BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #659250 przez Alex_87
Demonique a bez tego czopa można się seksić? :D bo wiem, że ty też już chyba nie masz, a mi nadal odchodzi taki z krwią i sama nie wiem czy można czy nie :unsure: trochę się boję, ale podejrzewam, że trochę mi pomógł ten seks, bo to po niedzieli właśnie tak się rozkręca u mnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #659274 przez szósteczka
Ostatnio gdzies czytałam że sexsic nie mozna sie jak zaczynają się saczyc wody a tak po za tym to można do końca nawet jak odejdzie czop.

11 lata 7 miesiąc temu #659277 przez KarinaM
Ja też liczłam i zapisywałam skurcze które były co 8/10 minut. Jedne lekkie a inne silniejsze. Ze dwa mocne. Położyłam się i usnęłam więc też uważam że to nie to. Teraz też liczę i zapisuję dla swojej orientacji ale widzę że są one lekkie.
Muszę chyba dać znać ginowi ale jakoś to odwlekam.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #659289 przez Domiś91
Niestety pepuszek nadal nie odpadł :( od wczoraj używam wódki do pielęgnacji. Bo octenisept w naszym przypadku sie nie sprawdził :( a położna od kolezanki jej kazała albo zwykłym spirytusem albo wódką czyścić! No zobaczymy jak to będzie !!!! Nie wiem czy dobrze to robię..

11 lata 7 miesiąc temu #659329 przez pauluska
Nie lubi łożeczka chyba każdy Maluszek my walczymy bo Igula już tak na mnie wymusza noszenie i spanie na brzuchu że czasami ręcę odpadają :D i budzi się o 5 i do 9 zabawianie ale od 10 do 13 spunia więc nie jest źle :)

11 lata 7 miesiąc temu #659342 przez tysiiiak
A my smutamy bo dalej w szpitalu :( maluszka ma żółtaczkę i lezy pod lampami :( .... Nie mogę na to patrzeć :/ :(

11 lata 7 miesiąc temu #659427 przez Gabi31
Tysiaku duzo sił:) moja Pola tez lezala w inkubatorze, patrzec na to nie moglam, w ogole strasznie plakala jak jej okulary zakładałam i uspakajałam pozniej biedactwo nieraz 2 godziny. Będzie dobrze, oby bilirubina szybko spadała. Karm , karm i jesszcze raz karm, zeby te wirusy poszly sobie precz!

Karina
- tak apropo tego PZU jeszcze to wczoraj wysłałam wniosek internetowo i dzis mam juz pieniadze na koncie za urodzenie dziecka, wiec idzie piorunem:)

11 lata 7 miesiąc temu #659430 przez KarinaM
Gabi to rzeczywiście szybko. Ja chyba pójdę do oddziału i tam kasa też tego samego dnia albo na drugi dzień.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #659446 przez KarinaM
Alex jak się czujesz i czy Twoje skurcze przybrały na sile?

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #659448 przez demoniqe
seksić się można nawet gin każe :)

nie bój się kochana: na jeźdźca, od tyłu i na boczku można śmiało tak żeby ci z brzuchem tylko było wygodnie :)

po oleju rycynowym bardzo leciutkie skurcze nawet bym tego skurczami nie nazwała :)

11 lata 7 miesiąc temu #659454 przez munnecabrava
Ehhh a ja zaplakana w szpitalu... Do piątku. Macica nie zdążyła się obkurvzyc szyjka się zamknęła i porobily się skrzepy....gdyby nie to że ta goraczka taka wrrrr wysoka w życiu bym ti nie była do piątku bez malenstwa chyba że zadziałały na nich moje łzy i histeria i dadzą mi izolatke z małą jutro. Psychicznie jestem w takiej depresji że masakra.... Bo nie dość że boję się zabiegu... Źle znoszę pobytu w szpitalu ... A rozlała z małą dramat .... Niby jest z mężem i mamą ja mam do nich zaufanie ale...

11 lata 7 miesiąc temu #659517 przez KarinaM
M-brava w takich momentach to nawet nie wiadomo co powiedzieć bo nic nie jest w stanie Cię pocieszyć. Współczuję Ci bardzo.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #659521 przez ewela86
munnecabrava szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Współczuję bardzo ale jedyne co teraz możesz zrobić to szybko wyzdrowieć, więc zaciśnij zęby i nie załamuj się:)

11 lata 7 miesiąc temu #659552 przez joasia10015
Kurcze m-brava bardzo ci wspołczuje :( Trzymaj sie cieplutko :blush:

moniaaak no to bedziemy miec dzieci z jednego dnia :) Pytałaś o kroplówkę-mi lekarz pow.że jeśli jest planowane cc to oni dają kroplówkę żeby wywołac słabe skurcze -chodzi o to żeby dziecko i organizm troszkę oszukac dla jego dobra i udac że sie poród zaczyna-wtedy nie jest cesarka ,,na zimno,,robiona i maluch jest wyciągany bez szoku.Wogóle dzieki skurczom dziecko ,,dostaje,,dodatkowe ,,plusy,,(nie wiem jak to sie fachowo nazywa :S
Sevilla no to przeszłaś ciężkie chwile-znam to -mnie męczyli 24h.przy 2cm.rozwarciu i wtedy cc :huh: Teraz zostaje ci sie tylko cieszyc synusiem :)

Ide na deserek-bita śmietanka z bezami i truskawkami :silly: stwierdziłam że puki mogę truskawki i wszeeelkie owoce to jem do oporu (dziś już wciągnęłam 1kg.nektarynek :blink: )

11 lata 7 miesiąc temu #659559 przez Urszula
Witam,

Sevilla Kochana ale miałaś przeżycia...najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło :) Twój Malusi jest przekochany!!!! Wszystkiego dobrego dla Was :kiss:

munnecabrava życzę szybkiego powrotu do zdrówka obyś jak najszybciej była z Córeczką!!!Dobrze, że się na to zgodzili. Trzymaj się ciepło!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka