- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Joasia ja również chodzę jak kaczuszka albo jak pingwin, jak kto woli I najlepsze jest to, że jak szłam dziś z moim po sklepie, to co chwile od niego słyszałam "ALE CI LUDZIE SIĘ NA CIEBIE GAPIĄ", mi to w sumie nie przeszkadzało i ja tego nie zauważałam, ale skoro on mówi to tak musiało być
Co do bólu krocza i brzucha, przestałam już na to zwracać uwagę, bo chyba bym zwariowała. Ból stał się rutyną, aż boję się, że jak go zabraknie to nie będę potrafiła się odnaleźć bez niego hihihihih
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja doszłam do wniosku, że w tym miesiącu już nic nie musimy kupować dla dziecka, ja też do szpitala wszystko mam, więc powiedziałam mojemu J. że w tym miesiącu ma sobie w końcu kupić buty a ja też chyba sobie coś kupie, może nową torebkę, albo jakiś ciuch. W końcu trzeba będzie jakoś wyglądać na spacerku z wózkiem
Przed chwilą robiliśmy grilla i wsunęłam trzy kiełbaski i kaszankę i nie czułam się bardzo najedzona.
Aleksandraludw widziałam, że była na forum dzisiaj. Ale lania się nie odzywa, i Demonique od rana zamilkła, coś czuje, że albo już jest po albo się jeszcze męczy na porodówce
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kolega miał dzisiaj przyjechać z ubrankami dla maleństwa ale goście do Niego przyszli niespodziewanie i nie przyjechał. Pewnie będzie chciał jutro przyjechać.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
joasia10015 napisał:
No coś czuje że dominique dłuuugo nie pochodzi....może byc następna na ,,mojej liście,,
S
Oj joasia wrozko ty! Jest 6:30 a ja nie spie pierwszy raz od uuuuuu.
Obudzily mnie skurcze!! Kurna najpierw myslalam ze to na kupsko moze taki bol bo caly brzuch mnie bolal ale niestety chyba nie.
Sa regularne co 7 min ale zibaczymy czy sie nasila czy bedzie jak wczoraj.
Na razie meza nie budze auuuu
O 20 jestem umowiona z ginem w szpitalu na sprawdzenie rozwarcia. Na szczescie dzis tez ma dyzur.
Witam majóweczki jestem z styczniówek 2013 a urodziłam w lutym -tak sie przeciągło
podczytałam was troszke bo pamietam jaknie dawno to My oczekiwałysmy porodu każdej znas
demoniqe - kibicuje Ci dlatego ze sama nie dawno miałam pessar niewiem czy to Twoja 1 ciąża z pesarem i masz może juz jakies doświadczenie jesli nie to napisze Ci jak u mnie było pewnie Cie zaciekawi pesar miałam zdjety 17 stycznia - termin z usg na 30 stycznia a OM na 6 luty noc po zdjęciu pessara lekkie skurcze druga noc po zdjeciu pessara skurcze regularne od 3 w nocy do 7 rano najpierw co 10 min potem co 7 doszły do 5 minut i ustały i tak ustały że juz same nie ruszyły do porodu rozwarcie tez miałam na 3 cm urodziłam 14 lutego w walentynki po indukcji - dostałam kroplówke z oksytocyną 7 h meczyłam sie z skurczami co 3 minuty i zakończyło sie Cesarka urodziłąm zdrowa niunie z waga 4020 g i 59 cm duża dziewczynka wiec w sumie ucieszyłam sie ze zakończylo sie CC
A jeszcze jedna styczniówka u nas miała pesar i o 12 rano jej wyciagneli o 00:00 dostała skiurcze a o 12 nastpenego dnia córe miała juz przy sobie ciekawa jestem jak u Ciebie sie zakończy .
Pozdrawiam
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze będę robić serniczek na zimno bo na inne ciacho raczej nie ma teraz co liczyć
joasia dzięki za cynk. 13 atakuję biedronkę
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej kochane! Skurcze byly o tej 6:30 ale udalo mi sie zasnac. Nie nasilaly sie. Ale za to zwymiotowalam cale sniadanko a wogole w zyciu nie wymiotowalam. Mialam o 20 jechac sprawdzic rozwarcie ale obrazam sie na moje leciufkie skurcze i na ta ciaze i nie ade
Jedź lepiej i sprawdź co tam z tym Twoim rozwarciem.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna