- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
ja jeszcze w dwupaku narazie leze na patologii zrobili mi badania i zobaczymy jutro
Cholera ja sie tylko obawiam zeby oni mnie tu nie trzymali do terminu 26 maja bo chyba predzej zwariuje nie cierpie szpitali;(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Sevilla zrobiłaś mi smaka na tą kawkę. Też pójdę sobie zrobić i chyba ciasto drożdżowe jest to zjem sobie.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex jestem jestem 2 w 1 nadal
Ja dziś dziwnie sie czuje Sevilla ostatnio coś podobnego pisała do mojego samopoczucia. Mianowicie mam drgawki, ręce mi się trzesą i mam wrażenie że jak wstane to upadne. Tak więc się położe i będę leżeć chyba. Chociaż rano było oki ... Niewiem może coś z cieśnieniem.. nie mam w domu sprzętu do zmierzenia ciśnienia
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lilianka -śliczne imię I do tego duża babka Zdrówka dla małej księżniczki
Ojjjj DOMIŚ jak ja sobie przypomne ten ból obkurczającej sie macicy ... Faktycznie boli najbardziej w trakcie karmienia ,albo zaraz po Fajnie że Tymuś miał lepszą noc-hahahahaa-ile mógł na mame patrzec-czasem trzeba odsapnąc...poszłas sobie i zaraz dziecko zasnęło Ha,ha-fajnie,fajnie cieszę sie że tak ci wszystko fajnie idzie
demonique widzę że plan masz do wykonania i inaczej byc nie może Oby wszystko poszło po twojej myśli
Alex noooo tobie widzę już dużo nie brakuje Trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie Haha -tak sobie myślę że ci nasi mężowie to na koniec ciąży same nagrody zbieraja (sex,sex,sex )pewnie BAAARDZO im sie taka ,,nagroda,,podoba po 9 msc.znoszenia naszych jęków,bóli itp. Mój jutro wraca i też musi sie zabrac do ,,roboty ,,
Kurcze tak u nas dzis cieplo że straciłam apetyt-tylko bym piła,piła i piła No to zmuszę sie i zjem mielonego z ziemniorami i maślanką
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Mi też czasem jest tak zimno jakoś, a później duszno, zwłaszcza wieczorem mam takie jazdy, do tego jest mi niedobrze, czasem to mam ochotę iść i zwymiotować, a za kilka minut już wszystko ok.
Gin mi dzisiaj powiedziała, że przed porodem samopoczucie jest jakieś inne, cokolwiek miała na myśli
U mnie ciepło, ale pochmurno i wiatr wieje. Wypieliłam sobie ogródek, może mamie też co nieco wypiele. Skończyła mi się ochota na porządki w domu, to na podwórku mi się zachciało robić.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOMIS ja Ci zazdroszcze ze masz tyle pokarmu, mi starcza narazie tylko na ranna karmienie i wieczorne po okolo 100 ml potem musze dokarmiac butla - upierdliwe to jest.... to wyparzanie, studzenie ehhh Jednak te cycki 5o dobry wynalazek
my dzisiaj mielismy isc na spaccerek ale jak tylko wynurzylismy sie za furtke to zawrocilismy bo za duzy wiatr
Była dzis polozna, wszytsko u nas okey, we wtorek bezie pierwsze wazenie ciekawe czy mała przypakowała. Krocze troche ciagnie, podejrzewam ze goi sie i sciaga dlatego tak to czuje
teraz malutka spi i maz tez padł a ja doje sie laktatorem bo mała gardzi moimi sutami
zycze latwych i szybkich porodow wszytskim nierozpakowanym majoweczkom
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Była położna .... troche mnie zmartwiła bo mam się jak najszybciej stawić na badania krwi i do lekarza bo ponoć źle wyglądam....a moja hemoglobina ostatnio była na poziomie 10.... Zresztą dzisiaj na spacerze wytrzymałam 15 minut bo póniej miałam wrażenie że przeszliśmy 100 km....
No i mój guzek bardzo urósł ... mam jak najszybciej zrobić usg i skontaktować się z lekarzem ... wiec pewnie biopsja i znów gadanie o operacji ...
Na spacerku ubrałyśmy się w body z długim rękawem spodenki i bluze z misia no i czapeczka Położna zatwierdziła a mysia tak słodko spała. A my tacy duuumni z wózkiem spacerowaliśmy ehh tak wyglada szczęście
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Coś się Lili ostatnio nie odzywa chyba... albo jest w trakcie przeprowadzki, albo się rozpakowała
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agatka
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam.
Byłam dziś u gin. rozwarcia dalej nie ma co go martwi ! dał mi skierowanie na pon na szpital bede tam lerzec na patologii...no i pierw beda robic badania itp. na drugi lub na 3 dzien podłaczą kroplowki jedna druga jak nie bedzie po bólach rozwarcia to beda robic cesarke... wiec swoje tam polerze i sie namecze ale czego sie nie robi dla małej istotki ...
a badanie dzis miałam bardzo bolesne ja juz ledwo chodze
JoannaL i Sisina powodzenia :*
Agatka jak tam ??
ja dopiero wieczorem idę do lekarza...
jejku tak długo bedziesz musiała tam leżec, jakaś masakra...
ja ogólnie myślałam że jak dostane skierowanie to jutro już pójdę zrobią swoje i po sprawie a w weekend będę bawić
chyba jednak się myliłam
- Agatka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
dobrze że jestem jeszcze w pracy bo wczoraj cały dzień myślałam kiedy urodzę
Dziś rocznica więc zaraz mąż zabiera mnie na obiadek na miasto potem seksik i mamy piątek
kochane przyszły tydzień będzie obfity w dzieciaczki