- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj Kasiu!
Kasiu jak poczytasz troszke forum to zobaczysz ze u naszych dzieciaczków tez sa gorsze dni.nie jestes z tym sama,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Okazuje się że mały złapał jakąś infekcje, do gorączki ma katarek i czasem kaszle. Lekarka przepisała dwa syropki (ma gardełko zaczerwienione) no i kropelki do noska.. Powiedziała że to może być "trzydniówka" i jeżeli przez weekend sie nie polepszy to w poniedziałek do kontroli
I wydałam w aptece nasze ostatnie 50zł, najważniejsze żeby Tymek miał wszystko
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
u nas przedwczraj był taki dzień jak opisujesz ale już jest dobrze może Twoja Justynka (swoją drogą fajne imię hahah nie sądziłam że ktoś jeszcze je nadaje ) potrzebuje teraz więcej uwagi i trzeba ją zabawiać ? A ze snem u nas cały czas tak wygląda że śpi w dzień po 20-40 min więc przywykłam
A może ząbki ? spróbuj posmarować żelem dziewczyny tu polecają Dentinox i Calgel
DannaJ a Ty czemu tak milczysz ? Odezwij się czasem
Domiś Najważniejsze, że już wiesz jak z tym walczyć Oby tylko 3dniówka Buziaczki dla Tymusia
Boziuuuu Kubula od rana wiecznie piszczy i ze szczęścia i z maruderstwa Normalnie bębenki mi pękają nie wspominając o bolącej głowie
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Dzieki dziewczyny za rady troche sie uspokoiłam
Dzis wkoncu małż wraca z trasy juz nie moge sie doczekac wczoraj oznajmił mi ze jedziemy na parapetówke ciesze sie bo wkoncu do ludzi pójde i troche odreaguje
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko patrzy w tv jak zaczarowane (włączyłam MiniMini) a ja się czuje jak wyrodna matka
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Tymuś, Kacperek wracajcie szybko do zdrowia
Teraz taka pogoda, że jak Zuzka zakaszle to się zastanawiam czy coś się przyplątało czy to tylko ślinka
Moja też potrzebuje ciągłego zabawiania, ale w sumie od początku tak ma. Moja mama się śmieje, że dwie osoby to za mało żeby przy niej były. Towarzyska chyba jest
Ja dziś załatwiłam w końcu to becikowe (swoją drogą babki w tym Mopsie to taaakie zorientowane że szok ), no i wysłałam do pracy te wnioski o te 2 tyg dodatkowego macierzyńskiego i o rodzicielski, żeby było już z głowy.
Dziewczyny od kiedy można wozić dzieci w spacerówce? Ja jeszcze zamierzam wozić w gondoli bo trochę miejsca ma, ale tak za miesiąc to chyba już będzie trzeba zmienić
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ponadto dzisiaj odwiedziła nas pielęgniarka środowiskowa!!! Nie spodziewaalam się że jeszcze będzie taka wizyta. Ale akurat dzisiaj się cieszyłam że przyszła, przynajmniej podpowiedziała mi co robić. Zobaczyła jak się małą męczy i powiedziała żebym jednak pojechała do lekarza bo to różnie może się rozwinąć a w weekend to wiadomo jak jest z lekarzami...
no i pojechałam. obejrzała Dianę i przepisała Nasivin, Disnemar i maść majerankową... na szczęście z gardełkiem wszystko ok i temperatury też (odpukać) nie ma. Teraz śpi i to o dziwo w łóżeczku... ten katar działa na nią jakoś usypiająco bo cały dzień praktycznie drzemie (chociaż tyle)
poza tym pielęgniarka radziła jak rozszerzać dietę. powiedział żeby już jej podawać do mleczka kleik ryżowy, potem zacząć od soczku jabłkowego i potem starte jabłuszko, marchewka... Gluten dopiero w 6 miesiącu Oczywiście połowę z tego co mówiła zapomniałam ale cóż
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny mam pytanko: my mamy w domu ogrzewanie kominkowe i zastanawiam się nad kupnem nawilżacza. Tylko tak czytam i różne opinie na ten temat są... Niektórzy piszą że to bardziej szkodzi niż pomaga już sama nie wiem... Ma któraś z was lub zamierza kupić?? jeśli tak to jaki?
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w ogole to wpadlam dzisiaj w chisterie z tej bezsilnosci a maly przestal plakac i tak sie dziwnie na mnie patrzyl. pewnie myslal glupia matka, tylko ja w tym domu mam prawo plakac. heh
zdrowia dla dzieciaków moniak, domis i ewela, bedzie dobrze
m-brava, co u ciebie? jak mieszkanie?
ja tez musze przejsc na spacerowke bo maly wyrosl z gondoli, narazie jeszcze podkurcza nogi wiec sie miesci ale jakby tego nie robil to jest za dlugi. mam okrycie na nozki wiec zobacze czy to wystarczy, a jak nie to kupie ten spiworek bo super jest.
pozdrawiam na noc, ide szykowac kapiel i takie tam ale na sama mysl ze musze to robic sama az mnie roznosi.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chłopy to czasami zero epatii i zrozumienia, a tymbardziej wdzięczności nie mają