BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #732758 przez alexa_
no i pokłóciłam sie z mężem:(
jak ja nie znosze tego jego wychodzenia.. zamiast rozmawiac to trzaska drzwiami jak male dziecko mam wtedy ochote go pobic..

a poszlo o to ze po kąpaniu mala strasznie sie rozplakala i nie szlo jej uspokoic. wiec oskarzyl mnie ze jej reke wykrecilam przy ubieraniu.. i dzieki temu mam teraz dola:((

Przepraszam ze wam tak marudze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #732762 przez tysiiiak
Karina kupki brak :(

Alexa to mamy blisko do siebie :)

11 lata 4 miesiąc temu #732770 przez joasia10015
nk.pl/#profile/2366967/gallery#!album=8&...er=photo/2670551/684 to bedzie taki torcik-nie duży ale mysle ze fajny,bo taki inny a ja lubie ,,inne,,rzeczy :blink:

Ja akurat z małżem ok....nawet baaardzo ok.Oby tak dalej :blink: Ale baaardzo dobrze was rozumiem-czasem mam ochote go zabic :huh: AAaaaa nie napisałam że jak wrócił do domku i zobaczył że mu tak dużo pomogłam i przygotowałam pokój do malowania to wbił sie w taki szok!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Dziekuje mi do dziś i powiedział że jest ze mnie baaardzo dumny ,bo nie sądził ża zajmując sie dwójką dzieci zrobie jeszcze coś takiego :side: :blink: :S

A tak na marginesie to alexa napisałaś że twój małż trzasnął drzwiami i wyszedł...nie wiem już co lepsze-mój sie obraża jak takie dziecko z przedszkola(jak tesciowa-identyko :S :S :S :S :S :S )Nienawidzę tego :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #732773 przez joasia10015
nk.pl/#profile/2366967/gallery#!album=8&...er=photo/2670551/684 jakos zle tamten link wkleiłam ;-( to jest prawidłowy ;-)

11 lata 4 miesiąc temu #732775 przez joasia10015
i znowu to samo ;-( no to nie zobaczycie mojego torcika-pokaże po chrzcie ;-)

11 lata 4 miesiąc temu #732777 przez joasia10015
swoją drogą czy któraś jeszcze robi tak skromne chrzciny jak ja??? W sumie na 4 dorosłych i dwójka dzieci ;-) Dłuuuga historia dlaczego bez rodziny ale jak dla mnie to na prawdę fajna opcja-bez nerwów,problemów a do tego Miki bedzie ochrzczony-a przeciez o to chodzi ;-) Pewnie nie wszystkie pochwalą naszą decyzje ale co tam ...

11 lata 4 miesiąc temu #732783 przez joasia10015
Ejjjj laski coś lili nie widac :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: DObrze myślę-lili??? Czy mi sie nicki pomyliły??? To ona sie wyprowadziła do mamy w zeszłym tygodniu od swojego faceta????CIekawe co u niej :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #732790 przez Suzi
joasia, ja popieram taką opcję chrzcin, naszemu Mikusiowi zrobilismy tak samo :lol:
W dodatku chrzestnymi rodzicami są nasze starsze dzieci :lol: , to się nazywa wersja oszczędnościowa :side: :blink:

Całuski dla Mikusia z okazji 3 miesięcznicy i żółwik od Mikusia 4 miesięcznego dla Mikusia 3 miesiecznego :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #732795 przez Olga60
joasia u nas na chrzcinach w sumie było 17os, ale do ostatniej chwili się wahałam czy tylko nie zaprosić chrzestnych, no ale... jak zwykle ulega się, rodzice, babcie, rodzeństwo itp. Także spoko, że postawiłaś na swoim.

11 lata 4 miesiąc temu #732797 przez moniaaak
Joasia Twoja "ukochana" teściowa na pewno się ucieszyła ;). Coś ostatnio o niej nie piszesz? Nadal obrażona?

U nas niestety trochę więcej osób, w sumie rodzice i rodzeństwo+ich osoby towarzyszące, jakieś jeszcze wujki,które powinny być zaproszone... Z nami będzie 19 osób. Trochę sporo, ale nie da się za bardzo zrobić mniej.

11 lata 4 miesiąc temu #732798 przez alexa_
Joasia popieram jak najbardziej:) tez tak chcialam.. ale tesciowa ma inne wyobrazenie na ten temat:(

Znając życie zrobie po swojemu jej na złość..

11 lata 4 miesiąc temu #732800 przez Sevilla
Dokładnie masz racje Joasiu, też jej nie widzę, ostatniego posta, którego pamiętam, to, że miała iść porozmawiać z chłopem odnośnie jego zachowania ...

Ja właśnie jestem z Maksem u mojej mamy w Elblągu. Michu niestety musiał zostać w Bydgoszczy, oj to nasza pierwsza taka długa rozłąka od 1,5 roku. Trochę się dziwnie czuje :(

11 lata 4 miesiąc temu #732804 przez demoniqe
wszystkiego najlepszego dla maluszków moniaak i Joasia!

U nas Kuba zaczął chwytać zabawki, ale za to nauczył się też mnie okropnie szczypać :)

Drugi dzień jeżdżę do mamy na wieś bo sąsiedzi zaczęli remoncik. Wracam koło 18:30 jak mały wstanie z drzemki więc małż przejmuje synka i robi z nim wszystko łącznie z usypianiem a ja mam wolne.

11 lata 4 miesiąc temu #732808 przez tysiiiak
Joasia skopiowałam link cały i zobaczyłam torcik :) śliczny jest :) i Twoja wersja chrzcin jak najbardziej mi się podoba :) u nas będą rodzice nasi + rodzeństwo z czego eMka siostra będzie chrzestną a mój brat chrzestnym :) więc będzie 10 os. dorosłych i 5 dzieci :)

Ja też wyczekuje wiadomości od Lili :unsure:

Sevilla pomyśl sobie jak miło będzie wracać do siebie stęsknionym :)

11 lata 4 miesiąc temu #732816 przez moniaaak
Kacperek i ja dziękujemy za życzenia :kiss: :kiss: :kiss:

Joasia torcik boski :)
Natchnęłaś mnie i chyba skoryguje listę gości o tych wujków ;). Jak dobrze pójdzie będzie 13 osób.

Mieliśmy dziś trochę płaczu wieczorem i nie wiem czy to gorszy humorek czy wczorajszy kotlet mielony :(

Też myślałam o lili, ale skoro nie pisze to pewnie się pogodzili. Jeżeli dobrze pamiętam to w wynajmowanym mieszkaniu nie mają internetu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka