BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #655502 przez joasia10015
Ha,ha,ha JoannaL jak ci tak szybko wszystko idzie to może jutro już w domu będziesz ;-) Żartuje oczywiście ale na prawde -WIELKI SZACUN !!! Zmykam spac bo rano pobudka ;-(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #655503 przez munnecabrava
joanna gratulacje i opiernicz nie można tak szybko wstawać po operacji... Ja po naturalnym porodzie podnioslam sue dopiero pi 10 godzinach i prawie zeszlam ... Ehhh uroki macierzyństwa ;p piszlabym spać a Mysia nie ;p mój sutek w dramatycznym stanie ... Krew itp ;) jutro badanie biodeerek i chciałam na spacer ale ma padać ;(

11 lata 11 miesiąc temu #655505 przez tysiiiak
O godz 2 po upojnych przytulaskach odeszły m wody i leze właśnie na porodowce :) skurcze są leciutkie narazie :)
Uwierzcie wód nie da rady przegapić :p zalalam pół mieszkania i dalej mi ciekna :(

11 lata 11 miesiąc temu #655507 przez Gusia
Tysiak trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie :)

Wszystkim rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluje !!!!

Ja jeśli nie urodze do 24.05 to mam sie stawić w szpitalu na wywołanie przez ta cholerna cukrzycę, najgorsze jest to ze według miesiaczki termin mam na 29 i pewnie tak bym sama urodziła a oni tu biorą termin z usg który wychodzi na za tydzień :( boje sie :( ale nasza gwiazdka ma jeszcze tydzień więc moze sama sie zdecyduje na wyjście :)

11 lata 11 miesiąc temu #655508 przez KarinaM
Tysiiiak to powodzenia i żeby poród był szybki i bezbolesny. Jak dasz radę po to poprosimy o relacje.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #655509 przez JoannaL
Dziewuszki ale tu w szpitalu każą wstawać po 12godz bynajmniej po znieczuleniu ogólnym (nie wiem jak się po zzo), to nie jest jakieś moje widzi mi się:)

11 lata 11 miesiąc temu #655516 przez Olga60
JoannaL napisał:

Dziewuszki ale tu w szpitalu każą wstawać po 12godz bynajmniej po znieczuleniu ogólnym (nie wiem jak się po zzo), to nie jest jakieś moje widzi mi się:)

Ja też po 12 godz po cc wstawałam zzo, szybciej przez to do formy się wraca. Najgorsza pierwsza doba po cc, a potem juz heeeja. Nas do domku wypisano juz na 3 dobę :)

Joasiu, ale coś słabe te kroplówki, bo masz siłę tu pisać ;) , mi to gadać się nie chciało, taki odlot miałam :cheer:
Dzidzie masz szybko, nam przywieźli na godz i zabrali

11 lata 11 miesiąc temu #655517 przez tweety
tysiiiak napisał:

O godz 2 po upojnych przytulaskach odeszły m wody i leze właśnie na porodowce :) skurcze są leciutkie narazie :)
Uwierzcie wód nie da rady przegapić :p zalalam pół mieszkania i dalej mi ciekna :(

powodzenia. widze ze u niektorych przetualnki dzialaja!

11 lata 11 miesiąc temu #655518 przez sisina
Witam z rana :)

ja nadal w dwupaku i chyba bede kwitąc do 26 maja ale polozna mowila ze wyjde do domu

dziewczyny ze mna psychicznie masakra ja tu nie wyrabiam placze po nocach ten szpital jest okropny ja myslałam ze pojdzie to szybko a tu dupa skurczy nie mam nic sie nie dzieje :angry:

Calej nocy nie spałam bo co chwile polozne wchodzili i sluchali serducha malego

11 lata 11 miesiąc temu #655519 przez moniaaak
Tysiiiak dajesz :)

Trzymam kciuki:)

11 lata 11 miesiąc temu #655520 przez moniaaak
sisina napisał:

Witam z rana :)

ja nadal w dwupaku i chyba bede kwitąc do 26 maja ale polozna mowila ze wyjde do domu

dziewczyny ze mna psychicznie masakra ja tu nie wyrabiam placze po nocach ten szpital jest okropny ja myslałam ze pojdzie to szybko a tu dupa skurczy nie mam nic sie nie dzieje :angry:

Calej nocy nie spałam bo co chwile polozne wchodzili i sluchali serducha malego

Sisina trzymaj się jakoś. Wiem, że szpitale są beznadziejne, ale robisz to dla swojego Szkraba, więc warto :). Głowa do góry:)

11 lata 11 miesiąc temu #655526 przez KarinaM
Witam z ranka.

Ja dzisiaj mam ambitny plan. Muszę odłożyć większe ciuszki dzidzi do szafy na górę bo nie mam już miejsca na te co wczoraj przyszly. Posegreguję też to co jest w tej szafie. No i oczywiście jeszcze trochę prasowania i do tego PZU trzeba iść.
Może mnie coś ruszy bo po tym wczorajszym seksiku to tylko mała fikała i brzuch się spinał i nic. Cisza.
Mąż trochę się bał a mnie też bolało

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #655532 przez tysiiiak
Podlaczyli mi oxy i skurcze się rozkręcaja...

11 lata 11 miesiąc temu #655572 przez JoannaL
Olga60 napisał:

JoannaL napisał:

Ja też po 12 godz po cc wstawałam zzo, szybciej przez to do formy się wraca. Najgorsza pierwsza doba po cc, a potem juz heeeja. Nas do domku wypisano juz na 3 dobę :)

Joasiu, ale coś słabe te kroplówki, bo masz siłę tu pisać ;) , mi to gadać się nie chciało, taki odlot miałam :cheer:
Dzidzie masz szybko, nam przywieźli na godz i zabrali

to moja druga cesarka, wiedziałam czego się spodziewać. Najgorsze to podnieść się i wstać z łóżka. Ból jakoś wytrzymuje. Nie jest tak tragicznie żebym musiała kroplówki dostawać:)
niunia jest ze mną praktycznie cały czas. Wczoraj przespała ponad pół dnia więc nie miałam zbytnio roboty przy niej

11 lata 11 miesiąc temu #655590 przez Urszula
JoannaL GRATULUJE SERDECZNIE wszystkiego dobrego dla Ciebie i Córeczki!!! Dzielna jesteś kobietka po cesarce. Malusia całkiem spora :) :) :)

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka