BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #523037 przez Azja
Malwisien to mialas przygode niezazdroszcze :S

Agi wspołczuje ze musisz jeszcze lezec w szpitalu no ale wiadomo ze zdrowie Twoje i Dzidzi najwazniejsze..
a tak w ogole ta cukrzyca to niezła cholera ja naszczescie nie mam, ale za to mam niedoczynność tarczycy ktora tez musze pilnowac bo mi hormony wariują ah

a co do tych skoków pulsu nie wiem jaki to moze miec wpływ, ale jest chyba wazne bo tak jak wczesniej pisałam u mnie przed wizyta pierwsze co to pielegniarka mi cisnienie mierzy i jak mam wysokie to czekam, ale mnie wystraszyłyscie ide sobie i ja zmierze

Dave a jednak popcorn musi byc, ja sie dzis zaopatrzyłam w zapas lodów z Lidla moich ulubionych, choc nie wiem czy to dla mojego gardła jest dobre :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #523041 przez Azja
A jeszcze co do zmiany tej płci no ja mam nadzieje ze u nas sie nie zmieni ostatnio tez jajeczka widzialam i powiem Wam ze juz tez sie nastawilam na chlopca i teraz jak cos patrze dla dzidzi to tez pod katem chłopca, wiec Heri nie strasz :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #523053 przez HERI
Trzeba być na wszystko przygotowanym :P

11 lata 11 miesiąc temu #523074 przez Dave
ja mam zostawione ciuszki po Majce tak w razie W:-)

a z pulsem to nie ma to tamto. ja sprawdzam i czekam na wizyte.ale jak co to bede dzwonic do gina. moze warto zapytac bo mi sie wydaje ze to nie przelewki. tam do 90 to chyba spoko,ale juz takie wysokie to nie normalne.

a popcorn-miodzio:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #523103 przez kaikai
Kasia ja cisnienie zawsze mam niskie albo w normie. Puls nie wiem jaki mam. A kolotania serca to mam codziennie rano i wieczorem jak leze. Na wizycie gin kazal mi natychmiast zglosic sie do internisty i na ekg.powiedzial ze to nie przez ciaze tylko ciaza nasila takie obiawy. Powiedzial tez ze dla dziecka nie jest to grozne narazie ale takie kolotania przez dluzszy czas tez moga sie odbic na dzidzi. Niestety ja musze czekac na wizyte bo u mnie w przychodni internista strasznie zajety.jutro znowu ide sprawdzic czy mnie zbada jak nie to musze czekac do poniedzialku :(

11 lata 11 miesiąc temu #523110 przez agat
HERI napisał:

Trzeba być na wszystko przygotowanym :P

To u mnie nie problem :) Tydzień temu jeszcze czekałam na dziewczynkę :P
Choć mówi sie, że jak lekarz wcześniej wskazał chłopca to już raczej dziewczynka się z tego nie urodzi. Ale nigdy nic nie wiadomo :)

11 lata 11 miesiąc temu #523161 przez agi-p
Na początek raz jeszcze dziękuję Heri , ze przekazała na forum info o mnie :)
Na szczęście Mężuś zlitował się nade mną i doładował mi konto na internet . Tutaj bez tego "okienka" na świat to oszalec można .

Azja ja też mam niedoczynność tarczycy i chorobę hashimoto ... to i cukrzyca tak mi dowalają i komplikują wszystko . Hormony szaleją i mam rozchwiany organizm , cukry skaczą jak opętane i Maja zagrożona :(

Mam nadzieję , ze jutro juz uda mi się opuścić szpital . Na początek i tak zostanę u Mamy , o Mężulek się martwi , ze w domu rzucę się w wir pracy i znowu zaczną się problemy :( No rację ma , bo juz rozmyślam ile rzeczy mam do zrobienia i ile zaległości się nagromadziło :P

Malwinsien biedna Ty ... faktycznie Marysia Ci strachu narobiła !!! Mi też czasami długo tętna Małej szukają , ale nigdy tak długo !!! Mogli usg robić , tam szybko zobaczyliby co i jak . Dobrze , ze jednak wszystko skończyło się szczęśliwie !

11 lata 11 miesiąc temu #523196 przez kasiaq81
malwisien współczuje porannej akcji ja bym zawału dostała :ohmy: :ohmy: :ohmy:

agi-p trzymaj sie tam w tym szpitalu,bede trzymać kciukasy żebys jutro wyszła :)

patrycja ja też miałam dylematy z łóżkiem ale postanowiliśmy jednak że kupujemy turystyczne

dave narobiłaś mi smaka z tym popcornem :P teraz myśle co tu zjeść mam na cos smaka ale sama nie wiem na co :silly:

co do twardniejącego brzucha to jak juz pisałam u mnie to sie skonczyło lekami na podtrzymanie :dry: dzis byłam na usg i termin z usg mi wyszedł na 8 maja a i om mam na 11 a niunia waży 500g :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #523377 przez agi-p
Dzień dobry :)

Kasiaq to piękna waga Małej :) I widzę , ze terminki z usg wszystkim nam trochę się różnią od OM . Zobaczymy jak finalnie będzie :P

Ja dziś wstałam z nadzieją na opuszczenie tego smutnego miejsca . Trzymać kciuki proszę , żeby się udało .

Dziś 5 min mi tętna szukali i zawał rozległy przeszłam , więc tym bardziej współćzuje Malwinsien tych 20 min niepewności .
Jednak położna mi mówiła , ze to jest na tyle wczesna i mała ciąża , ze zdarza sie , ze tętna trzeba dłużej szukać . Dzieci jeszcze małe i zwinne i mogą się ułożyć tak , ze ciężko je namierzyć .

Teraz Maja ma poranną gimnastykę i brzuch mi podskakuje cały :)

Miłego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #523381 przez MoNiaaa
ALWI ALE SIE STRACHU NAJADLAS BIDULKO:( DOBRZE ZE WSZYSTKJO JEST ok :)

Agi 3mam mocno kciuki zeby sie udalo wyjsc i zostaw to cale sprzatanie itp odpoczywaj dla siebie i Maji :)

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #523400 przez Dave
dzien dobry

11 lata 11 miesiąc temu #523592 przez eisenQ
Witam :laugh:
Wizytę zaliczałam u ginekologa :woohoo: i będzie dziewczynka, już powoli zaczynam ciuszki kupować bo jak się okazało to mam prawie wszystkie dla chłopca, i jeszcze zostało imię wybrać bo moja siostra zmieniła zdanie B) i zabiera mi moja Maje, a co do prywatnej położnej to już mama mi załatwiła wiec nie musze się martwic, podobno jakaś sympatyczna mi znalazła
:side: :side: :side:

11 lata 11 miesiąc temu #523616 przez Azja
Witam!

Agi mam nadzieje ze dzis Cie wypuszcza ze szpitala, bo szpital jeszcze gorzej wpływa na samopoczucie :angry:

Ja wczoraj z ciekawości zmierzyłam cisnienie mialam 110/70 puls 70 wiec chyba oki

Dzis sie mega wyspałam pomimo ze spałam na kanapie chyba przezuce sie na kilka dni na kanape bo tak cudownie mi sie spało, tylko nie wiem co M na to :/

11 lata 11 miesiąc temu #523816 przez Dave
eisenQ - no to gratuluję córeczki :)

A co tam porabiacie??

Na fb wszystkie klepią a tu cisza :(

11 lata 11 miesiąc temu #523834 przez Azja
faktycznie dzis cisza, dziewczyny podrzucei linka do fb albo powiedzcie jak tam mozna sie dostac to i ja podejrze, oczywiscie jak mozna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka