BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #655058 przez sisina
JoannaL gratulacje ;)))

ja jeszcze w dwupaku narazie leze na patologii zrobili mi badania i zobaczymy jutro

Cholera ja sie tylko obawiam zeby oni mnie tu nie trzymali do terminu 26 maja bo chyba predzej zwariuje nie cierpie szpitali;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #655063 przez KarinaM
Ja też nie wytrzymałam długo na podwórku. Siostra ze szwagrem opalała się a ja trochę posiedziałam na słoneczku i poszłam w cień bo za gorąco.

Sevilla zrobiłaś mi smaka na tą kawkę. Też pójdę sobie zrobić i chyba ciasto drożdżowe jest to zjem sobie.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #655067 przez tysiiiak
JoannaL moje gratulacje :* ekspress :)

Alex jestem jestem :) 2 w 1 nadal :(

Ja dziś dziwnie sie czuje :unsure: Sevilla ostatnio coś podobnego pisała do mojego samopoczucia. Mianowicie mam drgawki, ręce mi się trzesą i mam wrażenie że jak wstane to upadne. Tak więc się położe i będę leżeć chyba. Chociaż rano było oki ... Niewiem może coś z cieśnieniem.. nie mam w domu sprzętu do zmierzenia ciśnienia :(

11 lata 7 miesiąc temu #655074 przez joasia10015
JoannaL naprawde szybciutko poszło-napisz coś wiecej jak znajdziesz chwilke apropo cc.Ja też jestem po cc i może czeka mnie drugie -jak przechodzisz tym razem ? Lżej czy nie bardzo? WIem że każda kobieta inna ale sam fakt -fajnie gdybyś mi napisała co i jak :)
Lilianka -śliczne imię :) I do tego duża babka :blink: Zdrówka dla małej księżniczki :blush:
Ojjjj DOMIŚ jak ja sobie przypomne ten ból obkurczającej sie macicy ... :huh: Faktycznie boli najbardziej w trakcie karmienia ,albo zaraz po :S Fajnie że Tymuś miał lepszą noc-hahahahaa-ile mógł na mame patrzec-czasem trzeba odsapnąc...poszłas sobie i zaraz dziecko zasnęło ;) ;) ;) Ha,ha-fajnie,fajnie cieszę sie że tak ci wszystko fajnie idzie :blush:
demonique widzę że plan masz do wykonania i inaczej byc nie może :silly: Oby wszystko poszło po twojej myśli :blink:
Alex noooo tobie widzę już dużo nie brakuje :blink: Trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie :blink: Haha -tak sobie myślę że ci nasi mężowie to na koniec ciąży same nagrody zbieraja (sex,sex,sex :silly: )pewnie BAAARDZO im sie taka ,,nagroda,,podoba po 9 msc.znoszenia naszych jęków,bóli itp. :silly: Mój jutro wraca i też musi sie zabrac do ,,roboty ,, :blink: :S

Kurcze tak u nas dzis cieplo że straciłam apetyt-tylko bym piła,piła i piła :S No to zmuszę sie i zjem mielonego z ziemniorami i maślanką :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #655076 przez Sevilla
JoannaL moje gratulację :)

11 lata 7 miesiąc temu #655082 przez joasia10015
Dziewczyny spojrzałam na listę na fb.,,wyklutych,,dzieci i wychodzi na to że jest jak narazie 13;6 ;-) 13 dziewczyn i 6 chłopa ;-) A jakoś sie zapowiadało że będzie większosc chłopaków ;-) Zobaczymy co dalej ...;-)

11 lata 7 miesiąc temu #655094 przez Alex_87
No widzisz Tysiak już mi się to wszystko myli, która odzywała się dziś a która wczoraj.
Mi też czasem jest tak zimno jakoś, a później duszno, zwłaszcza wieczorem mam takie jazdy, do tego jest mi niedobrze, czasem to mam ochotę iść i zwymiotować, a za kilka minut już wszystko ok.
Gin mi dzisiaj powiedziała, że przed porodem samopoczucie jest jakieś inne, cokolwiek miała na myśli :S

U mnie ciepło, ale pochmurno i wiatr wieje. Wypieliłam sobie ogródek, może mamie też co nieco wypiele. Skończyła mi się ochota na porządki w domu, to na podwórku mi się zachciało robić.

11 lata 7 miesiąc temu #655100 przez Daarikaa
joannaL gratulacje!

DOMIS ja Ci zazdroszcze ze masz tyle pokarmu, mi starcza narazie tylko na ranna karmienie i wieczorne po okolo 100 ml potem musze dokarmiac butla - upierdliwe to jest.... to wyparzanie, studzenie ehhh Jednak te cycki 5o dobry wynalazek :silly:

my dzisiaj mielismy isc na spaccerek ale jak tylko wynurzylismy sie za furtke to zawrocilismy bo za duzy wiatr :dry:

Była dzis polozna, wszytsko u nas okey, we wtorek bezie pierwsze wazenie ciekawe czy mała przypakowała. Krocze troche ciagnie, podejrzewam ze goi sie i sciaga dlatego tak to czuje :)

teraz malutka spi i maz tez padł :lol: a ja doje sie laktatorem bo mała gardzi moimi sutami :woohoo: :lol:

zycze latwych i szybkich porodow wszytskim nierozpakowanym majoweczkom :side:

11 lata 7 miesiąc temu #655109 przez munnecabrava
Hej :)

Była położna .... troche mnie zmartwiła bo mam się jak najszybciej stawić na badania krwi i do lekarza bo ponoć źle wyglądam....a moja hemoglobina ostatnio była na poziomie 10.... Zresztą dzisiaj na spacerze wytrzymałam 15 minut bo póniej miałam wrażenie że przeszliśmy 100 km....

No i mój guzek bardzo urósł ... mam jak najszybciej zrobić usg i skontaktować się z lekarzem ... wiec pewnie biopsja i znów gadanie o operacji ...

Na spacerku ubrałyśmy się w body z długim rękawem spodenki i bluze z misia no i czapeczka ;) Położna zatwierdziła a mysia tak słodko spała. A my tacy duuumni z wózkiem spacerowaliśmy ehh tak wyglada szczęście :)

11 lata 7 miesiąc temu #655112 przez moniaaak
m-brava powodzenia i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Coś się Lili ostatnio nie odzywa chyba... albo jest w trakcie przeprowadzki, albo się rozpakowała :)

11 lata 7 miesiąc temu #655128 przez tweety
munnecabrava - daj znac co powiedział lekarz.

11 lata 7 miesiąc temu #655132 przez Agatka
Sysia napisał:

Witam.
Byłam dziś u gin. rozwarcia dalej nie ma co go martwi ! dał mi skierowanie na pon na szpital bede tam lerzec na patologii...no i pierw beda robic badania itp. na drugi lub na 3 dzien podłaczą kroplowki jedna druga jak nie bedzie po bólach rozwarcia to beda robic cesarke... wiec swoje tam polerze i sie namecze :( ale czego sie nie robi dla małej istotki ...
a badanie dzis miałam bardzo bolesne ja juz ledwo chodze :(

JoannaL i Sisina powodzenia :*

Agatka jak tam ??

ja dopiero wieczorem idę do lekarza...
jejku tak długo bedziesz musiała tam leżec, jakaś masakra...
ja ogólnie myślałam że jak dostane skierowanie to jutro już pójdę zrobią swoje i po sprawie a w weekend będę bawić :)
chyba jednak się myliłam

11 lata 7 miesiąc temu #655138 przez Agatka
JoannaL gratulacje :)

11 lata 7 miesiąc temu #655141 przez Gabi31
JoannaL- Gratulacje:)

11 lata 7 miesiąc temu #655143 przez demoniqe
Sisina ja coś czuję że maksymalnie jutro i urodzisz :)

dobrze że jestem jeszcze w pracy bo wczoraj cały dzień myślałam kiedy urodzę

Dziś rocznica więc zaraz mąż zabiera mnie na obiadek na miasto :) potem seksik i mamy piątek :)

kochane przyszły tydzień będzie obfity w dzieciaczki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka