BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #730770 przez lili91
To nie jest tak ze on nic przy Malej nie robi czasem jak ma dobry humor to wykapie pobawi ale to tylko czasem.
Mala spala od 22 do 8 chyba czuje ze mama musi odpoczac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #730773 przez lili91
A siostra dostaje zastrzyki na rozwiniecie pluc malenkiej. Ciagle ma jakies skurcze dosyc bolace. Cale szczescie ze szyjka zamknieta.

11 lata 4 miesiąc temu #730794 przez tweety
Karina, gratulacje rowniez dla Iriny z okazji 3 miesiecy na tym swiecie. faktycznie chyba tylko my rodzilysmy 24 :)

Lili - ja tez bym sie wyprowadzila, milosc miloscia ale dziecko najwazniejsze. i niestety boje sie ze twoj facet tego nie zrozumie, bedzie raz lepiej raz gorzej ale raczej sie nie zmieni. naprawde faceta nie zmienisz chocbys nie wiem jak sie starala a on nie wiem jak cie kochal. powodzenia, trzymam kciuki zebys byla szczesliwa, to ty decydujesz co daje ci (wam) szczescie

11 lata 4 miesiąc temu #730799 przez tweety
a my juz u rodzicow. nie powiedzialam jeszcze o ciazy, maz chce zaczekac na wizyte u lekarza ktora mam 10 wrzesnia. dla mnie to tez ciagle jeszcze abstrakcja, nie mam objawow wiec jakos tak czasami sobie tylko przypomne co mnie czeka no i ciagle mam stresa jak powiedziec rodzince. wiec lykam po kryjomu kwas foliowy i mam nadzieje ze nie bede musiala sie tlumaczyc z porannych mdlosci podczas tych 2 tygodni w domciu. dziewczyny, czy jeszcze o czyms powinnam pamietac w 1 trymestrze oprocz kwasu?

11 lata 4 miesiąc temu #730840 przez Olga60
Irina Kacperek Wszystkiego najlepszego :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #730844 przez Sevilla
Lili91 wiem, że tak głupio cokolwiek radzić, ale jak czytam co piszesz to ja takiego faceta (choć na język co innego mi się ciśnie) kopnęłabym w dupę. Wiem, bo tak zrobiłam. Zanim poznałam Michała, byłam z facetem, który żerował na mnie, do momentu kiedy zniknęły moje 3 złote pierścionki, które dostałam na 18 -stkę (od babci, chrzestnej i mojej mamy). Nie miał na chlanie, pierścionków nie wykupił z lombardu, czuli za przeproszenie poszły się jebać ...

11 lata 4 miesiąc temu #730850 przez lili91
Powiedziala zeby poszedl z nami na spacer to pogadamy. On stwierdzil ze mamy wrocic do domu i koniec tematu. Ja bez rozmowy bez moich warunkow nie mam zamiaru wracac

11 lata 4 miesiąc temu #730856 przez kinia90
Ku..a dziewczyny to co sie dzieję na tym świecie to jest masakra... weszłam na minutę z dzieckiem do małego sklepiku po chleb i ukradli nam wózek!!!!! policja nic nie zrobi oczywiście przyjeli zgłoszenie i maja to w dupie.......

11 lata 4 miesiąc temu #730866 przez lili91
Mojej kuzynce ukradli z klatki z 4p zniesli. Wszyscy byli w domu nikt nic nie slyszal a byl dzien.

11 lata 4 miesiąc temu #730888 przez KarinaM
Sevilla wszystkiego najlepszego.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #730896 przez Sevilla
Karina dziękuje serdecznie :)

11 lata 4 miesiąc temu #730911 przez moniaaak
lili...i co Ci tu doradzić.. pewnie sama nie wiesz co zrobić. Serce mówi jedno, a rozum pewnie drugie. Bądź twarda i stanowcza! Jeżeli za szybko ulegniesz to nic się nie zmieni. Tym bardziej, że z tego co piszesz to jedyne na co go teraz stać to napisanie, że "macie być w domu jak wróci", albo "macie z nim wrócić do domu".
Tak jak któraś napisała(przepraszam, nie pamiętam która)- faceta ciężko zmienić. Ale u twojego to chyba jest problem z dorośnięciem, skoro spędza czas z kumplami...

Trzymaj się i bądź dzielna:)

11 lata 4 miesiąc temu #730913 przez lili91
Dziewczyny ide na rozmowe z tym moim Draniem trzymajcie kciuki, mam zamiar byc stanowcza.

Corenka wynagradza mi smutki smieje sie w glos od rana. Kocham moja Kropeczke

11 lata 4 miesiąc temu #730916 przez moniaaak
kinia90 to kiepska sprawa... ale jak widać ludziom się wszystko przyda.

Dziewczyny co ja dziś w nocy miałam.... Kacperek wstawał 5 razy! Definitywnie obudził się o 8, ale to był już szosty raz...Pierwsza pobudka piętnaście minut przed północą. Nie wiem czy to skutek szczepionki, czy przez to, że zaczęłam jeść trochę smażonego? Ale tak to nie miał nawet w pierwszych tygodniach życia...
Nawet nie był to głód, bo czasami przystawiałam go do piersi, a on trochę pocmokał i zasnął... jak tak dalej będzie to będę chodzić jak zombie ;)

11 lata 4 miesiąc temu #730919 przez moniaaak
lili powodzenia. Daj znać jak poszło :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka