- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z każdej chwili moc radości,
Niech Ci pachną kwiaty, drzewa,
Niech Ci wszystko 100 lat śpiewa!
lili czekamy na wieści
moniaaak nie daj sie - może Kacperek ma gorsze dni (nocki).Miki też dziś budził sie jakieś 5,6 razy a teraz skubaniec odsypia Za to ja nie mogę bo sprzatam
Achhh takie to fajjjne chwile nastały Dasz rade kochana Pomyśl sobie że życie jest piękne,ty masz zdrowego synusia ,słonce za oknem swieci ...a za rok o tej porze bedziesz sie smiała z tych nieprzespanych nocek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sevilla Wszystkiego Najlepszego Pociechy z Twoich mężczyzn i spełnienia marzeń
Irinko i Kacperku Wam dużo zdrówka z okazji trzymiesięcznicy
Tweety Prucz kwasu foliowego masz nie dźwigać ! Podejrzałam Cię na kwietniówkach jak pisałaś że dźwigałaś ! Dbaj o siebie i fasolkę
Kinia Współczuję ! Co za ludzie ! Wszystko ukradną :/ Niczego nie można zostawić na pięc sekund bo zaraz ktoś się zainteresuje
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
trzymaj się dzielnie!!! Ja też byłam w szpitalu bo mi się macica stawiała i były widoczne skurcze na ktg praktycznie od 30 tc dostawałam też sterydy na rozwinięcie płucek małej niuni, leki też mi zapodali straszne takie że mnie po nich telepało i dusiło masakraaaaaaa!!!A mała urodziła się tydzień po terminie
My wózek mamy cały czas na parterze, mieszkamy na 3 piętrze jak na razie jeszcze stoi
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj do nas przyjeżdżają moje dwie przyjaciółki jedna z narzeczonym więc grill, piwko i relaks
A i zapomniałam o najważniejszym Iga jadła dzisiaj marchewkę chyba jej smakowała bo tak cmokała sobie moja Pyzia ale Maruda dalej daje popalić ale jest u nas babcia i niańczy a ja odpoczywam
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
joasia10015 krzesełko naprawdę fajne i myślę,że się skusze,nie jest drogie a muszę sobie pokupować większość rzeczy zanim przejde na 60% macierzyńskiego bo póżniej będzie troszkę ciężej:angry:
kiniawspółczuje jak tak można cholera trzeba mieć oczy dookola dupy a jak twoja malutka??? jest jakaś poprawa??? już wiadomo od czego to było???
gdy was tak czytam jakie macie cyrki z dziećmi to nazywam siebie szczęsciarą dziś się mnie wszyscy pytali co dosypuje malej do jedzenia bo wcale jej nie slychać pobila rekord spała od 21 do 8 zjadla bez otwierania oczek i spala do 9.30 potem od 11 do 13 i od 14,30 jeszcze śpi gwiazda jest bardzo ruchliwa,ciekawska i silna obraca w rączkach grzechotki i gryzaki rozgląda sie za pieskami i kotkami a przy tym nie uslyszysz jak zaplacze no Aniol a nie dziecko a jak się fajnie śmieje w glos i to najwięcej do taty:) wystarczy,że na nią spojrzy taki z niej trzepok
Sevilla Wszystkiego Najlepszego
pauluska udanego wieczoru
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Właśnie mąż go kąpie i będziemy się usypiać
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
A ja miałam plany chciałam jechać nad morze żeby poddychać a tu dupa kolacje zrobić z okazji rocznicy kurde jak tak dalej pójdzie to Fabian nie bedzie poznawał swojego taty bo mało go widzi
sorki ze zawracam wam głowe ale musiałam sie komuś wyzalić
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Mam nadzieję, że lili postawi na swoim
Karina mój Maksiu gada do tego samego misia Woli gadać z nim, niż z nami
Moje dziecko zrobiło mi najpiękniejszy prezent pod słońcem spało dziś od 20 do 9.30 rano oczywiście z dwiema przerwami na karmienie, ale to i tak pozwoliło mi się w 100% wyspać...
Co do zajmowania się dziećmi, na samym początku myślałam, że Michu nie podoła tej roli. Miałam wrażenie, że nie wie, jak zająć się małym, lecz ostatnie dni pokazały mi, jak bardzo się myliłam. Ostatnio wieczorami pracuje, a on zajmuje się Maksem. Wracam po 23 do domu, a moje małe słoneczko nakarmione, umyte, przebrane i grzecznie śpi w łóżeczku Myślałam, że Michu sobie nie poradzi, bo teściowej nie ma w domu. Jestem poprostu w szoku i oczywiście mile zaskoczona. Nie pamiętam ktoś już pisał, że wychowywał się bez ojca, ja miałam to samo, choć ojciec był, ale z kolegami nigdy z nami. Na całe szczęście mój synuś będzie miał innego tatę, niż ja miałam
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój małż przyjeżdża jutro rano i zostaje 3 tygodnie,a nie widzielismy sie też 3 tyg.więc jest co nadrabiac
Stąd moje pytanie laseczki -co mogę zrobic na kolację (mieliśmy tez rocznice ślubu tydzien temu )we dwoje? Mam już dosc sałatek,spagetti czy innych makaronów z sosami -macie inne pomysły? Coś fajnego,żebym nie musiała pół dnia w kuchni siedziec i żeby pasowało do romantycznej kolacji Sisina trzymaj sie kochana,dasz rade -siostra mi zawsze mówi w takim przypadku żebym pomyślała o tych kobietach których mężowie wyjeżdżają do Iraku albo gdzieś na wojne-to jest dopiero
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I teraz przy Mikim zaczyna sie to samo -kiedy wyjezdzam on zajmie sie super dwójką łobuzów -i choc mówi po takim czasie że należy mi sie medal za opiekę takimi dwoma szkrabami to nigdy nie narzeka....Jestem baaardzo szczesliwa że moje najwieksze skarby mają właśnie takiego ojca !!!!!(a nie dawno pow.mi że choc KOCHA mnie nad życie -chłopaki są dla niego NAJWAŻNIEJSI POD SŁONCEM-oczywiscie nie obraziłam sie bo ja tez mocno go kocham ale ...męża można zmienic-DZIECI NIE )
Uffff ale sie nadrukowałam ,a ręce mnie dziś bolą od tego malowania sufitu że hoho...do tego wylizałam dzis chatke na przyjazd małża-mam nadzieje ze to doceni
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
a co wózka niestety nawet nie łudzę się, że się odnajdzie... także muszę skądś kilka stów wyczarować... no normalnie aż ryczec mi się chce