- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja DHA nie podaje, nikt mi nic o tym nie mówił nigdy. A jak to jest z witaminą D przy mm????
Co Wam lekarz mówił, bo mi kazdy co innego...jeden ze dawac, drugi , że jak wypija 500 ml dziennie to nie podawac....i bądź tu mądry.
M-brava- super, że jakoś ogarnełas wszystko. JUz sie nie mogę doczekac fotek
Pola dziś już lepiej...katar mniejszy, oby tak dalej.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pauluska- Wszystkiego najlepszego dla Iguni:)niech rosnie zdrowa.
Ja DHA nie podaje, nikt mi nic o tym nie mówił nigdy. A jak to jest z witaminą D przy mm????
Co Wam lekarz mówił, bo mi kazdy co innego...jeden ze dawac, drugi , że jak wypija 500 ml dziennie to nie podawac....i bądź tu mądry.
M-brava- super, że jakoś ogarnełas wszystko. JUz sie nie mogę doczekac fotek
Pola dziś już lepiej...katar mniejszy, oby tak dalej.
moja mama mowi ze nie dawac. zobacz w skladzie mleka jest witamina d. po co za duzo podawac? to tez moze byc niebezpieczne. ale jak mowisz co lekarz to opinia.
maly dzisiaj odsypia wczorajszy dzien, i marudna noc. kurcze jak jest maz to maly grzeczny, wychodze ma idiotke ze mowie ze marudzi. ehhhh
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
moja mama mowi ze nie dawac. zobacz w skladzie mleka jest witamina d. po co za duzo podawac? to tez moze byc niebezpieczne. ale jak mowisz co lekarz to opinia.
maly dzisiaj odsypia wczorajszy dzien, i marudna noc. kurcze jak jest maz to maly grzeczny, wychodze ma idiotke ze mowie ze marudzi. ehhhh
Dzięki Tweety.Nie bedę podawać żeby nie przedawkowac, poaz tym Pole jeszcze pije kaszkę tam też jest witamina D.
Jak moj mąż wraca z pracy to Pola czesto nagle zmienia się w aniołeczka...a przez cały dzień potrafi mnie tak wykończyc że masakra i również wychodzę na waritakę, także rozumiem Cie doskonale....
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
I jeszcze jedno, z całym szacunkiem dla Tweety mamy, rany dziewczyny nawet nie znacie tej Pani i nie wiecie jakim jest lekarzem, a jesteście w stanie zaufać przez "konsultacje" na forum, trochę to nieodpowiedzialne!!!
Domniemam, że to do mnie Ale ja wcale nie opieram się na "konsultacjach" internetowych. Jak pisałam wyżej pytałam kilku lekarzy już i każdy mówi co innego. Jeden żeby dawać, drugi ,że jak pije powyżej 500 ml mleka to nie dawać, trzeci zeby dawać ale nie codziennie. Jak sie okazuje witaminę D można przedawkować- u Poli prawdopodnobnie objawia się to tym, że ma zatwardzenie.Na 100% czy to od wit D okaże sie po odstawieniu.
I nigdy nie byłam nieodpowiedzialna, dbam o swoje dziecko najlepiej jak potrafię!!!!!Wpisałam w Google vit. D już dawno temu, tylko też wiele bzdur w internecie na ten temat...to przeciez tylko internet...nie znasz ludzi, którzy to napisali...
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Z całym szacunkiem Olga 60, ale nie możesz pisać dziewczynom, że są nieodpowiedzialne, bo słuchają się pediatry. To raczej Ty jesteś nieodpowiedzialna, bo zamierzasz wozić dziecko niesiedzące, a przede wszystkim nietrzymające głowy, przodem do kierunku jazdy I to nie ważne że na małym odcinku jazdy. Tak samo może ci ktoś w tyłek wjechać z dużą prędkością, albo na czołówkę, albo najedziesz na coś i będziesz miała wypadek, albo bardzo ostro zahamujesz. Chyba nie jesteś świadoma jakie siły działają na człowieka podczas gwałtownego hamowania, albo zderzenia. Skoro to taki mały odcinek, to w sumie ja do sklepu jak jadę z mężem (2 km), mogłabym trzymać córę na rękach, bo przecież to taki krótki odcinek.
o foteliku 0-13, ale w sumie Ty chcesz tak wyglądający fotelik z przedziału 0-18 zamontować przodem.
lecę, bo mała kwęka...
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa