- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
malutki dziś w nocy obudził się wcześnie na jedzenie bo o 2 ale zasnął i wstał dopiero o 6:30. Zauważyłam że jak robi kupę rano tak koło 5 lub 5:30 to nie może zasnąć bo mu lekko na żołądeczku a jak zrobi przez sen i się nie wybudzi to jest super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A Zuzka dziś wstała o 4:30 i nie myślała o spaniu, tylko płakała :/ posmarowałam jej dziąsła jakimś żelem na ząbkowanie i trochę jej przeszło. A teraz pożera swojego Tolka Banana
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0
No ale przecież ring na palcu to ni jest najważniejsze a mam drugi ślubny I tak powinnam o tym myśleć
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kubula od wczoraj też więcej ulewa :/ co chwilę mu się leje albo chlusta z buźki no i mamy dziś 10 dzień bez kupy mimo włożonego czopka w sobotę Puszcza takie śmierdzące bąki że szok :/ poczekam jeszcze ze 2 dni i znów wybiorę się do pediatry.
Kubula dostał wczoraj m.in. taki fajny wałek do raczkowania z lidla podobno są tam jeszcze inne fajne zabaweczki dziś się wybiorę zobaczyć
Tak teraz patrzę i dużo fajnych rzeczy np. termometr do ucha/czoła za 50 zł albo stanik do karmienia za 25 www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=ehvXc1
Właśnie zauważyłam że oferta była do wczoraj ale może coś tam się ostało jeszcze
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po tym jak okazalo sie ze jestem w ciazy zaczelismy sie zastanawiec kiedy slub czy przed czy po narodzinach. Zdecydowalismy ze przed. I poprostu kiedys przy moich rodzicach dostalam pierscionek. " TYlko przekazuje bo juz sie zgodzilas" malo romantyczne to bylo.
Co do kolderki to zaczelam od kilku dni uzywac. Po tym jak wyjełam z łóżeczka Julke bardzo zimną. troche sie wystraszylam ze sie przeziebi przez to. ale nic sie nie dzieje.
z pod kolderki sie tak nie rozkopuje jak z kocyka.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj niunia je na obiadek zupke jarzynowa ciekawe jak jej posmakuje:) najbardziej lubi soczki jablkowe a z deserkow to bananka:)
Karina sliczne ksiezniczki
ja narazie przykrywam kocykiem
u nas zareczyny odbyly sie tak: recznik, morze, zachod slonca, serce ulozone z kamieni z naszymi inicjalami i pierscionek achhhh bylo milo ale to juz 5 lat temu (pospieszyl sie z tym hehe )
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
tysiak nie wiem czy coś jeszcze Lidlu zastaniesz, bo ja byłam pierwszego dnia tej promocji i już prawie nic nie było. Po termometrach została tylko cena, udało mi się kupić tylko dresiki( i tak już ostatnie).A nie była jakoś późno, tylko około południa.
U nas noc dziś jak zwykle, kilka pobudek. Nawet już nie liczyłam
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swoją drogą ciekawe kiedy ujrzę pierwszy ząbek, bo już od miesiąca z przerwami ma jazdy z tymi dziąsłami
Zuzka też śpi pod kołderką, w sumie to od początku pod nią śpi i jest ok, ale u nas w sypialni w nocy jest chłodniej.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zamówiłam sukienkę na chrzciny:
shop.mango.com/PL/p0/mango/wyprzedaz/suk...&m=&ts=1377508827174
Chciałam taką czerwoną ale wykupili mi sprzed nosa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdzieś słyszałam, że dzieci jak się rodzą są podobne do ojców, żeby nie było wątpliwości kto jest ojcem, tak to sobie natura wymyśliła
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do spania to zapatulona w rożku a w nocy dodatkowo nakrywam kolderka bo otwieram drzwi na taras i jest fajnie zimno.
W lidlu mojej na kupiłam że hej, 4 pary sztruksow w różnych kolorach i rozmiarach, dresik fioletowy, 2 paczki body z długim rękawem mi się udało bo byłam ok 9 rano
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czy wasze bobaski puszczają śmierdzące bąki??
Bo moja niunia od kilku dni i mam wrażenie ze chce matke za czadzić. nie wiem czy sie tym martwic. na razie dostaje tylko cyca. a ja nie jadłam nic nowego.