- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kasiaq81
- Wylogowany
- gaworzenie
agat super filmik:)
aga fajnie że już w domciu mała pewnie skakała z radości,że mama wróciła.
eiseng gratuluje córci.
Ja właśnie po wizycie u lekarki.przed wczoraj na wieczór tak mnie zaczął brzuch boleć i twardnieć wczoraj z rana jak mała zawsze buszowała tak była cisza a brzucho nadal twardy i bolący wystraszona byłam na maxa wziełam leki i na pare godzin przeszło.Malutka zaczęła kopać ale nie tak jak zawsze wiec i tak się bałam. Poleciałam dzis do lekarza zbadała mnie na szczeście szyjka ok nic sie nie skraca ani nic,dała znow leki i powiedziała ,że jak nie przejdzie po lekach to w poniedziałek mam przyjechać do szpitala powiedziała że mogą mnie boleć i ciągnąć zrosty po poprzednich cesarkach mam leżeć i jeszcze raz leżeć(ale przecież ja leże non stop!!).mam nadzieje ,że bóle mi przejdą. a po tych lekach masakra telepie mnie jakbym miała jakąś delire nawet jak cos mówie to głos mi drży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Agi - super, że już w domku. Pełnie szczęścia
Kasiu - no to nie fajnie z tym brzusiem, odpoczywaj dalej i obserwuj. Mam nadzieję, że szpital nie bedzie potrzebny.
eisenQ - ja miałam zawsze tradycyjne, miękkie bez usztywnienia. Służyły mi bardzo długo, bo potem jako mata, kocyk itp.
Ale te z kapturkiem są przesłodkie Jeden chyba bym sobie taki sprawiła
A ja dopiero teraz się melduję. Z rana pojechałam na zakupy, chciałam takie typu wykładziny, lumpek ale pojechałam z Maja i mamą. I wyszła mi tylko spożywka i załatwienie czegoś tam mężowi.
Hmmm..... kiedy ja sobie pojadę na takie "swoje"zakupy. Ach.....
Ale widzę, że chyba mąż już w ciut lepszej formie
Ok. lecę montować coś do jedzonka
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agi - super, że już w domku. Pełnie szczęścia
Kasiu - no to nie fajnie z tym brzusiem, odpoczywaj dalej i obserwuj. Mam nadzieję, że szpital nie bedzie potrzebny.
eisenQ - ja miałam zawsze tradycyjne, miękkie bez usztywnienia. Służyły mi bardzo długo, bo potem jako mata, kocyk itp.
Ale te z kapturkiem są przesłodkie Jeden chyba bym sobie taki sprawiła
A ja dopiero teraz się melduję. Z rana pojechałam na zakupy, chciałam takie typu wykładziny, lumpek ale pojechałam z Maja i mamą. I wyszła mi tylko spożywka i załatwienie czegoś tam mężowi.
Hmmm..... kiedy ja sobie pojadę na takie "swoje"zakupy. Ach.....
Ale widzę, że chyba mąż już w ciut lepszej formie
Ok. lecę montować coś do jedzonka
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...O04LQCFW3KtAodploA-Q
Strasznie muli uciekam na spacer miłego popołudnia dla Was
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- eisenQ
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
I powiem, Wam że dwa to podstawa. Bo taki maluszek ulewa i mimo położonej pieluszki, rożek się brudzi. A jest bardzo przydatny. Więc miałam jeden nowy, kupiony a drugi takie trochę gorszy. Ale przydały się bardzo!!!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja na szczęście niczego niepokojącego po cesarkach nie wyczuwam . Blizny nie ciągną , nie swędzą i jest ok .
Jedyne zagrożenie u mnie to cukier . Ordynator mi powiedział , ze teraz jest najgorszy czas , bo za wcześnie i nic nie mogą zrobić. Jak skoki będa w późniejszej ciąży to grozi mi cesarka przed wcześnie
Dave dobrze , ze Mężowi się poprawia
A co do zakupów , to ja się już od dłuższego czasu wybieram i jakoś nic z tego nie wychodzi . Szybko spożywcze i chemiczne i tyle .
Nie iem kiedy uda mi się w końcu wózki pooglądać , nie wspominając o zakupach ciuszkowych
Uli Mankowa też o tym wózku myślała Dla mnie odpada Ale z drugiej strony pchając taki to można szybko do formy wrócić Takie podwójne obciążenie sprzyja gubieniu kg Ale chyba spacer to nieźle potrafi wymęczyć
Mam nadzieje ,że spacerek się udał i Elizia zadowolona
A jaka pogoda u Was ? Śnieg macie ???
Eisenq ja bym wzięła usztywniany rożek . Niektórzy boją sie brać na ręce niemowlaczka , a w tym usztywnieniu takie stabilniejsze jest Maleństwo . No i usztywnienie w dowolnej chwili się wyciąga , wiec jak uznasz , ze Ci przeszkadza to się go pozbędziesz
Mi podobnie jak Dave ...rożki służyły długo : jako podkład , przykrycie , mata itp....
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
I ja brałam u niego pieluchy tetrowe podwójnie tkane. Rewela!! Grube, mocne, wytrzymałe. A nie jakieś marne sitko.
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Powiedzcie mi dziewczyny, które już mają starsze szkraby, jakie łóżka kupiłyście im do spania???
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
No ale póki co ciesz się domem i malutką Ami, która zapewne "gwałtownie urośnie" jak pojawi sie Majeczka. strasznie się uśmiałam kiedys z mojej koleżanki, która była dość mocno zakochana w swoim synku. Jak miał ok 6 lat nadal mówiła o jego rękach - małe "łapeczki" i a o stopach " stópki", nazywała go Misiątkiem etc, znacie te klimaty. Jak jej próbowałm uświadomic, jakiej metamorfozy dozna w jej oczach ten "malutki' synek 6 letnim , jak już urodzi sie jego rodzeństwo to prawie się obrazała...Poczym urodził się drugi synek... i co słyszę? - "...no i nie mogę z maluszka oczu spuścic, bo przybiega Michał MICHAŁ!!! i klapie go po główce TĄ SWOJĄ ŁAPĄ i włazi z NOGAMI na łóżko gdzie malenstwo lezy...."
Więc pewnie i Twoja Paula "gwaltownie" Ci "wydorośla" z chwila pojawienia się Ami, a teraz o zgrozo podobny los czeka Ami...
Moja Magda zdecydowanie mi "wydoroslała" jak pojawił się braciszek..
eisenq ja w kwestii rożka się nie wypowiem co do praktyczności, bo nie używałam przy starszakach... ale w kwestii urody to zdecydowanie ten pierwszy lub drugi, z uszkami
Kasiaqoszczędzaj sie kobieto! dobrze że jest taka pora roku i dość plugawa pogoda, to koniecznośc lezenia w domu nie jest taka przykra
Daveja moim kupiłam łózko piętrowe, póki Jasiek spał w szczebelkowym to magda na dole, jak już wyrósł ze szczebelkowego to Magda poszła na górę a on zajął dół i było dobrze
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
dladzidziusia.pl/shop/index.php
Może komuś się przyda
A łóżko w tym roku planujemy kupić Amci i chyba na 160 wezmę . Wydaje mi sie wystarczające . Zanim osiągnie taki wzrost, to juz inne i tak będzie chciała zapewne
Suzi nawet lekarze nie wiedzą dlaczego ten cukier tak skacze . Tłumaczą , ze to sprawa ciąży i burzy hormonów , obciążenia organizmu itp
Oj uśmiałam się z tego co piszesz o znajomej hahaha Ale jakie to prawdziwe Tak dokładnie się dzieje
My też przyszłościowo chcemy Amci i Majce kupić piętrowe łóżko . Mężus juz chciał jak usłyszał , ze niedługo planuję Amelce łóżko kupić ... ale boję się piętrowego . Amelka nawet jakby teraz miała spać na dole , to wdrapywała by się na górę ... To mały szogun , kombinator i kaskader czym sto razy dziennie doprowadza mnie do rozległych zawałów serca
Niby można zdemontować drabinkę , ale Ona i tak wymyśliłaby inny sposób dostania się na górę . Z tego powodu stwierdziłam , ze na razie zwykłe łóżko w rozsądnej cenie , a potem jak juz będzie "mądrzejsza" to piętrowe
A i Suzi strasznie lubię jak piszesz Zawsze się śmieję sama do siebie , tzn uśmiecham
Miłego wieczorku