BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #731085 przez sisina
joasia dzieki za miłe słowa mój też jest wspaniały dla mnie i Fabisia spełnia każdą moja zachcianke i jak zjezdza to tez zajmuje sie Fabim ja mam wtedy czas dla siebie doceniam to ale dzis mam jakiegos doła i właśnie w tej chwili bym chciała zeby był......choć sam wychowywał sie bez ojca to dla Fabisia by nieba przychilił....nic ide se papierosa zapalić mały właśnie zasnal

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731093 przez KarinaM
U nas dzisiaj odbywają się wyścigi na 1/8 mili. Miałam nie zawozic męża ale jak zwykle brak konsekwencji i zawiozlam Go. Mało tego nie zabrał kurtki i po 3 godzinach poprosił żeby Mu przywieźć. Miałam tego nie robić ale nie dał mi żyć. Prosił i prosił aż w końcu uległam. Muszę nauczyć się asertywności. Chciał jeszcze żebym przyjechała po wyścigach ale to będzie jakaś 24 lub 1 w nocy. Powiedziałam że nie bo wystarczy że wstaje do Iriny w nocy i nie mam zamiaru wstawać do Niego.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #731140 przez KarinaM
No no małż wrócił sam. Okazało się że nie mają żadnego autobusu i przyszedł z kolegami na pieszo. Oj to raptem 7 km. To dla zdrowia. Jak by tak policzył to kobieta w domu więcej zrobi kilometrów. Dobra lecę spać. Irinka nakarmiona i śpi dalej.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #731149 przez anek
Kurde te nasze noce to porazka.Lena budzi sie co 2 godz.dajw Jej smocza ale pomaga na 5 min.musze dac cyca, podunda troszke i dopiero spi dalej.zamiast budzic sie rzadziej to na odwrót.

Dziewczyny jakie Wam dzieciaczki robią kupy po3/4 dniach? Moja robi zieloną , bez grudek, taka konsystencja musztardy.sorki za opis ale niepokoji mnie ta zielona kupa.

11 lata 4 miesiąc temu #731152 przez anek
napisal długiego posta i bateria mi siadał w tel wrr...właczyłam lapka.

Lili wspólczuje sytuacji z facetem.bądz stanowacza i nie zgadzaj sie szybko na powrót.niech sie troszke przestraszy co moze stracic.trzymam kciuki.

Kinia oby ten guzek nie odrastał a co do pediatry to masakra, zmien jak najszybciej!
wózka moze poszukaj na tablicy, czesto mozna wyhaczyc cos fajnego.

Sisina moj maz tez wyjezdza i wiem co czujesz.czekanie na powrót, w głowie milion planów co bedziecie robic jak wróci a tu dupa, wraca pozniej.znam to dobrze.Moj M wraca za 2 tyg a puki co sa ciche dni wiec niewiem jak bedzie.

Karina to mąz miał spacerek hehe

A a mam lenia, dzieciaki spią(Lena 1 drzemak) a ja zamist ogarniac chałupke i siebie to leze jeszcse.daruje sobie dzisiaj cwiczenia wkoncu niedziela jest.rosól zgotuje a na drugie idziemy do mamy.
miłej niedzieli MAMUSIE.

11 lata 4 miesiąc temu #731158 przez KarinaM
Witam. Nocka spokojna. Irina obudziła się tylko o 3 a rano wstała o 8.

Dzisiaj jedziemy na chrzciny. Nie powiem że mi się chce no ale cóż.

Miłej niedzieli.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #731160 przez munnecabrava
Kiedyś wyczytalam gdzieś jak pewnego staruszka ktoś zapytał jak to się stało że przeżył z żona 50 lat odpowiedział że jest z tych czasów kiedy jak się coś zepsulo to się to naprawialo a nie wyrzucalo do kosza. Ja przyjelam tą taktykę ...ja nie mogę narzekać na męża bo szalony jest za małą . Ale jak bym wam opisała historię naszego związku to byście się zdziwily że jesteśmy razem. Dlatego lili ja powiem troche inaczej niż wszyscy jeśli myślisz że jest chociaż jedną rzecz po która warto się starać to wapcz o niego . Nie podam ci pomysłu jak to zrobić krzykiem płaczem prośbą rozmowa nie mam pojęcia. Ale jeśli myślisz że warto walca o niego ale broń boże nie mam tu na myśli ponizanja się czy coś jak trzeba to nim porzednie potrzasnij może prędzej czy później się opamieta.

11 lata 4 miesiąc temu #731238 przez Sevilla
Anek też mam ten sam problem co ty. Ktoś pisał, że maluchy im starsze tym częściej przesypiają noc i się nie budzą. U nas ostatnio jest odwrotnie. Może dlatego, że z cyca przechodzimy na mm, sama nie wiem... kolek nie ma, ale budzi się i domaga jedzenia ... serce mi się kraja, może brakuje mu cycusia??? albo mojej obecności, bo ostatnio wieczory spędzam w pracy a Michu małego usypia ... sama nie wiem ....

11 lata 4 miesiąc temu #731241 przez munnecabrava
Dobra mój chłop też mnie wkurzyl dzisiaj.... A miał być fajny weekend ....bo jesteśmy w górach na weselu małą.z nami. I wczoraj się.bawilismy a dzisiaj chciałam pokorzystac z pogody to nie bo on wielce zmęczony .... To co że ja rano wzięłam małą żeby mógł pospać ... Znowu spij a ty kretynko usypiaj dziecko.... I prosiłam się żebyśmy zostali jeszcze.jeden dzień to nie ale jął dzisiaj ktoś rzucił pomysłem żeby pić to jak najbardziej....

Od 2 miesięcy się proszę żeby pojechać na wieś tonie bo praca... Wszyscy mieli urlop a on nie bi przecież musi ratować tą firmę... I jak mamy weekend wolny to nie bo musiał tyle wypić żeby dzisiaj odsypiac... Będzie chciał się seksic niech zapomni...

Pewnie krzywo to wygląda biorąc pod uwagę.moje wcześniejsze.moraly no ale ....

11 lata 4 miesiąc temu #731285 przez moniaaak
a Mój dziś pojechał na mecz... wróci wieczorem.
Miałam się złościć, ale jak to zrobić kiedy wstał dziś przed 7, usmażył naleśniki na śniadanie i jeszcze rosół ugotował? A ja mogłam pospać :).

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #731309 przez anek
Sevilla a nic juz nie masz mleka w piersiach?ja ze starszakiem robiłam tak ze w dzien pił mi MM a w nocy cycka mu dawałam.jak zaczełam dawac butelke odrzucił mi cysia ale w nocy na pół spiąco jadł.nieiwem ile tam tego było ale mu wystarczało.moze spróbuj Małemu dawac w nocy.

11 lata 4 miesiąc temu #731325 przez Sevilla
Anek w nocy daje cycusia mimo wszystko, bo jeszcze trochę tam jest, a w ciągu dnia coś się nazbiera, ale mimo wszystko już się nie najada. Wyssał mi w nocy jednego cyca, drugiego cyca i 60ml butli ...

11 lata 4 miesiąc temu #731346 przez sylkaax
My już po chrzcinach aniołek przespał i kościół i imprezkę obudził się tylko do mleka i chwile popatrzył. Dzisiaj o 7 mój M. szalał i nie dał mi spokoju dobry humor miał i ja nawet też. Nie wiedziałam co się święci a tu przy całej rodzince w knajpce uklęknął i zapytał czy zostanę jego żoną ;)) No więc się zgodziłam, płakałam, nie spodziewałam się masakra jestem szczęśliwa ;))

11 lata 4 miesiąc temu #731364 przez Gusia
Witajcie mamusie
Mam nadzieje ze pamiętacie mnie jeszcze :)
Dzis nasza Julka kończy 3 miesiące, kurcze jak ten czas zlecial, nawet nie wiadomo kiedy.

My chrzciny robimy dopiero w grudniu bo dopiero na święta będziemy w Polsce , nie ma innej możliwości bo rodzina za duża zeby wszystkich tu zciagac a bez nich to nie to samo, zreszta Olus tez jest z maja a chrzcilismy na Boże Narodzenie bo czekaliśmy aż brat męża wyjdzie z wojska i było ok

Sylkaax- GRATULACJE, pewnie byłaś w szoku:))))) super, cala Wasza rodzinka miała dzis wielki dzień :)

11 lata 4 miesiąc temu #731369 przez tweety
sylkaax gratulacje!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka