- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tez mialan kiedys dziwny zwiazek ale jakos sie ocknelam. Chcialam odzyc dyskoteki itd. Ale zaraz zjawil sie ten obecny i bylo cud miod malina dopoki nie poznal mojego charakteru.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde i jeszcze ten kredyt - on nie ma godnosci czy jak? Facet bez jaj??? By sie wziął za dodatkową robotę i spłacał ten kredyt a nie jak PALANT każe wspólnie płacic ,i jeszcze nie umie załatwic kasy sobie na fajki- niieeeee no jak dla mnie to trzeba nim potrząsnąc
Ale sie nakręciłam na noc NIe nawidzę takich typów po prostu
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie sie nie rostaniecie -bo niestety podjęcie takiej decyzji to długa droga (ja rok czasu dorastałam do takiej decyzji )tymbardziej jak macie dziecko ,ale kurde czy on na prawde ma wyjeb*ne na to czy masz dla dziecka na pampersy??? Jak dla mnie -nie zasługuje by byc ojcem i mężem (twoim facetem )
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No właśnie tu jest problem-jest w tobie MIŁOSC do niego i to jest najgorsze...Tzn.no wiadomo że go kochasz-gdyby tak nie bylo to bys z nim nie byla i nie miała z nim dziecka ...ale właśnie gdyby nie to uczucie ,zdradzieckie uczucie ,ślepe uczucie to byłoby ci lżej odejsc ... Popłacz aż ci trochę bardziej ulży i poczekaj na rozwój sytuacji - niech nie mysli że czekasz tylko na jego skinienie
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bylam u mamy bo przyjechala siostra. Siedzialam caly dzien, chcialam z nia pobyc. W domu obiadu nie robilam ale bylo co jesc innego, raz na jakis czas moge dac sobie wolne. A tu dzwoni z tekstem KIEDY WROCISZ BO JESTFM GLODNY. Nawet mu sif kanapek nie chcialo zrobic.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak zlapalam nerwe chociaz tesknie za nim cholernie. Chcial po nas przyjechac ale powiedzialam ze my sie nigdzie nie wybieramy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lili91 masz w sobie teraz milion emocji ,do tego martwisz sie o siostrę w szpitalu ... Dlatego musisz sobie na spokojnie wszystko pomyslec,ewentualnie z nim pogadac i musicie uzgodnic jakies ,,zasady,,albo co ...inaczej wrócisz do domu i za jakis czas znowu bedziesz sie pakowac do mamy ...a przecież nie chcesz fundowac takich przeprowadzek córce ,a nie zapominaj że jesli ty jestes zdenerwowana to ona już teraz to wyczuwa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
I nie zamarwiaj się tak bo dziecko to wyczuwa i mówią że te nerwy wypija z mlekiem. A swoją drogą jak tak bedziesz się stresowac to w końcu stracisz mleko a tego to napewno byś nie chciała.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do mężów to mój też jutro a raczej dzisiaj idzie z kolegą na wyścigi nocne na 1/8 mili. Jeszcze chciał żebym ich zawiozla bo to 8km od nas. A w niedzielę ma być chrzestnym. A ja nie wiem do której te wyścigi będą. Powiedziałam że ani ich nie zawioze ani po niego i kolegę nie pojadę. Niech radzi sobie sam. Ciekawe co zrobi bo bilety już kupił. Też nic nie myśli o rodzinie. Nieraz zapyta czy może iść lub jechać tam czy tam. Ale czasem to zachowuje się jak dziecko: On chce to i koniec. Fakt jak brak kasy to nie pójdzie tam czy w inne miejsce. Ale ja nie chodzę z koleżankami do kina czy wyścigi. A On z kolegą potrafi iść do kina bo ja bie chcę bo nie lubię. Nie potrafi sobie odmówić. Fakt że z Igorem to On chodzi do kina i to bez mrugniecia okiem. Na basen przed ciążą chodziliśmy razem ale w ciąży to bałam się że złapie jakiegoś grzyba bo mam tendencję. No i dodatkowo byłam gruba i się wstydzilam. Teraz Igor poszkodowany bo ja nie pójdę bo Irina a tatuś chory bo wątroba odezwala się.
Sorki że tak się rozpisalam. Idę spać bo już 4:00. Miłych snów.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
6 rano a ja na nogach mały spi a ja skorzystam z chwili żeby nadrobic posty....
Biedna lili91 współczuje ci z całego serca ja bym takiego debila za przeproszeniem dawno kopnęła w dupe... boże jak można nie interesowac sie dzieckiem i miec wylane na wszystko nie rozumiem tego....Mój małż jak zjeżdza z trasy to małego mi wogóle nie daje karmi go przewija mówi ze musi sie nacieszyć nawet w nocy do niego wstaje a ja wtedy moge sobie pospać troszeczke hihihi
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa