BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #654747 przez Sysia
Witam.
Byłam dziś u gin. rozwarcia dalej nie ma co go martwi ! dał mi skierowanie na pon na szpital bede tam lerzec na patologii...no i pierw beda robic badania itp. na drugi lub na 3 dzien podłaczą kroplowki jedna druga jak nie bedzie po bólach rozwarcia to beda robic cesarke... wiec swoje tam polerze i sie namecze :( ale czego sie nie robi dla małej istotki ...
a badanie dzis miałam bardzo bolesne ja juz ledwo chodze :(

JoannaL i Sisina powodzenia :*

Agatka jak tam ??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #654748 przez joasia10015
Gabi pamiętam że miałam duży problem z ubieraniem Miłoszka-kurcze i teraz też już sie stresuje ubieraniem Mikusia ;) A najgorsze jest to że nadal nie mam wybranych ciuszków dla mełego w których wróci ze szpitala :unsure: :blush:
moniaaak czekamy na wieści od GINKI :)
Ha,ha,ha a mi sie śniło że rodziłam chyba trojaczki -a ojcem dzieci nie był mój mąż...i rodziłam w domu na łóżku piętrowym ;)
Achhh jeśli chodzi o malucha w brzuszku to faktycznie jakoś tak dziwnie leży :) Nawet nie wiem czy leże częsciej na prawej stronie(bo tu czuję dupcie )ale całkiem możliwe bo śpie z Miłoszkiem jak małża nie ma i odwracam sie na prawą strone do Miłoszka ;) Myślałam poprostu że jak juz jest główką w dół to mniej więcej jest na środku i dupcia też a mi tu skacze z prawej strony jakaś góreczka :)
ha,ha teraz jak sie drapię po brzuszku to mały wygina śmiało ciało -hahahaha-aż szkoda że już nigdy wiecej nie zobacze i nie poczuje tych kopniaków :(
No to idę nakarmic Miłusia i Mikusia -może jakieś placuszki z rabarbarem,albo naleśniczki :S

11 lata 7 miesiąc temu #654752 przez Olga60
A ja wczoraj dowiedziałam sie bardzo ciekawych rzeczy od położnej i pani otolaryngolog, w sprawie ubierania niemowląt, otóż: w takie ciepłe dni jak teraz na dwór bez czapeczki, poniewaz dziecko przegrzewa sie, a przecież do słońca go nie wystawiamy, dziecko lepiej poradzi sobie z wyrównaniem temp jak jest przechłodzone, gorzej mu z przegrzaniem. Położna powiedziała, że właśnie problem stanowią rodzice ktorzy za ciepło ubieraja dzieci, niż za lekko :dry: a pamiętajmy, że dziecko leży w budzie i jest dodatkowo osłoniete, wiec nie ma przewiewu tak jak my B)

11 lata 7 miesiąc temu #654785 przez KarinaM
Ja też się boję tego jak ubrać maleństwo. Z Igorem nie miałam tego problemu bo urodził się w upalne lato jak na dworzu było 36 stopni. Więc leżał w samym pampersie i kaftaniku lub bodziaku. Przykrywałam Go pieluszką tetrową bo na kocyk za ciepło było.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #654794 przez JoannaL

11 lata 7 miesiąc temu #654803 przez Alex_87
JoannaL napisał:

Moja córeczka jest już na świecie...

GRATULACJE !!!! Joanna jak będziesz miała siłę i czas to napisz coś więcej :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #654809 przez Alex_87
Tak wogóle to witam wszystkie mamy :)

Noc w miarę spokojna. Ale za godzinkę wybieram się do lekarza i w sumie to trochę się stresuję, ciekawa jestem co powie.

Sisina, Sysia trzymam za Was kciuki, będzie dobrze :)

Joasia ja też miesiąc temu się zastanawiałam czy moja mała się nie przekręciła, bo tak dziwnie ją czułam, a jak się okazało, że nie przekręciła się, a wręcz jest bardzo nisko główką ;) a pupę wypina od 2 miesięcy po prawej stronie.

Hmmm nie wiem co tam miałam jeszcze napisać, odezwę się po wizycie :)

11 lata 7 miesiąc temu #654812 przez KarinaM
JoannaL napisał:

JoannaL gratulacje. Jak dojdziesz do siebie to napisz jak było.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #654815 przez KarinaM
Alex czekamy na wieści.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #654821 przez tweety
JoannaL napisał:

wow, ale bomnba. gratulacje. to chyba twoj post jednak mi sie snil dzisiaj :)

11 lata 7 miesiąc temu #654822 przez Urszula
Witam,

GRATULUJE NOWYM MAMUSIOM!!!

ZA POZOSTAŁE NADAL TRZYMAM KCIUKI SZCZĘŚLIWYCH I SZYBKICH ROZWIĄZAŃ DZIEWCZYNY!!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 7 miesiąc temu #654834 przez moniaaak
Sisina powodzenia :)

Josia dam znać, ale to dopiero wieczorem.

Fatalnie się dziś czuję, chyba wczoraj trochę przesadziłam. Nawet jeść mi się dziś nie chce i Kacper jakiś taki leniwy. Wywalił chyba pupe na prawą stroną, bo jest tak ładnie zaookrąglony w jednym miejscu :).

JoannaL gratuluję :)

11 lata 7 miesiąc temu #654839 przez Olga60
JoannaL napisał:

WOW, cóż za expressss!!! :ohmy: GRATULACJE

11 lata 7 miesiąc temu #654849 przez marynarka
JoannaL napisał:

Gratuluję :laugh: :laugh: :laugh: Po prostu ekspresowo. Życzę szybkiego powrotu do siebie :)

Dziewczyny, moja mała też ma pupkę z prawej strony, a ja przez całą ciążę leżę i śpię na lewej stronie :P Zawsze jak siądę to się mała wkurza i kopie :silly: Jak się leży przez tyle czasu to się dzidziuś przyzwyczaja, że tyle miejsca ma, a jak tylko usiądę to małej za ciasno się robi :blink:

Sisina Powodzenia a w szpitalu. Trzymam kciuki żeby nie było tak strasznie :)

11 lata 7 miesiąc temu #654857 przez joasia10015
JoannaL ale ci poszło EKSPRESOWO ;)
Jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej :)
OCZYWIŚCIE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!!
A wczoraj wspomniałam że JoannaL następna w kolejce ;) I demonique :blink:

moniaaak oczywiście pisz jak tylko znajdziesz chwilkę ;) Nawet wieczorem :) Mamy podobny termin i jestem strasznie ciekawa czy coś u Ciebie się dzieje :unsure: :woohoo:

Uffff 8 placuszków z rabarbarem wciągnietych ;) Teraz troszkę odsapnę i znowu ogarniam chatkę-jutro małż wraca i niech widzi że staram sie jak mogę :blink:

Achhh wczoraj wspomniałam o proszku ,,BIAŁY JELEŃ,,wyczytałam na róznych forach że dziewczyny prały w nim wszystkie rzeczy dla dzieci-włącznie z używaniem kosmetykó z tej serii :) Ja sama kupiłam w ROssmanie kilka mini kosmetyków do szpitala z BIAŁEGO JELENIA :blink: Tak wiec dziś wypiorę w nim narzutę na bujaczek,i części z wózka ...jestem ciakawa czy będe mogła go używac jak sie Mikuś urodzi :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka