- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja na razie piorę w Lovelli
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moją obudziłam o 8:30, zjadła i teraz gada do zwierzaków w lezaczku.
Co do temperatury. To u takich małych dzieci normalna temperatura to do 37. Moja też wczoraj miała 37,5 a nawet 37,8 ale mogła zgrzac się ode mnie.
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Maksio dostał krzesełko na chrzciny od babci - PegPerego Tatamia - wybraliśmy je bo ma funkcję bujawki, którą Maks bardzo lubi
Muszę pochwalić mojego męża bo dziś bo nocnych harcach naszego syna wziął wolne. ustaliliśmy jeszcze że skoro on wyskakuje 2 razy w tygodniu na piłkę to ja mam czwartki od 16 wolne i robię to co mi się tylko podoba także dziś ruszam zająć się sobą
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TAK WAŻNEJ 3-MIESIĘCZNEJ MAGICZNEJ ROCZNICY PO KTÓREJ MA BYĆ JUŻ TYLKO LEPIEJ I TEGO WSZYSTKIM ŻYCZĘ
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do proszku to również posiadam maly zapas dzieciowego wiec na razie nic nie zmieniam.
i wydaje mi sie ze mala nie bedzie miala zadnego uczulenia bo przytula się do nas czyli do ciuchów pranych zwykłym proszkiem i nic jej nie wyskakuje.
Ostatnio się zastanawiałam nad krzesełkiem na razie żadnego nie upatrzyłam. Ale mam już upatrzone sztućce dla Juli. Mimo iz mam jeszcze trochę czasu bo na piersi pozniej sie zaczyna rozszerzać dietę.
I dziewczyny z mężem doszliśmy do wniosku ze na razie mała zostaje na piersi. Jak zacznie sie częściej budzić w nocy wtedy skonsultujemy sie z pediatrą o przejście na mm.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
I z was śliczna rodzinka:)
Zazdroszcze wam takiego wygladu. ja przed ciążą nie należałam do szczupłych a po zostało mi 10 dodatkowych kg. których nie moge sie pozbyc.
Mam pytanie do dziewczyn których dzieci się już przekręcaja na boki
Czy wasze maluchy obracają się zawsze na ten sam bok?
Bo moja niunia przekręca się zawsze na prawy. tak samo z przekręca się z brzucha na plecy zawsze przez prawe ramię. I nie wiem czy nie powinnam się tym niepokoić?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Joasia plany były, ale na następny rok kościelny. A ten to spontan wynikający z niezadowalającego nas mojego macierzyńskiego. Przez to, że jako nowy przedsiębiorca płaciłam niski ZUS dostaje jedynie 300 zł macierzyńskiego. Postanowiliśmy, że Michu przejdzie na tacierzyński
Wczoraj pierwszy raz nie usypiałam Maksa, bo byłam w pracy. Myślałam, że się poryczę ...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
moniiak a próbowałaś zwiększyć częstotliwość karmień przed snem? Ja od małego przyzwyczajam Kubę żeby w dzień jadł co 3 godziny a od ok 17 do 20 co 1,5 godziny. U nas to działa, ale to na pewno zależny od dzidziusia no i laktacji.
nie wiem czy wam pisałam ale wczoraj pediatra powiedziała że niedługo będziemy rozszerzać dietę u małego, więc ją zapytałam od kiedy można, a ona na to że jeszcze z miesiąc albo nawet krócej bo im później się podaje stałe pokarmy to dziecko jest sprytniejsze i bardziej wybredne.
Ja postanowiłam, że od dziś jem wszystko łącznie z nabiałem (zacznę od małych ilości) i smażonym. Na razie wsuwam kisiel o smaku passiflory ogólnie smakuje jak pomarańczowy.
Ja piorę w Loveli, Jelpie i Białym Jeleniu ale razem z moimi i męża rzeczami od zawsze, nie zawsze prasuję
Jak skończą mi się proszki to spróbuję jakiegoś Vizir Sensitive a potem już normalne.
Vika super zdjęcia.
Kubuś dziś jednak więcej śpi, chyba po tym szczepieniu.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak wiem co przeżywasz bo ja mam nocki IDENTYCZNE-Miki budzi sie co godzinkę,może półtora -juz nawet na zagar zbytnio nie patrze -bo po co Jak chce jesc to je A ja dam sobie rade-wyśpie sie za jakis rok Też czasem padam na pyszczek (jak to ujęłaś)ale pocieszę cie -przy kolejnym dziecku nie bedziesz sie nawet zastanawiac czy spałaś w nocy ,czy nie bo porostu nie bedzie czasu na to
Na pocieszenie mam które czasem mają dośc przeczytajcie wywiad z Bosacką - takie babki mi imponują i uświadamiają że jestem OGROMNĄ SZCZĘSCIARĄ kobieta.onet.pl/dziecko/plotki/katarzyna...dzina-to-skarb/ggy2w .
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
(oczywiście jak cos wyglada ,,jak wyciagniete psu z gardła,, -to żelazko odpalam i jadeee )
Ostatnio niektóre z was pokazywały zestawy do jedzenia dla dzieci -zobaczcie co ja dzis znalazła www.facebook.com/photo.php?fbid=63534602...56196&type=1&theater Nic tylko jesc,jesc i jesc
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ooo wstał 2 godziny i 18 minut