej pomieszkujemy ;DJa na obiad nic nie robie.
po 1. nie umiem gotowac
po 2.tesciowa gotuje, bo z nia na razie mieszkamy i szukamy sobie mieszkania. Wlasnie moj S zaraz idzie jedno obejrzec. Z checia bym poszla ale coż....
Tez bym pojechala gdzies odpoczac, gdzies w ciche miejsce z moim Sebusiem...
Gdzies gdzie nie ma dzieci i nie slychac co chwile jakis awantur.
Gotuję więc wyłącznie spaghetti lub pizze lub pierogi - resztę, górnolotnych potraw pozostawiam teściowej ;D
Od stycznia przenosimy się na piętro do sypialni, która powinna nadawać się już do zamieszkania, ale z kuchni teściowej po korzystamy jeszcze pewnie ze 2-3 lata
Ja też mam w ten piątek połówkowe - aż mnie telepie ;D Połówkowe to inne określenie na II genetycznie
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa