BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #750136 przez vika
sevilla no to gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: i czekamy na fotki :blink:

dziewczyny które karmią bierzecie jakieś tabletki anty??? mi przepisała azalie i kazała brać od razu nie czekając na okres :huh: ja oczywiście nie brałam bo już dwa razy dostałam okresu i myślę,że powinnam poczekać :unsure: :unsure: :unsure: jak brałyście te tabletki bo ja już sama nie wiem :unsure: :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #750139 przez vika

11 lata 3 miesiąc temu #750144 przez tysiiiak
hehe dowcip dobry :D:D:D
Vika ja biorę tabletki Ovulan i też brałam odrazu nie czekając na @ :) te tabsy tak się bierze przy których można karmić :)

Sevilla czekamy na fotki :)

11 lata 3 miesiąc temu #750147 przez vika
Właśnie szukam zamienników i znalazłam te co Ty bierzesz w cenie 16zł ??? tyle płaciłaś bo ja za swoje dawałam 30 zł:/

11 lata 3 miesiąc temu #750185 przez KarinaM
Sevilla gratulacje z okazji ślubu. No i super że wszystko się udało i ułożyło.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #750238 przez joasia10015
Ha,haaa VIKA ale sie naśmiałam -dobre,doooobreeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #750241 przez ewela86
Dzień dobry :)

Dziękuję kochane w imieniu Dianki za życzenia!!! Ja również przekazuję spóźnione ale szczere życzenia dla Waszych dzieciaczków: Zuzki, Kuby, Igi. Przepraszam jeśli kogoś pominęłam

U nas wariacki weekend. Byliśmy na weselichu, Dianusia nie dała popalić babci, ale oczywiście jak rodzice wrócili z zabawy to zaczęły się akcje :D ale co tam, przynajmniej trochę wyszliśmy do ludzi i to sami, ale co chwila na telefon zaglądałam oczywiście :)

sevilla wszystkiego dobrego!

11 lata 3 miesiąc temu #750242 przez Daarikaa
hej!

Wszystkiego najlepszego dla Fabisia! niech rosnie zdrowo :kiss:

Sevilla samych radosnych dni na nowej drodze życia ;) KOCHAJCIE SIĘ!!!!

moja gwizada dziś mniie zaskoczyła: przespała całą noc... zasneła o 20 i o 6 dopiero sie obudzila :D jestem mega wyspana :):) dzisiaj dalam jej marchewka z ziemniaczkiem i dodalam do tego brokula.. nawet jej smakowalo

karina oszczedzaj plecki! sylkaa bedzie dobrze! Mnie tez lekarze nastraszyli kiedys ze mam raka, na szczescie okazal sie guzem niezłośliwym.
Trzymajcie sie dziewczyny!

Joasia ciesze sie ze synciu zaakceptowal przedszkole, kamien z serca co nie? :) jeszcze jakby w nocy pospac troszke dluzej to juz w ogole byłby rarytas :D ;)

vika dowcip całkiem w ten czas ;P

11 lata 3 miesiąc temu #750282 przez tysiiiak
vika placilam coś koło 35 zł za opakowanie na 3 msce :)

Kupiłam ten kombinezon i jest fajniusi :)

11 lata 3 miesiąc temu #750293 przez vika
No to jest różnica ja za dwa opakowania grubo ponad 50zł a pytałam gin to powiedziała,że to najtańsze a i w aptece też powiedzieli,że wszystkie zamienniki są w podobnej cenie:angry: :angry: CHOLERNI LEKARZE W OGÓLE NIE LICZĄ SIĘ Z KIESZENIĄ PACJENTA :angry: :angry: :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #750342 przez tysiiiak
Vika to jak Ci sie uda to je wykup :) tylko np u mnie w jednej aptece były droższe sporo a w innej tej samej sieci tańsze ;)

Kubula był marudny i go ponosiłam i jak zawsze do okna poszlismy popatrzec na chmurki i mi tak zasnal :ohmy: i śpi jak kamień :P powinien być głodny niedługo ale z kąpieli już nici ;)

11 lata 3 miesiąc temu #750348 przez Alex_87
Sevilla gratulacje z okazji ślubu !! :kiss: :kiss:

Karina oby wszystko było dobrze, trzymam kciuki :)

Sisina najlepszego dla Fabisia :)

A moja lalka oczywiście ma znowu jakieś jazdy, w wózku drze się, nerwy mi już dzisiaj puściły :/ w samochodzie taak się darła aż głos prawie straciła, żeby poszła spać też tylko przy cycu...ja nie wiem czy dam radę ją nauczyć zasypiania w łóżeczku w ciągu dnia...jeszcze żeby ona się tak nie darła, a ją pewnie słychać na całej ulicy, płuca to ma pojemne :D a dla odmiany, tylko weszliśmy dziś na rehabilitację to aniołek :cheer: nawet recepcjonistki zagadywała B) I kto mi uwierzy, że moje dziecko w domu to istny diabeł B)

Dzisiaj się dopiero zaczęła przekręcać lekko na boki, więc pewnie zaraz zacznie się przekręcać na brzuch, bo jak ja przekręce ją na bok to zaraz sama fika na brzuszek.

11 lata 3 miesiąc temu #750364 przez sylkaax
My już po wizycie u kardiologa Adrianek przy aorcie ma jakieś naczynka otwarte ale powiedziała , że tak ma 90 % dzieci i one z czasem się zrosną..reszta wszystko ok. Teraz przynajmniej jestem spokojna. Dzisiaj byłam w szoku pierwszy raz dałam delikatne jarzynki i uwaga zjadł cały słoik i to jeszcze nic najpierw zrobiłam połowę ale tak połykał tak mu smakowało w ogóle nie wypluwał, a jak poszłam po kolejną porcję to aż zaczął się wiercić i wyrywać żebym mu dała no pierwszy raz widziałam ze tak chciał jeść i pomyśleć że dopiero 4 miesiące a tak reaguje jak zobaczy łyżeczkę i miseczkę ;] Jutro jeszcze ja na 16 do lekarza i zobaczymy.. Teraz już wykąpany i nakarmiony maluszek próbuje zasnąć;)

11 lata 3 miesiąc temu #750368 przez pauluska
U nas akcja zęby oj biedna Igula nie było drzemy popołudniowej i maruda na maksa przed snem no ale już śpi zauważyłam że Iga potrzebuje 3 drzemek aby ładnie zasypiać na noc i nie być marudną tylko jak tu ją usypiać na te drzemki ehhh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #750375 przez Alex_87
Pauluska powodzenia :D dasz radę napewno ;) ja sobie postanowiłam, że będę jak najmniej jeździła samochodem tylko gdzie mogę to na piechotkę, ale nie po to żeby schudnąć bo akurat już nie potrzebuję, ale żeby mieć lepszą kondycję bo z tym to ciężko :dry:

Sylkaa a dawałaś już wczesniej jakieś słoiczki małemu? Bo ja wczoraj pierwszy raz i Zuzka jakby mogła to zjadła by cały słoik, wczoraj i dziś urządziła taką histerię jak się skończyło, chętnie dałabym jej więcej ale jak na pierwszy raz to nie chce żeby ją brzuszek bolał. Chyba mały głodomor mi rośnie, dzisiaj to co godzinę cyca chciała

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka