BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #730408 przez Ane88

Przyszedł czas na nową miłość...;*
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #730414 przez Ane88
a do chrztu miał takie

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #730417 przez KarinaM
Pauluska sukieneczka super.

Dziewczyny co Wy tak śpieszcie się z rozszerzaniem diety. Wszystkie schematy żywienia mówią żeby dietę rozszerzać po skończonym 4 m-cu. Czyli od miesiaca 5. Można trochę wcześniej. Każda z nas robi wg. własnego uznania a ja czekam cierpliwe. Nic na siłę.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #730436 przez Daarikaa
ane ile cm ma Twoj synus, bo wyglada na duzego chlopca :) Ładnie wygladal na chrzcinach-kawaler ze hoho ;)

11 lata 4 miesiąc temu #730443 przez Ane88
właśnie kurcze nie wiem, bo go nie mierzyła, ale jak wstanie to ja go zmierze:)

Kubuś za dwa tygodnie kończy 4 miesiące. Pani doktor powiedziala, że moge zacząć próbować po łyżeczce mu dawać posmakować... jeśli oczywiście będzie chciał... i mam zaobserwować czy nic mu się nie dzieje po tym... łyżeczka, dwie i koniec... później będziemy zwiękrzać. trzeba jakoś powolutku to wprowadzać :)
Smiesznie dziamał tą zupke, ale chyba mu smakowała bo otwierał dziubek:) i się smiał:)

11 lata 4 miesiąc temu #730487 przez joasia10015
Ufffff sufit pomalowany ,dziurki zaszpachlowane -wszystko zabezpieczone przed plamami ;) Jeszcze trochę sciany przeleciec białą farbą ;) Miłosz zafascynowany pomaganiem ,Miki z daleka obserwuje -bo troszke farba śmierdzi :( Sąsiadka powiedziała że mam nie równo pod sufitem (w sensie w głowie :lol: )bo robote sobie wymyslam zamiast odpoczywac :S Do tego okna dzis umyłam i firany poprałam ;) Aaaa co jak mam wene to czemu nie??? Teraz pewnie będzie czas gdzie dupska nie ruszę ;)

Miki jak zawsze nocke zarwał ,ale co tam :blink:
Sliczne te ubranka dla dzieci na chrzest...ceny jak z kosmosu ale cóż :blink:
Ja tez poczekam spokojnie na rozszerzanie diety,Miki dopiero za 4 dni skonczy 3 msc.wiec mam duuużo czasu :blink:
Sevilla żadna z ciebie wyrodna matka-wrecz przeciwnie-jak dla mnie SZACUN !!!!Ja bym tez chetnie wyszla co dzien do pracy,pogadala z ludzmi bo nie dlugo zdziczeje :S i będe gugac jak Miki :S

11 lata 4 miesiąc temu #730499 przez joasia10015
Ostatnio któraś pisała o foteliku do karmienia-dziś dostałam na meila info że na allegro są przeceny właśnie fotelika -ja akurat mam po MIłoszu ,ale jest praktycznie identyczny jak ten tylko różni sie kolorami i byłam z niego baaardzo zadowolona :) Spęlnił sie jako fotelik i pozniej jako stolik z krzesełkiem :) Moze któraś sie skusi ???
allegro.pl/show_item.php?item=3444487443...&utm_capmaign=okazje

11 lata 4 miesiąc temu #730500 przez moniaaak
pauluska sukieneczka super :)

Joasia fakt- ceny mają spore, ale niestety nie udało mi się znaleźć nic tańszego i żeby było cieplejsze.
Ostatnio pojechaliśmy do Kielc, ale tam wszędzie jakieś dziwne garniturki i wszystko cienizna... i ceny też niekiepskie.
A to trzeba przyznać, że jest naprawdę dobrej jakości:).

Dziś eksperyment- smażona ryba na obiad, ciekawe jaki będzie efekt.

11 lata 4 miesiąc temu #730516 przez munnecabrava
Moje dziecko opetal jakiś demon juz dzisiaj nie mam do niej siły ..... Nie chce spać... Tylko krzyk ..i to.z piskiem nic jej nie boli ...bo wystarczy że na nią spojrzę to juz się ucisza ...na rekaach się wierci wszystko źle .... Samochodem krzyk no po prostu demon ... I tą ręką jeszcze tak boli....

11 lata 4 miesiąc temu #730518 przez munnecabrava
Od ponad miesiąca zasypiala sama w lozeczku ... Teraz jak ja nie zapoje czymś to nie pójdzie spać...i te.moje nerwy do tego w.komplecie...

11 lata 4 miesiąc temu #730525 przez tweety
m-brava od dawna zbieram się żeby spytać, jak to się stało że mąż ci rękę skręcił? mamy dzwonić po policję?

11 lata 4 miesiąc temu #730535 przez Alex_87
No właśnie M-brava miałam już wcześniej spytaj o to samo :P wy się na codzień bijecie czy tylko sporadycznie :P

Olka! no moja robi identycznie, może teraz potrzebuje rzadziej jeść, a ja nie zczaiłam, że ona nie chce tak często jeść i ją na siłę przystawiam :dry: chociaż dzisiaj tak sobie pomyślałam, że może ona tak okazuje, że już nie chce. Bo je i w pewnym momencie odrywa się od cycka, pręży się i już nie idzie jej przystawić do cyca :/ hmm moglaby to jakoś inaczej okazywać a nie płaczem, skoro jest już najedzona :dry:

Ja czekam też do końca 4 miesiąca i z tej okazji dam małej coś nowego do spróbowania :D chociaż dzisiaj dałam jej do polizania znowu jabłko i jak zabrałam to aż się trzęsła, że chce jeszcze :D ale jeszcze nie zauważyłam żeby wyciągała rączki po jedzenie jak ktoś je, a słyszałam, że to jest jeden z objawów, że dziecko jest już gotowe na nowe smaki.

Kurde no i chyba wychodzi jej ten ząbek, powoli bardzo, ale czuje na dziąsełku zgrubienie, może to przez to ma takie humorki...

11 lata 4 miesiąc temu #730544 przez munnecabrava
hehe nie no obejdzie się bez policji bo mnie dzisiaj wyręczał we wszystkim ;P

ale się czasem śmieje że wyglądam jak ofiara przemocy bo mam skłonność do siniaków. Ale nasi sąsiedzi to są biedni bo ja zazwyczaj zaczepiam a później gonimy się po całym domu ;P Ostatnio zamknęłam małża na balkonie miałyśmy z Magdą śmiechu co niemiara.

Mimo mojego biednego nadgarstka fajne to jest odstresowuje a śmiechu ;P

11 lata 4 miesiąc temu #730552 przez sisina
Skończyłem 3 miesiące :laugh:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #730554 przez KarinaM
W moją też demon wstąpił. Po kąpieli to dopiero dała czadu. Od popołudnia wyginala się tak jakby mostek chciała zrobić. Na raczkach było dobrze dopóki była na pionowo i wszystko widziała. Teraz nawet mleczka nie zjadła tylko usnęła na rękach. Będę musiała dać Jej okolo 22 na spiocha. Nie wiem czy to reakcja na szczepionkę czy coś innego.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka