- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ten temat to akurat nic nowego...Mój jest tak rzadko w domu że jak wpada na dwa,trzy tygodnie to sama go ciągne do sypialni ale akurat ostatni pobyt było raczej rzadko bo poprostu oboje bylismy na tyle śpiacy i zmęczeni że woleliśmy spanie jak seksowanie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Najlepsza opcja to ta którą mi koleżanki zaproponowały w pracy w biurze obok robią mi łóżeczko i mogę mieć i pracę i dziecko.
Pozytywne jest to że będziemy się wymieniać, i może Magda jak nie będzie widziała całe dnie tylko mamy to będzie za mną też tak szalała jak za Jakubem bo np jak w nocy wstaje do niej Jakub i rano do łóżeczka podejdę ja to jest takie szczęście w jej oczach że mi świadomość że jest 5 i bym jeszcze pospala nie przeszkadza w ogóle.
A tak to jak J. wraca z pracy to ona mnie w ogóle nie zauważa jest tylko tata.
Biedne jesteśce z tymi moimi monologami
No a wracając do seksu to my z moim lubym mamy różne strefy czasowe ja jestem rano pełna energii a wieczorem to kapeć mój mąż na odwrót ;P No ale libido mi spadło i mnie to drażni...nawet myślałam co by se jakieś tabletki kupić, ale chyba zacznę od zbadania hormonów...
Duży wpływ na to pewnie ma też fakt, że muszę być rozważna za nas dwoje bo 2 dziecko póki co nie wchodzi w grę.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Próbowałam wczoraj częstszego karmienia przed kąpielą- nie dało rady, spróbuję dziś.
Moje dziecko wczoraj praktycznie nie spało od 15.00(jakieś tylko parominutowe drzemki), więc wieczorem był taki ryk, że szok...
Wymyśliłam, że nakarmię go na śpiocha zanim pójdę spać, to dłużej pośpi. O ja naiwna...
Nakarmiłam go o 22.00, a o północy już się darł... ostatnio po kąpieli i karmieniu spał z reguły do pierwszej, więc ja tu czegoś nie rozumiem....
A później to już 3,4, po 5 i szósta...aż mnie się spać odechciało. A teraz już stęka..
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potem sobie zmieniłam pracę i tak sobie na tym wyszłam. A teraz po macierzyńskim muszę znów czegoś szukać...
Ale tak czy siak ja idę na roczny, bo i tak nie ma kto z maluszkiem siedzieć. A chyba serce by mi pękło gdyby musiał iść do żłobka, bo na nianie to średnio nas na razie stać.
A z moim mężem też mi się ciężko dogadać. Nie rozumie moich potrzeb...Słucha co mówię i kiwa głową, ale i tak się nic nie zmienia... Jak się wkurzę to wezmę małego i pojedziemy do rodziców.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja jeszcze nie miałam takich myśli, żeby kazać mężowi się wyprowadzić, on tylko kilka razy powiedział w złości że się spakuje.
Generalnie długo nie umiem się złościć, zaraz albo przeproszę albo zacznę sama rozmowę, najdłużej wytrzymałam może z pół dnia, zazwyczaj staram się wszystko wyjaśnić od razu, bo stwierdziłam, że nie ma co tracić życia na ciche dni.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja na początku małżeństwa byłam bardzo zazdrosna. A teraz po 10 latach już nie. Chociaż gdyby mąż mnie zdradził to ja chyba nie umialabym Mu wybaczyć. Człowiek nie wie jak by się zachował w takiej sytuacji.
Lecę bo młoda marudzi.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
co ja mam z tym moim małym łobuzem ostatnio w nocy to świat nie widział....!!!
budzi się o 12, 1, 2, 3 i gada śmieje się... a mnie się oczy zamykaja...;/
wkońcu sie wkurza, że nikt się nim nie zajmuje i zaczyna się ryk...
właśnie wstawiłam pranie i do balsamu dzidziusia wsypałam troche proszku naszego... zobaczymy czy nic mu nie będzie... jak nie to powolutku zaczne mu prać ubranka w normalnym razem z naszymi...
prasować raczej jeszcze prasuje, chyba, że są rzeczy które bardzo ładnie wyglądają i ich nie trzeba:)
A mój Kubuś bardzo malutko brudzi ubranek:)
połamały mi się wszystkie paznokcie:((( a przez chyba 2 lata miałam piękne twarde długie...;/
aaa... i zafarbowałam włosy na rudo... znaczy taka miedź bardziej:)
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniaak ja mam podobnie znocami przez ost dni.osstatnio juz ładnie spała a teraz znowu pobudki.probowalam czestszych karmien ale jak Lenka nie jest głodna to za cholerę nie weźmie cyca.probowalam butle da na noc to pluje tym mlekiem.niestety w dzien nie mam szans sie zdrzemnąc bo z drugim dzieckiem jestem i tez musze mu wymyslac zajecia.ostatnio chodze jak na haju a wieczorem padam.to sobie pomarudzilam...
Ane Kubus faktycznie wygląda na poł roczku, slodki jest:-
Cholera dzieciaki zbudzili mi Młodą!!!
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A nasze kłótnie zazwyczaj kończą się moim płaczem bo oczywiście nie powiem normalnie o co mi chodzi tylko zaraz rycze. Czego moj mąż nie znosi i wychodzi.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę się pochwalić- Kacperek po kilku dniach pomocy z naszej strony przy dźwiganiu głowy, a końcu zaczął sam wpadać na to jak to zrobić. Nie wychodzi mu jeszcze idealnie, ale i tak jest duży postęp:).jestem z niego dumna.
Czekam właśnie na kuriera, zamówiłam ubranko dla Kacperka na chrzest. Chciałam coś cieplejszego, bo to będzie za miesiąc. Przy okazji wykorzystam na jutrzejszy ślub na który idziemy:).
Kupiłam mu coś takiego www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/6-czesciowy-...-Gniewko-Wiosna/1170 jak Wam się podoba?