BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #630579 przez sisina
A mój suwaczek coś sie nie przesuwa nie wiem....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #630582 przez sisina
Karina tobie tez wyslalam zaproszenie na fb

11 lata 8 miesiąc temu #630592 przez Sevilla
Karolinka super, moje gratulację, aż Ci zazdroszczę :)

Lalka, Paluska wy następne :)

11 lata 8 miesiąc temu #630611 przez Domiś91
lania, ja na swój już też nie moge patrzeć bo się nie mogę już doczekac :D ;) Wyciągłam szlafrok z torby, nie biorę go ;)

11 lata 8 miesiąc temu #630618 przez Alex_87
Ja biorę szlafrok taki cienki bawełniany, zajmuje mało miejsca, zresztą na liście mam, że trzeba wziąć szlafrok.

Jestem padnięta, ale chyba kupiłam wszystko co potrzebne nawet dla siebie koszulę do porodu w panterkę hehe, tania była i duża więc wzięłam ;) ale może ta panterka wyzwoli we mnie dziką energię i szybko pójdzie :D jeszcze staniki muszę kupić, mierzyłam w chińczyku takie do karmienia, ale jakaś słaba rozmiarówka była i był za luźny, wogóle jakiś dziwny, nie wiem czy wygodnie by mi się w tym karmiło.

Joasia jeśli masz gdzieś blisko Pepco to zobacz tam, są po 19,99 takie polarkowe i z mikrofibry. Jest kilka wzorów i kolorów. Ludzie brali te kocyki na potęge ;) Ja mam dwa takie kocyki.

11 lata 8 miesiąc temu #630631 przez Alex_87
Ja mam takie, nie są jakieś bardzo grube, ale na wiosnę/lato fajne :) Jeszcze były w różową i niebieską kratkę, ze słoniami, żyrafami jakimiś misiami.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #630641 przez tysiiiak
ja wlasnie tez mam gruby szlafrok :( a wiem ze w szpitalu trzeba miec wiec nie pozostanie mi nic innego jak chyba kupic cienki jakis ;) i miejsce w torbie sie zrobi ;p

11 lata 8 miesiąc temu #630644 przez Sevilla
A ja mam dość gruby szlafrok, ale pierdziele nie kupuje cienkiego, bo mi już żal pieniążków wydawać, bo musiałabym kupić o dwa rozmiary większy i co mi potem było po nim...

11 lata 8 miesiąc temu #630649 przez pauluska
ja cesarki jako cesarki sie chyba nie boje chociaz jak pisalam do mnie to nie dociera jeszcze chyba jak juz bede w szpitalu to sie ockne ze to juz :) a ja jestem z lubelskiego a rodze we Włodawie tu gdzie mieszkam :) no a na chwile obecna wielka nerwowka sprzatanie itd czyli jednak podswiadomie sie denerwuje ale bedzie dobrze :) bede informowala ze szpitala co i jak na forum ahh byc moze jutro bede mama aaa :D

11 lata 8 miesiąc temu #630665 przez KaRoLiNaaaaa
Sama cesarka nie boli chodz jest dosc dziwnu zabieg dla mnie chyba malo przyjemny, jedyne co go wynagradza to ten maly szkrab najbardziej boli obkurczanie macicy to jest najgorsze. Nawet npierwsze z lozka nie jest tak noe przyjemne.

11 lata 8 miesiąc temu #630675 przez JoannaL
Szlafrok też miałam bardzo gruby, zajmował miejsce w torbie. Poszłam więc do lumpeksu i kupiłam cieńszy bawełniany za 9zł :) żaden majątek

Ja z jednej strony chciałabym mieć małą już przy sobie, ale z drugiej jak patrzę się na ten remont który idzie jak krew z nosa :( głównie przez to że M ma zapiernicz w pracy i późno wraca to wolę żeby Lila posiedziała jeszcze te 3tyg w brzuchu.
W torbie brakuje mi raptem jeszcze jednej paczki podkładów poporodowych. Muszę wrzucić też rzeczy których używam na co dzień: krem do rąk, antyperspirant, szczotka do włosów itp
Dla malutkiej do szpitala biorę tylko pieluchy, chusteczki i tetrówki. Ubranko na wyjście razem z ubraniem dla siebie spakuję mężowi do oddzielnej torby, żeby mógł mi dowieźć jak już będą nas wypisywać.

Dziewczyny mam beznadziejny nastrój dzisiaj, chce mi się płakać bez powodu, do M praktycznie się nie odzywam bo wiem że zaraz wywołałabym kłótnie :( normalnie dzień do dupy

Pauluśka ja tez jestem z lubelskiego :) . Mieszkam w Rykach, a rodzić będę w Lublinie na Lubartowskiej. Byłam kiedyś w okolicy Włodawy, dokładniej w Okunince nad jeziorem Białym. Super wspomnienia z wakacji

11 lata 8 miesiąc temu #630690 przez Sevilla
Joanna, ja mam tak samo, chce mi się płakać, ale to mało powiedziane. Ja poprostu to robię. Idziemy dziś do szwagierki na parametówkę, Michu gdzieś pojechał załatwiać swoje sprawy, ja się wykąpałam, stwierdziłam, że nie mam się w co ubrać i ryczę, jak głupia ...

11 lata 8 miesiąc temu #630697 przez Alex_87
ja dziś jak byłam na zakupach to pooglądałam trochę ciuchów dla siebie, już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła ubrać jakieś normalne ciuchy :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #630698 przez Daarikaa
hohoh no dziewczyny Pauluska, Lalka czekamy na wasze szkraby :) ale fajnie ze too juz tuz,tuz :)

ja ma taki sam kocyk jak domis, a na zime musze ddokupic jkis cieplejszy.

Wczoraj przyszła karuzela do lozeczka z biciem serca :) fajna sprawa allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-bicie...s-p-i3180434355.html

11 lata 8 miesiąc temu #630703 przez tysiiiak
Kubuś dzis jest tak aktywny, że aż się zastanawiam czy wszystko jest oki :P wwierca mi się tak od dołu że aż się wyginam ;) do tego brzuch mnie pobolewa miesiączkowo :(

ja mam taki kocyk allegro.pl/babyono820-02-dwustronny-kocy...pki-i3117013334.html

Daarika super karuzelka :) ja narazie nie kupuje ;) maluszek i tak na poczatku raczej nie bedzie zainteresowany :P

Alex ja narazie udaje, że nowe ciuchy dla mnie nie istnieją :P po co mam sobie myśli nimi psuć :P omijam szeroookim łukiem :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka