- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Zauważyłam że jak się kąpie to Tymek jest jakiś żywszy. Nie kąpie się w gorącej wodzie, jest ciepła i nawet nie mam całego brzucha pod woda a ten jak tylko wejde do wanny to szaleje! Ciekawe dlaczego..
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Domiś mój kubulek też lubi jak się kapie odrazu szaleje oby te umiłowanie do kąpieli zostało również po za brzuszkiem
Lili a może jak zamieszkacie razem to będziesz pozytywnie zaskoczona u nas było to tak jakbyśmy całe życie razem mieszkali może dlatego ze już długo ze sobą byliśmy i znaliśmy swoje przyzwyczajenia 3mam kciuki i za was
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Domis wspolczuje.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Domiś ale wesele i białą suknię można mieć bez ślubu kościelnego kościelny to jednak poważna sprawa i później nie ma odwrotu, więc jeśli wiążesz go tylko z suknią i wielkim weselem to może zastanów się jeszcze dwa razy
Kurcze ja też lubię mieszkać z moim małżem, że tak napisze wogóle nie mamy siebie dość, pamiętam jak pojechaliśmy pierwszy raz na wakacje na 3 tyg, znaliśmy się wtedy 3 miesiące, ale nic a nic mnie nie wkurzał. Bardziej na mnie źle wpływało, jak się za rzadko widywaliśmy. A teraz mam wrażenie jakbyśmy od zawsze byli razem w sumie niedługo będzie 6 lat odkąd jesteśmy razem, więc to szmat czasu.
Dostałam dwie torby ciuszków, tym razem tylko dla dziewczynki, w końcu jakieś sukieneczki więc w przyszłym tyg będzie pranie i prasowanie szybciej zleci do porodu
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam z siostra i jej córeczka było super, jej jak dzieci szybko rosną tak dziś patrzyłam na Lile rok temu jeszcze była w brzuszku a teraz lata, gaworzy tak wiele już rozumie, a za rok to już wogle będzie wesoło
Dominiś współczuje ci i to bardzo, życzę Ci by i się w końcu opamiętał i wydoroślał
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam nadzieje ze nam sie uda udzwignac to wszystko bo nie bedzie rad rodzicow i wtracania sie we wszystko.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Idę spać dziewczynki :* Dobrej nocki wszystkim, ciekawe ktora jutro się rozpakuje
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ja tam za wszystkie nasze małżeństwa trzymam kciuki.
co do kościelnego u mnie to raczej kwestia wiary chociaz sukienkę wesele chciałam nie cofnęłabym czasu za nic i nic nie zmieniła chciaż drugiego wesela bym nie chciała
Moje dzieciursko oszalało w brzuchu, kłuje mnie ... ii cały czas czuję słę grawitacji
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale muszę sie wam przyznac że był czas kiedy chciałam sie z nim rozwiesc ..i to dzien po weselu-baaaaa w noc poślubną-tak,tak poważnie ....Dłuuuuga historia ale tak w skrócie to noc poślubną spędziłam z synkiem w hotelu,przez 2 msc.nie nosiłam nawet obrączki a jemu kazałam sie wynosic z domu-nie życzę tego nikomu !!!!!!!
I zaznaczę że nie chodziło o zdradę ...nooo może i o zdradę ale taką bardziej ,,psychiczną,,zdradę....nie wiem jak to nazwac w każdym razie nie chodziło o kogoś trzeciego ...ale naprawde za długa historia żeby ją opowiadac....W każdym razie na kolanach błagał mnie żeby mógł zostac w domu-jak nie odpuściłam to błagał z płaczem żeby mógł MIłosza widywac....achhhh mówię WAM -czasem facetem trzeba porządnie potrząsnąc....Wiem że przez całe życie będzie żałował tamtej chwili,i wiem że gdyby mógł cofnąc czas to by to chętnie zrobił....
Tak więc DOmiś uwierz że faceci już tacy są-gdyby nie my KOBIETY to siedzieliby jeszcze na drzewach z inteligencją szympansa....
A my głupie baby zakochujemy sie ,myślimy że będzie cud ,miód i orzeszki i potem gdzies w kącikach płaczemy i zostajemy ze wszystkim same ...
No to pojechałam facetom-uuuuuuuuuuu......gdyby to któryś przeczytał....nooo znając mojego to by focha strzelił...Wasi też sie tak ,,dziecinnie,,obrażają???
No coś czuje że dominique dłuuugo nie pochodzi....może byc następna na ,,mojej liście,,
Achhh dziś znowu usłyszałam od dwóch kobiet że mam już nisko brzuszek Ja tam nic nie zauważyłam
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba się wyspałam, ale pewnie jak zaraz J. wróci z pracy to jeszcze się kimne. Musiał dzis zastąpić kolegę, któremu urodził się synek. Za niedługo może to ktoś za niego będzie musiał przyjść do pracy z powodu narodzin córki
Mój J. jak się obraża to już na całego, szczerze mówiąc, to zdarzyło się to parę razy tylko, tak samo chyba moze 3 razy na mnie krzyknął, on krzyczy jak już naprawdę jest powód.
Łzy u niego też widziałam chyba tylko raz i to z mojego powodu, chciałam się rozstać i do tej pory jak przypomnę sobie tą sytuację to się bardzo wzruszam. Generalnie to ja w naszym związku strzelam fochy i płaczę Może i dobrze, bo on jednak ma taki zawód, że musi być opanowany i trzymać emocje na wodzy.
Nie wiem jak Ty Joasia, ale dla mnie sprawdzeniem czy brzuch się opuścił było wzięcie głebokiego oddechu, wcześniej nie mogłam tego zrobić, a teraz oddycham pełną piersią tzn już od 2 tyg i czuję się dużo lepiej, nie mam już takich kłopotów z oddychaniem. Tylko, że czuję coraz większy ból w kroczu, a raczej zakwasy, no ale coś za coś
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
No coś czuje że dominique dłuuugo nie pochodzi....może byc następna na ,,mojej liście,,
S
Oj joasia wrozko ty! Jest 6:30 a ja nie spie pierwszy raz od uuuuuu.
Obudzily mnie skurcze!! Kurna najpierw myslalam ze to na kupsko moze taki bol bo caly brzuch mnie bolal ale niestety chyba nie.
Sa regularne co 7 min ale zibaczymy czy sie nasila czy bedzie jak wczoraj.
Na razie meza nie budze auuuu
O 20 jestem umowiona z ginem w szpitalu na sprawdzenie rozwarcia. Na szczescie dzis tez ma dyzur.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa