BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #643582 przez KarinaM
Witam dziewczynki!
Noc spokojna i przespana bez wstawania na siusiu.
Pogoda narazie ponura ale nie pada deszcz. Może będzie ciepło.

demoniqe trzymaj się i licz czy skurcze nie są częstsze. Ciekawe czy dzisiejszy dzień lub noc nie będzie Twoja.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #643618 przez tysiiiak
Dzieńdobry :*

demoniqe coś czuje, że o 20 bedziesz już maleństwo tulić :) 3mam kciuki :)

u nas słoneczko :)

11 lata 7 miesiąc temu #643622 przez Sevilla
demoniqe trzymam kciuki, ja też uważam, że o 20 to ty maleństwo będziesz tulić :)

11 lata 7 miesiąc temu #643640 przez Daarikaa
hej! Ale się znowu oberwało facetom :laugh: u nas w związku to ja jestem od fochów i płaczu :blink: chociaż już najbardziej burzliwy okres mamy za sobą, dotarliśmy się i teraz nie potrafimy 24h bez siebie wytrzymac :woohoo:

Demoniq musisz dzisiaj urodzic zeby nie bylo postoju, bo licze ze gabi wczoraj urodziła :laugh:

Ja też miałam w nocy regularne.............ale marsze do toalety hehe :lol: :lol: co godzine babcie klozetowa odwiedzałam, już myslalam zeby wziźć tam poduszke :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #643641 przez munnecabrava
Heh zazdroszczę moją na 3 dni przed terminem nie daje oznak żeby ją juz wypuscix a raczej wkłada nogi między moje żebra ...

11 lata 7 miesiąc temu #643670 przez sisina
Hej :laugh:

u mnie noc masakryczna dziś była spałam może ze 3 godziny spać nie mogłam brzuch miałam spiety ale skurczy brak :) wziełam buscopan i już lepiej :)

Ale sie oberwało facetom :laugh: ;) ja też raczej jestem od fochowania on jest może troche uparty ale rzadko sie kłócimy no zdarza sie ale nawet nie mamy kiedy bo on wiekszosc czasu w trasie wiec czekam na niego zawsze z uteskinieniem bywają gorsze dni jak w każdym małżeństwie a jesteśmy już 4 lata bedzie w sierpniu o matko ale ten czas leci fiu fiu :laugh: :cheer:

Demoniqe no kochana 3 mam kciuki już niedługo i bedziesz maleństwo tulić :laugh:

U mnie jeszcze psiapsiółka jest ale dziś wyjeżdża :dry: :( i znowu samotna biedna :( no ale taki już mój los :blink: niestety :side:

11 lata 7 miesiąc temu #643676 przez ewela86
witajcie :silly:

demonique powodzenia życzę... trzymam mocno kciuki!!! oj dzieje się i to od początku maja...

ja zaraz na zakupy ruszam bo mąż dzisiaj wraca :lol: i muszę mu cosik dobrego upichcić:)
oj i znowu nasunął się temat facetów:) biedni ci nasi mężczyźni... my juz ze sobą 8 lat jesteśmy więc chyba się JUŻ dotarliśmy:) znamy się na wylot i nie wyobrażam sobie życia z nikim innym... Mój to znowu był bardzo zazdrosny ale chyba już z tego wyrósł bo nie dałam mu nigdy powodu do niepokoju:)
s jeśli chodzi o kasę to zarabiamy oboje, ale to on głównie utrzymuje dom i rodzinkę:) muszę jednak zaznaczyć że jest bardziej oszczędny ode mne :silly: i czasem musi mnie hamować bo ja uważam że wszystko potrzebne... :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #643683 przez KarinaM
No ja dzisiaj na swojego nie mogę narzekać. Ja odkurzyłam a mój mąż wspaniałomyślnie sprzątnął łazienkę żebym nie musiała ja wąchać i dotykać Domestosa. Nieraz potrafi być kochany.
Ale po sprzątaniu wybył do garażu.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #643715 przez Daarikaa
KarinaM widze ze naprawde Twoj mąż jest przyspawany do tego garażu hehe co piszesz o nim to on w garażu, ale wiesz ciesz się że się nie szlaja nigdzie tylo w autku grzebie, zawsze mogło być gorzej :)

Ewela co dobrego upichcisz?

tez dzisiaj planujemy jechac na zakupy, pogoda w koncu sprzyja trzeba troche złapać słoneczka :)

11 lata 7 miesiąc temu #643725 przez KarinaM
Daarikaa On już taki jest że nie lubi siedzieć w domu. A Igorek ma to po Nim. Też woli iść do kogoś niż siedzieć. A ja jestem typową domatorką. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.

U nas pogoda ładna więc pewnie zrobimy grilla. Już mąż pojechał do sklepu po brykiet i napoje.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #643727 przez moniaaak
Cześć dziewczynki,

Wróciłam od rodziców, pogoda do bani jak na majówkę, a ja leżę w łóżku z bólem gardła:(.
Wysmarowałam Wam posta jak byłam u rodziców, ale tam internet działał gorzej niż źle...więc się poddałam.

Przede wszystkim: KINIACZEK serdeczne gratulacje- super, że już po i fajnie, że w miarę szybko.

Teraz biorę się za nadrabianie postów i będę pisać na bieżąco:)

11 lata 7 miesiąc temu #643733 przez Daarikaa
moniaaak napisał:

Cześć dziewczynki,

Wróciłam od rodziców, pogoda do bani jak na majówkę, a ja leżę w łóżku z bólem gardła:(.
Wysmarowałam Wam posta jak byłam u rodziców, ale tam internet działał gorzej niż źle...więc się poddałam.

Przede wszystkim: KINIACZEK serdeczne gratulacje- super, że już po i fajnie, że w miarę szybko.

Teraz biorę się za nadrabianie postów i będę pisać na bieżąco:)

Hej! a my juz podejrzewałyśmy ze wyrwałaś się przed szereg i urodziłaś hihi :) Fajnie ze wrociłaś

Karina dobry pomysl z tym grilem musze zarzucic temat mojemu, musze korzystac puki mozna zjesc cosik takiego :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #643734 przez JoannaL
dzień dobry

noc tragiczna. Mojemu dziecku się coś poprzestawiało w tej pięknej główce. Niby usnął o 21, ale ok 23 obudził się i za nic w świecie nie chciał spać, dopiero ok 3:30 poległ. Oczywiście ja przez to też nie spałam, czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł :dry:

ja już byłam na mieście, kupiłam ochraniacz na szczebelki :) poluję jeszcze na jakieś ładne bawełniane prześcieradło

demonique powodzenia i obyś miała dziś maluszka przy sobie :)

11 lata 7 miesiąc temu #643745 przez JoannaL
Daarikaa napisał:

Ja mam termin na 16 maja więc moze postój nam nie grozi :)

Daarikaa mamy ten sam termin :)

11 lata 7 miesiąc temu #643751 przez Daarikaa
JoannaL napisał:

Daarikaa napisał:

Ja mam termin na 16 maja więc moze postój nam nie grozi :)

Daarikaa mamy ten sam termin :)

właśnie widziałam po suwaczku :) ciekawe która poleci pierwsza :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka