BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #630179 przez Domiś91
Ale słodziak!! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630180 przez KaRoLiNaaaaa
Dziewczyny jestem plaska jak deska na brzuchu lekow przeciwbolowych nie bralam w nocy rano poprosilam, juz ok poludnia moge wstac bo mnie brzuch nie bolib

Synek ucalowany:*

11 lata 8 miesiąc temu #630195 przez Karolka85
Kurcze jakie to dziwne- jeszcze wczoraj był brzuchol a w nim dzidzia, dziś po brzucholu pozostały wspomnienia, za to dzidzia w ramionach :) To musi być niesamowite uczucie!!!! :)

Karolina super że Ty i synek czujecie się dobrze :) :) :)
A mam takie pytanie- czy lekarz zapowiadał Ci że możesz urodzić wcześniej, że coś się na to zanosi? czy to się stało tak zupełnie z zaskoczenia :)?

11 lata 8 miesiąc temu #630197 przez lalka
ej Karolina no to szacun za ten brzuch!!!!!

wczoraj syn mi się spytał czy cieszę się,że będę chuda,że będę mogła się odchudzać?????ja na to nie wiem a dlaczego się pytasz????a syn no bo po co...przecież tata już i tak na Ciebie nie patrzy!!!!!!cwaniak z tego młodego!!!więc musiałam wytłumaczyć,że po ponad 11 latach na niektóre rzeczy patrzy się inaczej!!!

Karolina a Wojtusia już masz koło siebie?????

11 lata 8 miesiąc temu #630200 przez KaRoLiNaaaaa
Lekarz powiedzial ze spokojnie dotrwam do terminu. W poniedzialek bylam jescze na wizycie wieczorem i nie zapiwiafalo sie na porod.

11 lata 8 miesiąc temu #630218 przez tysiiiak
Dzien dobry :*

noc straszna - pobudka co godzine nawet niewiem po co ;/

Karolinaaa super ze tak szybko dochodzisz do siebie :*

moze by tak posprzatac dzis ?:P

lalka ale cwaniaczek z Twojego synka :D inteligentny chłopaczek Ci rośnie :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #630270 przez pauluska
KaRoLiNaaaaa gratuluję Maleństwa.

Ja też dzisiaj noc miałam ciężką, bolące skurcze i myślałam że to już ale jakoś przeszło , nad ranem znowu bóle ale i te przeszły uff niech Igunia wytrzyma do jutra :) A dzisiaj kończenie porządków, prasowanie garderoby Niuni, dopakować jeszcze kilka rzeczy do torby i jutro do szpitala. Ale mnie głupie myśli nachodzą, że nie będę umiała zająć się Małą,nie będę wiedziała co robić przy niej, jak ją przebrać, jak nakarmić ehhh stres mnie dopadł i jeszcze nie dociera do mnie że być może jutro będę mamą do mojego męża zresztą też nie :D

11 lata 8 miesiąc temu #630295 przez JoannaL
pauluska napisał:

KaRoLiNaaaaa gratuluję Maleństwa.

Ja też dzisiaj noc miałam ciężką, bolące skurcze i myślałam że to już ale jakoś przeszło , nad ranem znowu bóle ale i te przeszły uff niech Igunia wytrzyma do jutra :) A dzisiaj kończenie porządków, prasowanie garderoby Niuni, dopakować jeszcze kilka rzeczy do torby i jutro do szpitala. Ale mnie głupie myśli nachodzą, że nie będę umiała zająć się Małą,nie będę wiedziała co robić przy niej, jak ją przebrać, jak nakarmić ehhh stres mnie dopadł i jeszcze nie dociera do mnie że być może jutro będę mamą do mojego męża zresztą też nie :D

pauluśka sama się przekonasz że jak dostaniesz małą to instynkt macierzyński się w Tobie odezwie i będziesz wiedziała co robić:)

11 lata 8 miesiąc temu #630298 przez moniaaak
pauluska to Ty następna:).

Z tego co kojarzę też będziesz mieć cc. To już jutro?
Kurczę, ale się zaczyna...
ja z tych rewelacji posegregowałam dziś ciuszki Małego rozmiarami, naszykowałam co do szpitala i powoli może w końcu będę pakować tę torbę. Bo jakby mnie tak dopadło, to koniec- nic nie mam gotowego.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630299 przez KarinaM
pauluska to samo przychodzi. Ja mimo że mam Igora to też się boję że nie będę umiała.
Ja Igora musiałam kąpać w domu sama bo mąż bał się a mama była po złamaniu ręki więc też się bała. I dałam radę.
Mogę Wam tylko podpowiedzieć żebyście nie chowały dzieci w ciszy. Czyli jak dziecko jest to wszyscy muszą być cichutko,bo śpi. Z Igorem w szpitalu leżałam koło kuchni więc hałas jak nie wiem co i mały spał. W domu też wszystko robione normalnie bo inaczej to każdy hałas obudzi.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #630316 przez Gabi31
KaRoLiNaaaaa - gratulacje:) Buziaki dla maleństwa:)

11 lata 8 miesiąc temu #630319 przez pauluska
Jutro z rana w szpitalu KTG mam i albo jutro albo we wtorek cc :)

11 lata 8 miesiąc temu #630357 przez KarinaM
pauluska napisał:

Jutro z rana w szpitalu KTG mam i albo jutro albo we wtorek cc :)

Masz starcha? Bo ja też teraz cc planowe i już się boję.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #630363 przez tysiiiak
pauluska chyba kazda z nas ma takie mysli czy sobie poradzi i chyba są one tak samo naturalne jak późniejsze zajmowanie sie maluszkiem :) przynajmniej tego sie trzymam :P

Zastanawia mnie co z Anabelle... ? Dawno jej nie bylo, na kwietniowkach tez jej nie zauwazylam :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka