- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi wspołczuje ze musisz jeszcze lezec w szpitalu no ale wiadomo ze zdrowie Twoje i Dzidzi najwazniejsze..
a tak w ogole ta cukrzyca to niezła cholera ja naszczescie nie mam, ale za to mam niedoczynność tarczycy ktora tez musze pilnowac bo mi hormony wariują ah
a co do tych skoków pulsu nie wiem jaki to moze miec wpływ, ale jest chyba wazne bo tak jak wczesniej pisałam u mnie przed wizyta pierwsze co to pielegniarka mi cisnienie mierzy i jak mam wysokie to czekam, ale mnie wystraszyłyscie ide sobie i ja zmierze
Dave a jednak popcorn musi byc, ja sie dzis zaopatrzyłam w zapas lodów z Lidla moich ulubionych, choc nie wiem czy to dla mojego gardła jest dobre
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
a z pulsem to nie ma to tamto. ja sprawdzam i czekam na wizyte.ale jak co to bede dzwonic do gina. moze warto zapytac bo mi sie wydaje ze to nie przelewki. tam do 90 to chyba spoko,ale juz takie wysokie to nie normalne.
a popcorn-miodzio:-)
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
To u mnie nie problem Tydzień temu jeszcze czekałam na dziewczynkęTrzeba być na wszystko przygotowanym
Choć mówi sie, że jak lekarz wcześniej wskazał chłopca to już raczej dziewczynka się z tego nie urodzi. Ale nigdy nic nie wiadomo
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Na szczęście Mężuś zlitował się nade mną i doładował mi konto na internet . Tutaj bez tego "okienka" na świat to oszalec można .
Azja ja też mam niedoczynność tarczycy i chorobę hashimoto ... to i cukrzyca tak mi dowalają i komplikują wszystko . Hormony szaleją i mam rozchwiany organizm , cukry skaczą jak opętane i Maja zagrożona
Mam nadzieję , ze jutro juz uda mi się opuścić szpital . Na początek i tak zostanę u Mamy , o Mężulek się martwi , ze w domu rzucę się w wir pracy i znowu zaczną się problemy No rację ma , bo juz rozmyślam ile rzeczy mam do zrobienia i ile zaległości się nagromadziło
Malwinsien biedna Ty ... faktycznie Marysia Ci strachu narobiła !!! Mi też czasami długo tętna Małej szukają , ale nigdy tak długo !!! Mogli usg robić , tam szybko zobaczyliby co i jak . Dobrze , ze jednak wszystko skończyło się szczęśliwie !
- kasiaq81
- Wylogowany
- gaworzenie
agi-p trzymaj sie tam w tym szpitalu,bede trzymać kciukasy żebys jutro wyszła
patrycja ja też miałam dylematy z łóżkiem ale postanowiliśmy jednak że kupujemy turystyczne
dave narobiłaś mi smaka z tym popcornem teraz myśle co tu zjeść mam na cos smaka ale sama nie wiem na co
co do twardniejącego brzucha to jak juz pisałam u mnie to sie skonczyło lekami na podtrzymanie dzis byłam na usg i termin z usg mi wyszedł na 8 maja a i om mam na 11 a niunia waży 500g
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Kasiaq to piękna waga Małej I widzę , ze terminki z usg wszystkim nam trochę się różnią od OM . Zobaczymy jak finalnie będzie
Ja dziś wstałam z nadzieją na opuszczenie tego smutnego miejsca . Trzymać kciuki proszę , żeby się udało .
Dziś 5 min mi tętna szukali i zawał rozległy przeszłam , więc tym bardziej współćzuje Malwinsien tych 20 min niepewności .
Jednak położna mi mówiła , ze to jest na tyle wczesna i mała ciąża , ze zdarza sie , ze tętna trzeba dłużej szukać . Dzieci jeszcze małe i zwinne i mogą się ułożyć tak , ze ciężko je namierzyć .
Teraz Maja ma poranną gimnastykę i brzuch mi podskakuje cały
Miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Agi 3mam mocno kciuki zeby sie udalo wyjsc i zostaw to cale sprzatanie itp odpoczywaj dla siebie i Maji
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- eisenQ
- Wylogowany
- gaworzenie
Wizytę zaliczałam u ginekologa i będzie dziewczynka, już powoli zaczynam ciuszki kupować bo jak się okazało to mam prawie wszystkie dla chłopca, i jeszcze zostało imię wybrać bo moja siostra zmieniła zdanie i zabiera mi moja Maje, a co do prywatnej położnej to już mama mi załatwiła wiec nie musze się martwic, podobno jakaś sympatyczna mi znalazła
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi mam nadzieje ze dzis Cie wypuszcza ze szpitala, bo szpital jeszcze gorzej wpływa na samopoczucie
Ja wczoraj z ciekawości zmierzyłam cisnienie mialam 110/70 puls 70 wiec chyba oki
Dzis sie mega wyspałam pomimo ze spałam na kanapie chyba przezuce sie na kilka dni na kanape bo tak cudownie mi sie spało, tylko nie wiem co M na to :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
A co tam porabiacie??
Na fb wszystkie klepią a tu cisza
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa