- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
hejka jak mija wam niedziela bo mi smutno i nudno mały wykapany usnał szybko wiec mam czas dla siebie...moj małż dzwonił i mówił ze ma dla mnie niespodzianke jak zjedzie a ja mówie ze co mi po tej niespodziance wole zeby był z nami w tym momencie i tak mam nerwa na niego wczoraj cały wieczór pszeryczałam.Wogóle to mam jakiegoś doła dzis jestem wykonczona fizycznie i psychicznie nawet z kim pogadać nie ma dobrze ze jest to forum gdzie mozna sie wyzalic i wy zawsze pomożecie i wysłuchacie .Jak mój małż zjedzie to mam spotkanie z kolezankami na cały dzień musze odstresowac.
Miłej niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
My już po chrzcinach u brata męża. Irina była spokojna. Chociaż w kościele trochę pogadala a trochę pojęczała. Ale wzięłam na ręce i usnęła. Na przyjęciu była grzeczna. Mam nadzieję że na swoim chrzcie będzie tak grzeczna.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam dzisiaj kiepski dzień mała ciągle ulewała :-(Na brzuchu leżąc na plecach na wznak na rączkach w każdej pozycji, dwa razy się nawet krztusiła Wykończy mnie to!!
Teraz tatuś kładzie ją spać, oby jutrzejszy dzień był lepszy.
Dziewczyny czym przykrywacie swoje maluszki na noc kocykiem czy kołderką?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Olka ja przykrywam jeszcze kocykiem ale takim grubszym troszkę. Kołderka leży pod przewijakiem zawinięta i czeka
Sisina Współczuję tej samotności pewnie zawsze możesz się nam wygadać
Karina Irinka śliczna prawdziwa dama
My dziś cały dzień poza domem Obiad u teściów więc chociaż tyle mniej do roboty
Postanowiliśmy z M. że w przyszłą sobotę po uspaniu Kubulka zostawimy go z moją mamą i wyskoczymy na bilard trochę się wyrwać
Dokładnie rok temu powstawał Kubuś
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Sisina pociesze Cię, ja jestem w pracy do 23.00 a moi chłopcy bawią się w domu, więc weekend również do dupy. Wczoraj było podobnie ... a jutro jadę do mojej mamy na cały tydzień .. ostatni tydzień z Michem się mijamy i gdyby nie telefon to byśmy nawet dwóch słów ze sobą nie zamienili ...
Karina a co to za siostrzyczka??
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Byliśmy wczoraj na ślubie i weselu. Zabraliśmy Kubę ze sobą. Byliśmy w szoku, głośna orkiestra że nic nie słychać co się do siebie mówi, ludzie ryczący sto lat a mały się śmiał i gugał tylko o 19 zawieźliśmy go do rodziców, wykąpaliśmy nakarmiliśmy i uspaliśmy.
Wróciliśmy około pierwszej a mały o 2 obudził się na cycusia a potem o 5:30 był już wyspany także byłam nieprzytomna, ale w dzień mąż zabrał go na spacer a ja pospałam 1,5 godzinki.
NIedziela na wsi u mamy super!
Mały też dziś cały czas ulewał i prężył się przy jedzeniu. Nie wiem czemu, może jutro będzie lepiej.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Gusia gratulacje dla Julci z okazji 3-miesięcznicy
Sylkaax super niespodziankę Ci zrobił mąż, ile ja bym dała, żeby znowu przeżyć oświadczyny mojego męża
Kinia no współczuje z wózkiem :/ może zerknij czasem na allegro albo na tablica.pl, może ktoś wystawi Twój wózek na aukcji...
Lilli daj znać co u Ciebie i co postanowiłaś
Moja córka nareszcie po kilku dniach bycia diabełkiem powróciła i to z nowymi umiejętnościami, trzyma już pewnie grzechotki i zabawki w rączce i z wielką ochotą bierze je do buzi, do tej pory wkładała do buzi tylko swoje rączki. I jeszcze podnosi główkę leżąc na plecach, jeszcze trochę i też będzie się rwała ostro do siadania. Póki co to podnoszenie główki pomaga mi w jej ubieraniu, bo wie kiedy trzeba ją podnieść jak zdejmuje albo zakładam jej body
No i też zaczęła mi robić jedną pobudkę w nocy, może potrzebuje jakoś więcej pokarmu i musi się obudzić w nocy na jedzenie, albo coś innego ją dręczy. Narazie nie myślę o dokarmianiu mm bo taką nocną pobudkę to można przeżyć
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sylkaax gratulacje! U mnie zaręczyny to nie był spontan.bylismy juz z 8 lat i tak kiedys siedzieliśmy i M.mowi to moze sie zareczymy , a ja ok moze byc i pojechalismy kupic pierścionek:-)
Kolejna noc masakra! Kiedy wroci moje dziecko i obiecuje ze nie bede narzekac ze budzi sie2 razy.dzisiaj przebila siebie 6 pobudek, popila cyca i do łóżeczka. Juz chcialam ja do siebie wziąść ale narazie walcze bo jak wezme tak podejrzewam juz zostanie do 2 lat jak synek.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Dziewczyny Sisina kochana żal się do woli uczucia przeane na papier nawet ten wirtualny przestają gryźć tak mocno.
Miałam zadać to samo pytanie dzisiaj o kołderkę? Obawiam się e jeszcze moja jest za mała ale kocyk chyba już jest za cienki musze kupić grubszy. Bo dzisiaj takiego małego loda wyciągnęłam z lóżeczka
Nasze dziecko nie wiem czy pisałam na weselu było cudne :)Najpierw zawieźliśmy ja do dziadków żeby coś z wesela mieć po 21 przyjechała na śpiocha do nas obudziła się wzięliśmy ją na jeden taniec z nami i poszłam z nią do pokoju opowiedziała mi co robiła cale popołudnie i zasnęła. Poszłam jeszcze na 2 h sie bawić i zagladaliśmy do niej co 15 minut ale ślicznie spała :)obudziła się o 4 na flachę później przed 8
A dzisiaj calutką noc od 19 do 6 przespała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czytałam dzisiaj o chłopcu zakażonym amebą mózgożerną ... masakra naprawdę ...