- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaak te ubranko prześliczne!!! i przyda ci się z pewnością jeszcze na niejedną okazję, a ja sukienki ze chrzcin już raczej Dianie nie założę (ale prezent to był od rodziców więc nie mam co narzekać )
Ane88 Duży chłopczyk:) dopatrzyłam się podobieństwa do ciebie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
jak ten czas leci Fabiś ma dziś 3 miesiace a niedawno z brzuchem chodziłam
Wczoraj miałam rocznice ślubu 4 ale niestety spędzałąm ją bez małża bo w trasie jest ale w niedziele bedzie w domu ale za to była u mnie kuzynka i troche popiłyśmy było fajnie długo nie piłam drineczków myślałam że bedzie gorzej ale było ok.A Małż wraca w niedziele wiec pewnie jakaś kolacyjka a póżniej mały seksik
Śliczne te wasze dzieciaczki
Ja co do spania Fabisia to nie narzekam spi dobrze wczoraj zasnal o 19 i obudził sie o 3 potem o 7 i dalej spał.a tera nie spi lezy na brzuchu i sie smieje
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chrzcimy 15 wrezsnia, odbebnimy dwie imprezy w jednej (ja mam 14 wrezsnia urodziny) Ile placilyscie za tort? bo nam babka zawolala 240zl za tort na 30 osob moim zdaniem to duuuuuzo, moze sie myle?
mbrava moze posmaruj nadgarstek jakims altacetem lub czyms takim, bo mozesz miec problem wieczorem jak zostaniesz sama
co do prania to piore w dzidziusiu ale nie prasuje juz od samego poczatku
olga siczna córunia, piekne ma oczka! Ja z moja mala tez bralam taka kapiel Klaudia byla w niebowzieta
ane ale kawał przystojniaka z Twojego syncia! piekny blondasek!
alexa Julcia nie dosc ze grzeczna bo daje sie mamuni wyspac to jeszcze urocza! do schrupania! :*
sisina wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy i dla Fabisia z okazji 3 miesiecznicy
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moniaak piękne ubranko, lubie takie wdzianka dla chłopców, mały elegancik będzie z niego
A ja chyba oszaleje, nie mam pojęcia co wstąpiło w moje dziecko, no nawet żeby wyjść z nią na dwór to musze takie kombinacje robić, co założę jej czapkę to ryk niesamowity, w końcu założyłam jej inną i się trochę uspokoiła. Póki co śpi, ale powoli zaczyna mnie to wykańczać ona zrobiła się taka męcząca :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam pampersy Dada ale dla mnie są kiepskie w ogóle nie chłoną Iga cały czas pupa wilgotna więc powracam do Pampersów
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakie śliczne te Wasze maluszki
Jak czytam ile ważą Wasze szkraby to zazdroszczę moja Weronisia waży dopiero 5044 ale przybiera wolniutko ale jednak do przodu.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
a jak były takie niemiłosierne upały to zakładałam mu pampers sleep and play bo są bardzo cieniutkie.
my mamy teraz też tak ze spacerami... właśnie wróciłam na sygnale do domu ze sklepu ...no i z moich zakupów przyniosłam tylko chleb, mleko i ser zółty, bo temu małemu gamoniowi już się znudziła jazda po sklepie....;/
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja byłam na spacerze 2 godzinnym i jak wróciłam to Irina nie chciała jeść ode mnie. Krzyczała strasznie. W końcu wzięła Ją moja mama i zjadła bez problemu. Nie wiem czy miała mnie już dość? Ile można patrzeć na tą samą osobę która Cię karmi?
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Myślisz, że takie maleństwo może mieć dość swojej mamy? też czasem się nad tym zastanawiam, jak mała wrzeszczy i marudzi
Dziewczyny jak wyglądają te pleśniawki? Bo Zuzka ma taką białą malutką kropeczkę na dziąsełku, to może być to? Może dlatego jest wrzask przy jedzeniu.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a próbowałyscie pieluszki z babydream? Ja tak i moim zdaniem są bardziej chłonne niż pampersy i fajne w dotyku
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja tak się wkurwi.......na męża że aż zadzwoniłam do Niego i się wyżylam. Jak przyjechaliśmy z wczasów to sprzątał samochód i wypiął bazę fotelika i oczywiście już nie zamontował jej a ja nie za bardzo umię ją montować a chciałam jechać do siostry męża do salonu na brwi bo zarosłam a w niedzielę chrzciny u Jego brata. Miałam zabrać Irinę bo mama ma chore korzonki i nie podniesie Jej. Napisałam Mu że po pracy ma przyjechać prosto do domu bo musi zostać z dziećmi.
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
ALEX
czy Twoja córcia się wygina przy tym i krzyczy i nie da się jej za nic w świecie przystawić do piersi? Robi tak przy każdym karmieniu?
Ja mam właśnie tak czasem w trakcie jedzenia czasem jak chce ją przystawić żeby zjadła!!!Jest wrzask wyginanie i za nic w świecie nie będzie jadła!!
Pani z poradni laktacyjnej powiedziała, że to jest jej znak, że nie chce jeść, że tak to okazuje!!Dziwne no ale tak powiedziała.
Powiedziała żeby na siłę jej nie przystawiać, że jak będzie chciała to da mi znać !!!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/Komplet-do-Chrztu-Klara/1605
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska sukieneczka śliczna:)
a mój smerfuś dziś zjadł pierwsze dwie łyżeczki zupki jarzynowej gerbera ))