- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Joasia masz rację, Twoje dziecko - Twój wybór odnośnie chrzcin. U nas bedzie 17 osób ze względu na to ze mieszkamy razem wiec niewypadałoby.
Mała zrobila pobudke o 6 a teraz cwaniaczek sobie spi a ja juz na nogach
Klaudia lapie zabwaki ale tylko jak jej wtykam w raczki, sama nie za bardzo bierze.
Alex a w jakim sklepie byla taka promocja na deserki bobovity?
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kurde sąsiad jednak robi remont bo zaczął stukać coś a mały ma drzemkę. Pewnie zaraz wstanie. Więc znów muszę jechać na wieś albo dziś do teściowej pojadę sobie (teściowa w pracy).
Pochwalę się, że naprawdę jem juz wszystko. Jadłam już gołąbki, kapuśniak, zupę z młodej kapusty, schabowego smażonego w bułce i jajku, pomidory ze śmietaną i ogórki no i jogurty
Kupy nadal 3 dziennie i z brzuszkiem ok.
ŚLICZNE TE TORCIKI!! chociaż ja na chrzciny nie zamawiałam tortu.
Kuba te zabawki to łapie jak pijany bardziej mu się przez przypadek udaje a jak się denerwuje że nie może złapać! szok.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
nocka mineła ok wyspałam sie nawet mały usnał i mam czas na wypicie kawki i sniadanko
co do kupek to mój mały 5 dni nie robił ale dzis rano na szczescie zrobił i to jaką o masakra
Mój jeszcze nie łapie zabawek ale przekreca sie z brzuszka na plecy
Mój małż dzwonił i bedzie prawdopodobnie w piątek ale nie nakrecam sie
Kurde własnie wczoraj nastepne ciuszki za małe schowałam i musze uzupełnic małego garderobe wybieram sie do galerii moze jakieś wyprzedaze beda
Najlepszego dla dzieciaczkow spóznione ale szczere
Śliczny ten torcik
Miłego dnia kobitki
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Brzuch mnie muli ale @ się jeszcze nie rozkręciła. Czy w razie W mogę wziąć nospę karmiąc?
Pediatra dziś przyjmuje między 11-12 na zdrowych więc pójdziemy i spróbujemy się wbić
Nadal nie mam ciepłej wody zaraz rozniose tą naszą spółdzielnie ! Mogliby jakąs kartkę powiesić czy coś
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
U nas nocki super, Julka wczoraj zasnela o 22,cycek o 5 i o 8:30, także wysypiamy sie wszyscy
Zaraz musze mała budzić bo idziemy na szczepienia, dzisiaj 3 nie wiem jak to bedzie , ja juz latam z nerwów do toalety
Torcik śliczny, nie moge zobaczyć tego co wybrała Joasia, wiec pozostaje mi czekać na fotkę po chrzcinach.
Ja mam ciocie która jest cukiernikiem wiec moze poproszę zeby zrobiła jakiś w fajnym kształcie
Co do kupek to Julka robi codziennie, nie zdarzyło nam sie jej nie miec ale od dłuższego czasu jest dość rzadka, kurcze nie wiem od czego
Masakra z tymi kupkami, jak nie ma problem, jest to tez albo za rzadka albo nie ten kolor
Miłego dnia
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nocka taka sobie bo malutka meczyly baki.
Co do zabawek to malutka łapie te z maty i trzyma jak cos jej włożę w raczkę lub sama niechcący coś złapie.
Zasypianie w dzień pozostawia wiele do życzenia jak nie wyłapie w porę ze już czas na sen to masakra nie chce zasnac i marudzi.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pauluska moja też czasem stęka i marudzi, ale oczy zamknięte, jak jej włożę smoka to zazwyczaj się uspokaja.
Ja jeszcze nie odważyłam się spróbować nic z kapustą, raz chyba zjadłam jakąś surówkę z kapusty. A tak poza tym też wszystko, smażone już dawno jadłam i nic małej nie było
A dziś już przebierałam Zuzkę z 5 razy bo co przebrałam to ulała
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiaak nie znam sie dokładnie na lekach ale ja bym wziela ta nospe na twoim miejscu,ja po cc brałam ketonal a to przeciez porządny lek i bez problemu przepisali mi go do domu w razie W Ale nawet ostatnio w gazecie czytalam ze raz na jakis czas ,kiedy cos boli leki nie zaszkodza bo bardziej moze zaszkodzic sam ból
Achhha ja juz pisałam ale ja jem WSZYSTKO Noooo moze oprócz duzej ilosci cebuli,czosnku i kapusty ...ostatnio dałam do szpinaku DUUUZOOOO czosnku i Miki stękał choc nie bylo to jakos mocno meczace-polozylam go na brzuszku -po prykał sobie i GITARA
Dzis w nocy mielismy pobudki na jedzonko równo co 2 godz. Ale chyba sie juz przyzwyczaiłam
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Też się muszę wybrać do cukierni i jakiś zamówić. Nie wiecie czy dużo wcześniej trzeba?
tysiiiak Kacperek dziś o podobnej godzinie miał ochotę na zabawy. Mąż się nim zajmował
pauluska nasz synek identycznie- steka i rzuca sie w nocy. W zasadzie zanim zacznie płakać w nocy to stękanie mnie już budzi.
Joasia ja juz czasami nawet nie liczę ile razy Kacper się budzi. W zasadzie często mam problem z otworzeniem oczu jak go karmię
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale kurcze te pobudki jak dla mnie nie sa takie złe Jak dla mnie najgorsze jest wstanie o konkretnej godzinie -od poniedziałku Miłosz zaczyna przedszkole i będe musiała mimo zarwanej nocy wstac o 7 i to jest dla mnie NAJGORSZE Bo jak mam pobudke w nocy to wiem że za pare chwil bede spała dalej ... a pobudka o 7 to dla mnie totalny SZOK!!!!! Z drugiej strony nie moge sie tego doczekac (i jak mnie zrozumiec )bo dzieki temu jakos nam sie wszystko ułoży,tzn.jakis plan dnia sie wyklaruje Bo jak do tej pory wstawalismy nawet o 11,sniadanie o 12 a obiad o 16 i wszystko takie rozpackane Trzymajcie tylko kciuki żeby Miłosz był dzielny i sie nie rozmyslił co do przedszkola...no i JAAAAA Chyba po prostu czas poluzowac troszkę Bo odcinac jej jeszcze nie zamierzam -to moze po gimnazjum
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa