- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Powiem.wam tak że jeśli chodzi o witaminy sztuczne to ja w.ogóle.nie uznaje całą ciążę.nie lykalam nic . Nawet kwasu foliowego nie stosowalam. Prawda jest taka że ludzie żyli kiedyś bez witamin w tabletkach i było ok teraz to koncerny farmaceutyczne na nas arabiaja i tyle. Witamina d jestw mleku pozatym teraz miałyśmy słońce. A przedawkowanie witamin bywa niebezpieczne.
Nie napisalyscie nic o tych sloiczkach z mieskiem.
Moją pyza się podnosi i jak się jej podstawi ręce to się ciągnie tak że potrafi wstać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
M-brava Ja dopiero podaje nowe smaki ze słoiczków więc do mięska jeszcze troche
NAjlepszego dla Iguni
Ja podaje wit. D chyba że jest słoneczny dzień to nie zawsze ale ja bardziej karmię teraz pół na pół mm i moim mleczkiem więc raczej nie przedawkuje.
Kuba od kilku dni się dopiero dźwiga i bardzo żadko próbuje jeszcze z płaskiego. Raczej jak jest na półleżąco
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kasiu a miąsko właśnie po 5 m-cu i podobno najdelikatniejsze jest mięso z królika (tak mówiła pielęgniarka na wizycie patronazowej).
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Moj synek byl zafascynowany ksiedzem. Maz sie smial ze bylo to podobne zauroczenie jak telewizorem.
U nas katar jakby mniejszy. Ciagle jeszcze jest chrypka. Jak w poniedzialek nie bedzie lepiej to idziemy do lekarza. Mam nadzieje ze przejdzie.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak dzisiaj płakała chisterycznie to krostki pojawiły się wokół oczu i na powiekach. No ale to wiedziałam że z płaczu.
Już praktycznie nie ma tych na czole a nie podaję już 3 dni.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale napisałam. Szok.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A u nas chyba jakaś przerwa w ząbkowaniu, od wczoraj nawet żelu nie używałam, może to cisza przed burzą
Jeśli chodzi o słoiczki to ja dzisiaj dopiero podam pierwszy raz marchewkę ze słoiczka, a co dopiero mówić o mięsku
Jabłko już jadła, mam taki smoczek z siateczką i tam się wkłada kawałek owoca, Zuzka wyssała tak jabłko że nic nie zostało
Moniaak widziałam zdjęcia na fb, Kacperek miał bardzo ładne ubranko
Olga a bardzo Twoja mała ulewa? Bo moja też nadal ulewa, oczywiście już mniej niż kiedyś, ale jednak. Gdzieś czytałam że jak dziecko zaczyna siadać to zazwyczaj to mija, ale równie dobrze może trwać do roku
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex ona w zasadzie już nie ulewała. Ale jak zaczęłam wprowadzać nowości to wróciło i to więcej. Dzisiaj 5.30 słyszę jak coś się wierci i charczy jakby katarek jej w gardle przeszkadzał, więc wstaję, patrzę a tu chlust, szok tego jeszcze nie było
Jutro wypytam lekarza, czy robić dłuższą przerwę czy jednak podawać ale może bardzo małe ilości
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas Dziewczyny masakra ze snem. Iga nie potrafi zasypiać sama w ogóle, jest zmęczona marudna ale spać nie chce nie pomaga lulanie, tulenie, śpiewanie nic a nic tym samym jest wieczorem padnięta już o 18 i o 19 zasypia ale co z tego jak pół dnia to maruda. Jak się wybudzi ze snu nie potrafi usnąć sama a to źle muszę coś z tym zrobić bo będzie co raz gorzej ... czego to wszystko takie trudne :/
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniaak super ze chrzciny udały sie , u ans tez wszytsko sprawnie poszło.Lenucha była grzeczna, troche spała i wytrzymała do 22:00.
Pauluska u nas tez problemy ze spaniem.jak tylko daje jej smoka i pieluszke na buzke to juz jest ryk, musze chwilke NA RĘKACH pobujac i jakos sie uspakaja, ale zasypia na rączkach.
Wogóle widziałam Igi zdj na kwietniówkach,sliczną masz córeczke.
Olga karmisz 8 razy dziennie??nie ma Mała przerwy nocnej dłuzeszj?Karmisz tak czesto bo ulewa czy tak Malutka potzrebuje i sie wybudza.
dałam w piątek małej kleik ryzowy do mleka(2 łyzeczki) i pozniej mi ulewała co juz jej sie od dawna nie zdarza.