BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #729806 przez ewela86
vika lepiej późno niż wcale. dobrze że potrafisz się przyznać do błędu. ja raczej mma na odwrót: często wszystko duszę w sobie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #729809 przez Sevilla
Ja też się zastanawiałam nad macierzyńskim, lecz u nas Michu pójdzie na tacierzyński, bo ja dostaje marne 300zł jako pracodawca, a jak kolejne pół roku mam dostawać 60% tej sumy to nam się nie opłaca w żaden możliwy sposób. Na całe szczęście decyduje o godzinach swojej pracy, więc dużo nie stracę z rozwoju Maksika :P

Ubranka uuuuu dawno nie prasuje, kiedyś przez przypadek uprałam Maksika ciuszki w naszym proszku, nie wyskoczyło mu uczulenie i od tego czasu piorę jego ciuszki razem z naszymi :)

Olga rośnie mała panna dla Mojego Maksika hahahaha zaklepuje!!!! :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #729816 przez Olka!
Dziewczyny ale Wy szalejecie hihi dwa dni nie czytałam postów i teraz nie mogę nadrobić :-(
My jutro mamy szczepienie aaaaaaaa ale będzie płacz! Idę z nią sama a sama jeszcze nie byłam tzn. był z nią tatuś !!!

11 lata 4 miesiąc temu #729835 przez demoniqe
Ewela mój waży 6 kg dokładnie i ma 68 cm. Jest długaśny ale chudziutki.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729838 przez anek
Viki ja to mam tak ze dusze, dusze w sobie ale jak sybuchne to sie M.chowa po kątach.masakra z tymi hormonami.wszystkim sie przejmuje a najbardziej mnie doluje to ze mam mało czasu dla synusia iczuje ze go zaniedbuje.M nie ma i nie mam jak z nim sie bawic.chodzimy na spacery, place zbaw ale to nie to samo.

Olga córcia słodziutka.

Ja mam u synka w pokoju na biało a dwie sciany turkus i meble podobne do waszych , tez zielonym.teraz mi sie podoba szry z żółtym.

Ewela moja tez n a cycusiu ale tyle cbyba nie waży jeszcze.

Moja Lencia ma takie łaskotki.najbardziej pod paszkAmi i na udach od wewnątrz.normalnie smieje sie na głos.ubaw mamy.

11 lata 4 miesiąc temu #729840 przez Olga60
Zuzia, Dianka, Kubuś Sto lat i duuuużo zdrowia :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729842 przez tysiiiak
Olga Nataszka piękna laseczka fiu fiu :)
Vika super zdjęcia z chrzcin.
Ja też tak czasem mam jak opisujesz, że powyobrażam sobie jakieś głupoty i becze pół nocy no debil no. Na drugi dzień nie mam pojęcia o co mi chodziło :unsure: Zawsze tak przed okresem miałam i poprostu sama ze sobą nie mogłam wytrzymać :dry:
Ale nie powiem o co mi chodzi tylko becze :angry: Naprawde czasem podziwiam M. że ze mną wytrzymuje czasem bo to masakra jakaś :ohmy:
Ewela Kuba waży 6170 też na piersi. Myślę, że nie masz czym się przejmować :)

Kubula chyba dziś dalej odsypiał tą szczepionkę albo to ta pogoda bo miał dwie drzemki po ponad 2 godziny :ohmy: I wstał mi wieczorem o 18.30 gdzie powinnam go już kąpać :P

11 lata 4 miesiąc temu #729844 przez Olga60
Karina Irina też śliczne imię, lubię takie.

Sevilla spoko, jest zaklepana :laugh:
Tak w ogóle dziewczyny można by było zorganizować jakieś spotkanie majowych mam!

11 lata 4 miesiąc temu #729852 przez Olga60
Natasza wczoraj wzięła kąpiel razem z mamusią, oczywiście w jej płynie i po moim prysznicu. Piękna sprawa, a jak wygodnie..

11 lata 4 miesiąc temu #729853 przez Olga60
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #729857 przez tysiiiak
Olga Fajnie by bylo się spotkać ale z organizacją tego podejrzewam że ciężko :( Niestety mieszkamy w tak różnych miejscach że nie było by łatwo z małymi dzieciaczkami :(

Taka kąpiel super :) niestety moja mini wanna nie ogarneła by naszej dwójki :(

11 lata 4 miesiąc temu #729863 przez munnecabrava
A moje dzieciorsko dzisiaj taaak marudzilo aż o 18 padło ale tak że mogłam ja przenosić a ona nic zmienilam pieluche wcisnelam jej jeszcze butle na noc i dałam spokój wykapie ja jutro . Mój mąż.jak się dzisiaj tluklismy skręcił mi nadgarstek .;p booooli.

Ehhh ale ja doskonale rozumiem problem z nastrojem ja juz się zastanawiałam czy nie iść do lekarza ... Albo brać tabletki uspokajające bo ja się wsciekam za wszystko dzisiaj tłumacze coś jakubowi i nie skumal o co li chodzi i juz się wkurzylam...wczoraj było mi niedobrze to się pytał zy chce wody czy otworzyć okno to też się wydarlam że źle się czuje to nie mam ochoty odpowiadać na tysiąc pytań. No masakra jakąś ....

11 lata 4 miesiąc temu #729874 przez joasia10015
Spotkanie majówek???? Suuuper sprawa :) Tylko trza by miasto wybrac :)
Laski a ja myślałam że tylko w mojej głowie jest taki chaos :S Ja bardzo czesto wkorzam sie na coś a potem nie wiem o co kaman :unsure: Na szczescie jeśli naprawde moja jest wina to potrofie pokornie przeprosic ... I też baardzo czesto zastanawiam sie jak ten mój małż to wytzymuje :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Olga dzieki za fotki -Milosza pokój juz przyszykowany wiec zostaje wybrac kolory ... Dziś szafe rozkładałam -mało mnie nie zabiła górna częśc -odkręcałam dolną i nie pomyslałam że górna zleci ;) Ale obyło sie bez wypadków przy pracy :blink: Jeszcze chce dzis pomalowac sufit jak chlopaki pojda spac :side: A na jutro obiecałam Miłkowi że pomalujemy sciany na biało (podkład pod kolory) -kupiłam mu maly wałek i zrobimy sobie czapeczki z gazety -będzie nie zła frajada ;)

11 lata 4 miesiąc temu #729884 przez Olga60
Joasia zostaw coś mężowi :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #729891 przez joasia10015
Kochana dla męża bedzie pomalowanie na kolory :)
Poskrecanie nowych mebli ktore czekaja wa kartonach :)
I ocieplanie domu ... i to wszystko w 3 tyg.wiec chciałabym zeby z nami troche posiedział :blink:

Ha,ha dziewczyny jak ja was dobrze rozumiem :) Ja wyrzucałam małża RAZ z domu -dwa dni po ślubie (juz kiedys o tym wspominałam)i byłam pewna że sie rozwiedziemy -tak wiec chyba kazda z nas to przechodzi ;) Ja z moim małżem ostatnio żyje baaardzo dobrze-sama nie wiem dlaczego-jakos chyba nie mamy czasu na kłotnie....ale czuje ze cos w powietrzu wisi ...niby jest pięknie ,ale jak przyjedzie w niedziele i posiedzi 3 tyg.to prędzej czy pozniej cos WALNIE !!!!! :silly: Noooo chyba że sie mylęęę :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka